malagos Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 Czy masz Joluś u siebie małą czarną (koniecznie czarną ) suczkę? Pani z Warszawy jest chętna na taką maliznę. Quote
EVA2406 Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 [quote name='malagos']Czy masz Joluś u siebie małą czarną (koniecznie czarną ) suczkę? Pani z Warszawy jest chętna na taką maliznę.[/QUOTE] Ma Tosię !!! śliczną !!!! Quote
zoja. Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 oto jest Tosia typu pinczerkowatego. Od przodu jest najaśniejsza, reszta czarna :) Quote
zoja. Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 nie, jest maluszkiem :( ma 12-13tygodni...może nawet trochę mniej.. energiczna, wesoła, milusińska. Malagos, a ośmioletnia może być? Bo jest jeszcze Aga -caluśka czarna, sięga ~ kolana, sterylizowana.. ale ma właśnie ~8 lat. Quote
Abrakadabra Posted April 4, 2010 Author Posted April 4, 2010 Malagos - a roczna, mala, sliczna..., tyle, ze trojlapka - moglaby byc? http://www.dogomania.pl/threads/173165-BEZ-A-APKI-mA-odziutka-malenka-sunia-Blacky Quote
Abrakadabra Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 Ciotki! Pomocy! Podnosze watek i prosze o wsparcie bezdomniakow z Radzymina i okolic... Quote
Evelin Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Noooo, kto jeszcze ??? Zapraszamy wszystkich,którzy nie wiedzą co zrobić z kasą....Jesli masz taki problem-podpowiemy,jak pozbyć się pieniązków i mieć uczucie dobrze spełnionego obowiązku... Dziś chora Bajeczka od p.Joli znalazla dom :)..P.Jola musiała wynajmowac samochód,zeby jeździć z nia do lecznicy... Quote
sylwija Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Bajka znalazła dom? Super :) to taka fajna suńka :) Quote
bajk21. Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 Dziękuję wszystkim, którzy pomogli w zakupie samochodu. Moja córka porzyczyła resztę pieniędzy i samochód został kupiony. Trochę pojezdził, trochę się zepsuł, trochę zdemolowała go sunia, która pogryzła Żero i mnie, a obecnie jest u Klamczyńskiego na obserwacji, ale nie wiem co dalej z nią zrobić, ponieważ nie może być z innymi psami, bo je napada, ale z ludzmi jest w bardzo dobrych stosunkach. Może ktoś z Was znajudzie domek, który ją przyjmie, inaczej trafi do schroniska, ma czas tylko do 11 czerwca. Proszę postarajcie się jej pomóc. Zdjęcia wstawi Paros, ja nie mogę, coś mi się zepsuło. Quote
Abrakadabra Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 Ja również wszystkim serdecznie dziękuję za tak ogromne serce i chęć pomocy :) Poproszę moda o zamknięcie wątku. Quote
paros Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Psiaki z przytuliska mają swój Psiowóz i bardzo dziękują Wszystkim za okazane serce i pomoc.:loveu: Zakupiony psiowóz :lol: Quote
Aleksa. Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Super!!:multi::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::Cool!::Cool!::bigcool::bigcool::bigcool::cool3::cool3: Quote
EVA2406 Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 [quote name='paros']Psiaki z przytuliska mają swój Psiowóz i bardzo dziękują Wszystkim za okazane serce i pomoc.:loveu: Oby tylko się nie psuł :shake: Quote
Recommended Posts