Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 314
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

1000zł.. niby niewiele, ale skąd to wziąć kiedy ciągle prześladują nas codzienne wydatki i "niespodzianki" w postaci dodatkowych leków, dodatkowych mordek do karmienia, zepsutej pralki, oderwanej rynny.. ? :( Zawsze coś co trzeba "już natychmiast w tej sekundzie"...

Posted

[quote name='zoja.']1000zł.. niby niewiele, ale skąd to wziąć kiedy ciągle prześladują nas codzienne wydatki i "niespodzianki" w postaci dodatkowych leków, dodatkowych mordek do karmienia, zepsutej pralki, oderwanej rynny.. ? :( Zawsze coś co trzeba "już natychmiast w tej sekundzie"...[/QUOTE]

No właśnie - dodatkowe leki, nieprzewidziane wydatki, znalezione porzucone szczeniaki, psy po wypadkach...

I BRAK MOŻLIWOŚCI TRANSPORTU GDZIEKOLWIEK....

Pomocy!

Posted

[quote name='EVA2406']Dziękujemy :loveu:

Kto jeszcze dorzuci kilka grosików?[/QUOTE]

KTO POMOŻE PSIAKOM Z PRZYTULISKA?? :modla: :modla: :modla: :modla:Potrzeba jeszcze około 1000zł :-(

Posted

pomózcie, prosimy!! 5-10zł.palaczki-odmówcie sobie dymka dzisiaj a wspomózcie psiobus[dla zdrowotności]
łakomczuchy, zamiast Milki albo innej princessy -grosz dla psituliska!:razz:
wiśta wio ,łatwo powiedzieć:evil_lol:

Posted

Abra, masz pomysł co dalej? Prawdę mówiąc moja kreatywność w tym względzie się skończyła. Może ponowić bazarki? Zostały książki od Sylwiji i od Ciebie.

Posted

zoja. napisał(a):
Abra, masz pomysł co dalej? Prawdę mówiąc moja kreatywność w tym względzie się skończyła. Może ponowić bazarki? Zostały książki od Sylwiji i od Ciebie.

I moich fantów też trochę zostało.

Posted

EVA2406 napisał(a):

Myslę, że trzeba ponowić pazarki, umieszczając w nich rzeczy, które nam pozostały.
I może zmienić jakoś tytuł wątku? Myslę intensywnie, ale w głowie mam pustkę...

Posted

Vasco :loveu: - doszła Twoja wpłata (50zł)

Dostałam również przelew od Rencia42 (na Sfinksa) i Supergogi (bazarek ciuszkowy).
Poczekamy jescze na dwie licytujące osoby - Eva powysyła fanty, a ja zrobię rozliczenie.

Posted

EVA2406 napisał(a):

Myslę, że trzeba ponowić pazarki, umieszczając w nich rzeczy, które nam pozostały.
I może zmienić jakoś tytuł wątku? Myslę intensywnie, ale w głowie mam pustkę...

Posted

mimiś napisał(a):
może : zrzutka na psiobus

Mimiś - fajne - tylko mało ... marketingowe. Przepraszam - wcale się nie wymądrzam.
Każdy pomysl jest mile widziany.
Sorry..:oops:, wybaczcie mi, ale nie pomysły mi się wyczerpały.
Stoimy w miejscu, chociaż to nie do końca prawda...:cool3:
Jakby nie patrzeć...

DZIĘKI WSPANIALEJ, CUDOWNEJ I SERDECZNEJ GRUPIE OSÓB (patrz post nr 2) UDALO NAM SIĘ UZBIERAĆ 1500 ZL!!!!

Jesteśmy pod wrażenieniem, i jeszcze raz dziękujemy wszystkim darczyńcom!

Tak naprawdę pomagając Bajk21 - pomagacie sporej ilości bezdomnych psów, które dzięki Wam nie trafiły pod koła samochodów. Nie umarły z glodu. Nie skonały w rowie...

Jeszcze raz całuski dla wszyskich ciotek i wujków (?) , ktorzy przyczynili się do zakupu psiowozu (miejmy nadzieję, że w niedalekiej przyszlości :multi:

Posted

Oby, bo Jola " dziaduje" jak trzeba gdzieś pojechać z psem czy kotem. Jola to osoba, która całe swoje życie poświęciła pomocy biedakom i nie zasłużyła na to żeby mieć dodatkowe kłopoty.
Musimy pomóc Joli. To nasz obowiązek. Pomagając Joli pomagamy biednym psom i kotom.
Kto jeszcze pomoże?

Posted

Może zmienić tytuł na taki:
Okaż serce psiakom z Radzymina i dorzuć parę groszy

I może powysyłac na PW taka informację z linkiem do tego wątku?

Pilnie zbieramy na psiowóz dla psiaków z przytuliska k/Radzymina. Psiaki uratowane od śmierci, leżące na poboczu po wypadkach czy koczujące w rowie, na polu Takie psiaki znalazły tu pomoc. …. Pani Jola jeździłą i dokarmiała psiaki, wyłapywała i leczyła aby potem wyadoptować do dobrego domu. Pani Jola o każdej porze jeździła swoim starym samochodem do całodobowej kliniki w Warszawie, w której ma zniżkę na leczenie. Żadnemu psiakowi nie odmówiła pomocy i w mroźną zimę uzbierała ich dużą gromadkę. Często w nocy wiozła psiaka do kliniki lub jechała do psiaka leżącego przy drodze. Akurat w tym czasie psiaki chorowały i wzajemnie zarażały się i tylko szybka pomoc uratowała niektórym życie. W czasie jednej z takich podróży doszło do kolizji i samochódu już nie ma. Teraz każdy wyjażd do weta to problem, przytulisko leży kilka kilometrów od Radzymina i nie ma tu żadnej komunikacji. Pani Jola jest uziemiona i nawet wyjazd z chorym psiakiem jest problemem. Nie może dokarmiać i pomóc bezdomnym psiakom, których w tej okolicy nie brakuje. Chcemy uzbierać około 2500 – 3000 zł na jeżdżący samochód, mamy 1500 zł. :-(Jeszcze troche brakuje.
Dorzuć na psiowóz dla psiaków z przytuliska! :modla: :modla: :modla: :modla: