Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 314
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzięki Verdon stan konta na "psiobus" zwiększył się dzisiaj o 100zł :)

Dziękujemy!!!!

Ps. Ponieważ kwota została przekazana p.Joli osobiście - dopiszę ja do rozliczenia ogólnego, majac na uwadze, że przy przekazywaniu pieniędzy pomniejszę całość o tę warość, OK?

Tomcug - dziękujemy za deklarację :)

Posted

EVA2406 napisał(a):
Myślę, że już nie :shake:

doooopa...nie masz racji...
bo ja jeszcze wpłacę 50zł...
ej tam ciotki i wujkowie- allleluja i do przodu...jeszcze tylko 1000zł brakuje:diabloti:

Posted

Evelin napisał(a):
doooopa...nie masz racji...
bo ja jeszcze wpłacę 50zł...
ej tam ciotki i wujkowie- allleluja i do przodu...jeszcze tylko 1000zł brakuje:diabloti:

Oki, ja jestem pesymistką i dlatego tak napisałam.
Dzięki, że sprawiłaś iż nie miałam racji. I oby tak dalej.

Posted

Evcia, moje pytanie też zabrzmiało pesymistycznie !
Boże , co ta dogomania z ludźmi robi...

Evelin - dzieki, że nami "wstrząsnęłaś" :)
Przestawiamy się na NOWE, WIOSENNE, OPTYMISTYCZNE I SŁONECZNE tory myślenia .

Jeszcze raz - podziękowania dla Evelin

Posted

Pomocy!!
Psiaków w potrzebie u Bajk21 coraz więcej, a zainteresowania zero... :(

PS. Jeśli ktoś może pomnóc w zakupie preparatów przeciw-kleszczowych (bądź jest w stanie ofiarować jakąkolwiek porcję ) - prosimy o pomoc!

Posted

Abrakadabra napisał(a):
Pomocy!!

PS. Jeśli ktoś może pomnóc w zakupie preparatów przeciw-kleszczowych (bądź jest w stanie ofiarować jakąkolwiek porcję ) - prosimy o pomoc!

Oj, tak, bo kleszcze bardzo atakują. W okolicy przytuliska już są przypadki śmiertelne :-(. Jola bardzo boi się o swoje zwierzaczki, a kasy..................................brak :-(

Posted

To ja też życzę spokojnych zdrowych świąt :) I tego,żeby nowy psiowóz stał się faktem...
Zdjęcie niewatpliwie świąteczne...Vinia psica Randy (pochodzenie-schronisko Bialystok) zachęca do dalszych wpłat :)
Psiowóz bardzo potrzebny :)

Posted

Florek miał dużą temperaturę, ale badania ma dobre, natomiast musi być jakiś stan zapalny, ma powiększoną śledzionę i za duży odzwiernik żołądka. Tosia ma anemię, być może z powodu robali, na które odrobaczam ją już trzeci raz, a w kale nic nie wykazuje. Teraz mam jeszcze raz zebrać ich kupki i ponownie zrobić badanie. Jak na razie nie wiadomo co jest przyczyną.
Chciałam Wam Wszystkim złożyć życzenia, zdrowia, samych sukcesów oraz spełnienia najskrytszych marzeń.
Pragnę również podziękować Wam za Waszą pomoc.
Nie potrafię robić takich pięknych kartek, jak niektórzy, więc wstawiam zdjęcie Bajki

oraz zdjęcie Bajki-UFO

Posted

Wszystkiego dobrego dla Ciebie Bajk21 Twoich podopiecznych i Przyjaciół :loveu::loveu::loveu:
a Bajeczka faktycznie jak kosmitka........zdrowiej suniu...