EVA2406 Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Abrakadabra napisał(a):Myślicie, że ktoś coś jeszcze wpłaci..? Myślę, że już nie :shake: Quote
tomcug Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Kobietki, aja w środę mam pensję, wpłacę parę grosików, proszę o dane do przelewu. Quote
sylwija Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Nie można tracić nadziei, już jest więcej, niż mniej .. Quote
EVA2406 Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 [FONT=Arial] Tomcug :loveu:,dziękujemy !!!! [/FONT] Quote
Abrakadabra Posted March 26, 2010 Author Posted March 26, 2010 Dzięki Verdon stan konta na "psiobus" zwiększył się dzisiaj o 100zł :) Dziękujemy!!!! Ps. Ponieważ kwota została przekazana p.Joli osobiście - dopiszę ja do rozliczenia ogólnego, majac na uwadze, że przy przekazywaniu pieniędzy pomniejszę całość o tę warość, OK? Tomcug - dziękujemy za deklarację :) Quote
Evelin Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 EVA2406 napisał(a):Myślę, że już nie :shake: doooopa...nie masz racji... bo ja jeszcze wpłacę 50zł... ej tam ciotki i wujkowie- allleluja i do przodu...jeszcze tylko 1000zł brakuje:diabloti: Quote
mimiś Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Evelin, a to hasło:"allleluja i do przodu.." to tak nawet wielkanocnie zabrzmiało, cioteczko ;) Quote
EVA2406 Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Evelin napisał(a):doooopa...nie masz racji... bo ja jeszcze wpłacę 50zł... ej tam ciotki i wujkowie- allleluja i do przodu...jeszcze tylko 1000zł brakuje:diabloti: Oki, ja jestem pesymistką i dlatego tak napisałam. Dzięki, że sprawiłaś iż nie miałam racji. I oby tak dalej. Quote
Abrakadabra Posted March 27, 2010 Author Posted March 27, 2010 Evcia, moje pytanie też zabrzmiało pesymistycznie ! Boże , co ta dogomania z ludźmi robi... Evelin - dzieki, że nami "wstrząsnęłaś" :) Przestawiamy się na NOWE, WIOSENNE, OPTYMISTYCZNE I SŁONECZNE tory myślenia . Jeszcze raz - podziękowania dla Evelin Quote
Abrakadabra Posted March 28, 2010 Author Posted March 28, 2010 Pomocy!! Psiaków w potrzebie u Bajk21 coraz więcej, a zainteresowania zero... :( PS. Jeśli ktoś może pomnóc w zakupie preparatów przeciw-kleszczowych (bądź jest w stanie ofiarować jakąkolwiek porcję ) - prosimy o pomoc! Quote
EVA2406 Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Abrakadabra napisał(a):Pomocy!! PS. Jeśli ktoś może pomnóc w zakupie preparatów przeciw-kleszczowych (bądź jest w stanie ofiarować jakąkolwiek porcję ) - prosimy o pomoc! Oj, tak, bo kleszcze bardzo atakują. W okolicy przytuliska już są przypadki śmiertelne :-(. Jola bardzo boi się o swoje zwierzaczki, a kasy..................................brak :-( Quote
zoja. Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 [SIZE=4]ZAPRASZAM NA FIPREXOwy BAZAREK [SIZE=4] dla przytuliska znajdki.pl Quote
Abrakadabra Posted March 29, 2010 Author Posted March 29, 2010 tomcug napisał(a):Poszło ode mnie 50 zł. :lol: Tomcug - kochana jesteś. Bardzo Ci dziękujemy (ja też - wiesz za co) Quote
tomcug Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Abrakadabra napisał(a):Tomcug - kochana jesteś. Bardzo Ci dziękujemy (ja też - wiesz za co) Najważniejsze, żeby wszystko grało. :p Quote
Evelin Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 nie ta lokalizacja, post musi się wstawić na bazarku... Quote
tomcug Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Życzę Wszystkim zdrowych , radosnych, spokojnych Świąt Wielkanocnych smacznego jajka, mokrego dyngusa i odpoczynku w rodzinnym gronie. Quote
EVA2406 Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Ja również składam Wszystkim serdeczne życzenia, zdrowia, radości, spokoju i wypoczynku w rodzinnej atmosferze. Quote
Abrakadabra Posted April 3, 2010 Author Posted April 3, 2010 Dolaczam sie do zyczen - i jeszcze raz dziekujemy Wszystkim za wspaniala pomoc :) Tomcug, Evelin, Ania i Rudy - dopisalam Wasze wplaty do rozliczenia! Jeste[cie kochane :) Quote
Evelin Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 To ja też życzę spokojnych zdrowych świąt :) I tego,żeby nowy psiowóz stał się faktem... Zdjęcie niewatpliwie świąteczne...Vinia psica Randy (pochodzenie-schronisko Bialystok) zachęca do dalszych wpłat :) Psiowóz bardzo potrzebny :) Quote
EVA2406 Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Jolu, co z tymi maluchami z którymi byłaś dziś w lecznicy? Quote
bajk21. Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Florek miał dużą temperaturę, ale badania ma dobre, natomiast musi być jakiś stan zapalny, ma powiększoną śledzionę i za duży odzwiernik żołądka. Tosia ma anemię, być może z powodu robali, na które odrobaczam ją już trzeci raz, a w kale nic nie wykazuje. Teraz mam jeszcze raz zebrać ich kupki i ponownie zrobić badanie. Jak na razie nie wiadomo co jest przyczyną. Chciałam Wam Wszystkim złożyć życzenia, zdrowia, samych sukcesów oraz spełnienia najskrytszych marzeń. Pragnę również podziękować Wam za Waszą pomoc. Nie potrafię robić takich pięknych kartek, jak niektórzy, więc wstawiam zdjęcie Bajki oraz zdjęcie Bajki-UFO Quote
enia Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 Wszystkiego dobrego dla Ciebie Bajk21 Twoich podopiecznych i Przyjaciół :loveu::loveu::loveu: a Bajeczka faktycznie jak kosmitka........zdrowiej suniu... Quote
Evelin Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 ooooo..ależ Bajka wygląda... Mam nadzieje,że wszystko się dobrze skończy i sunia wydobrzeje... Quote
Recommended Posts