mimiś Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 trafił nam sie jakiś postój Anitko - nikt tu nie zagląda nowy Quote
figanadrzewna Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 podniosę, może ktoś sie zlituje i dorzuci do skarbonki? Quote
Abrakadabra Posted March 6, 2010 Author Posted March 6, 2010 Jaki zastój... Potrzebujemy jeszcze co najmniej 1000zł... Pomocy! Quote
zoja. Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 1000zł.. niby niewiele, ale skąd to wziąć kiedy ciągle prześladują nas codzienne wydatki i "niespodzianki" w postaci dodatkowych leków, dodatkowych mordek do karmienia, zepsutej pralki, oderwanej rynny.. ? :( Zawsze coś co trzeba "już natychmiast w tej sekundzie"... Quote
Abrakadabra Posted March 6, 2010 Author Posted March 6, 2010 [quote name='zoja.']1000zł.. niby niewiele, ale skąd to wziąć kiedy ciągle prześladują nas codzienne wydatki i "niespodzianki" w postaci dodatkowych leków, dodatkowych mordek do karmienia, zepsutej pralki, oderwanej rynny.. ? :( Zawsze coś co trzeba "już natychmiast w tej sekundzie"...[/QUOTE] No właśnie - dodatkowe leki, nieprzewidziane wydatki, znalezione porzucone szczeniaki, psy po wypadkach... I BRAK MOŻLIWOŚCI TRANSPORTU GDZIEKOLWIEK.... Pomocy! Quote
Abrakadabra Posted March 7, 2010 Author Posted March 7, 2010 Dziekujemy za wszyskie dotychczasowe wpłaty! Jesteście kochane:loveu::loveu::loveu: Może ktoś jeszcze jest w stanie wspomóc Bajk21? Quote
EVA2406 Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 [quote name='Vasco']Karmel w DS, 50 pln na psiowóz poszło:)[/QUOTE] Dziękujemy :loveu: Kto jeszcze dorzuci kilka grosików? Quote
paros Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 [quote name='EVA2406']Dziękujemy :loveu: Kto jeszcze dorzuci kilka grosików?[/QUOTE] KTO POMOŻE PSIAKOM Z PRZYTULISKA?? :modla: :modla: :modla: :modla:Potrzeba jeszcze około 1000zł :-( Quote
mimiś Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 pomózcie, prosimy!! 5-10zł.palaczki-odmówcie sobie dymka dzisiaj a wspomózcie psiobus[dla zdrowotności] łakomczuchy, zamiast Milki albo innej princessy -grosz dla psituliska!:razz: wiśta wio ,łatwo powiedzieć:evil_lol: Quote
Abrakadabra Posted March 9, 2010 Author Posted March 9, 2010 Jutro podsumuję wpływy z bazarków i uaktualnię rozliczenia. Życzymy wszystkim Dobrej Nocy i miłych snów..., Quote
zoja. Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 Abra, masz pomysł co dalej? Prawdę mówiąc moja kreatywność w tym względzie się skończyła. Może ponowić bazarki? Zostały książki od Sylwiji i od Ciebie. Quote
EVA2406 Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 zoja. napisał(a):Abra, masz pomysł co dalej? Prawdę mówiąc moja kreatywność w tym względzie się skończyła. Może ponowić bazarki? Zostały książki od Sylwiji i od Ciebie. I moich fantów też trochę zostało. Quote
Abrakadabra Posted March 10, 2010 Author Posted March 10, 2010 EVA2406 napisał(a):I moich fantów też trochę zostało. Myslę, że trzeba ponowić pazarki, umieszczając w nich rzeczy, które nam pozostały. I może zmienić jakoś tytuł wątku? Myslę intensywnie, ale w głowie mam pustkę... Quote
Abrakadabra Posted March 10, 2010 Author Posted March 10, 2010 Vasco :loveu: - doszła Twoja wpłata (50zł) Dostałam również przelew od Rencia42 (na Sfinksa) i Supergogi (bazarek ciuszkowy). Poczekamy jescze na dwie licytujące osoby - Eva powysyła fanty, a ja zrobię rozliczenie. Quote
Abrakadabra Posted March 10, 2010 Author Posted March 10, 2010 EVA2406 napisał(a):I moich fantów też trochę zostało. Myslę, że trzeba ponowić pazarki, umieszczając w nich rzeczy, które nam pozostały. I może zmienić jakoś tytuł wątku? Myslę intensywnie, ale w głowie mam pustkę... Quote
Abrakadabra Posted March 10, 2010 Author Posted March 10, 2010 mimiś napisał(a):może : zrzutka na psiobus Mimiś - fajne - tylko mało ... marketingowe. Przepraszam - wcale się nie wymądrzam. Każdy pomysl jest mile widziany. Sorry..:oops:, wybaczcie mi, ale nie pomysły mi się wyczerpały. Stoimy w miejscu, chociaż to nie do końca prawda...:cool3: Jakby nie patrzeć... DZIĘKI WSPANIALEJ, CUDOWNEJ I SERDECZNEJ GRUPIE OSÓB (patrz post nr 2) UDALO NAM SIĘ UZBIERAĆ 1500 ZL!!!! Jesteśmy pod wrażenieniem, i jeszcze raz dziękujemy wszystkim darczyńcom! Tak naprawdę pomagając Bajk21 - pomagacie sporej ilości bezdomnych psów, które dzięki Wam nie trafiły pod koła samochodów. Nie umarły z glodu. Nie skonały w rowie... Jeszcze raz całuski dla wszyskich ciotek i wujków (?) , ktorzy przyczynili się do zakupu psiowozu (miejmy nadzieję, że w niedalekiej przyszlości :multi: Quote
EVA2406 Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 Oby, bo Jola " dziaduje" jak trzeba gdzieś pojechać z psem czy kotem. Jola to osoba, która całe swoje życie poświęciła pomocy biedakom i nie zasłużyła na to żeby mieć dodatkowe kłopoty. Musimy pomóc Joli. To nasz obowiązek. Pomagając Joli pomagamy biednym psom i kotom. Kto jeszcze pomoże? Quote
paros Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Może zmienić tytuł na taki: Okaż serce psiakom z Radzymina i dorzuć parę groszy I może powysyłac na PW taka informację z linkiem do tego wątku? Pilnie zbieramy na psiowóz dla psiaków z przytuliska k/Radzymina. Psiaki uratowane od śmierci, leżące na poboczu po wypadkach czy koczujące w rowie, na polu Takie psiaki znalazły tu pomoc. …. Pani Jola jeździłą i dokarmiała psiaki, wyłapywała i leczyła aby potem wyadoptować do dobrego domu. Pani Jola o każdej porze jeździła swoim starym samochodem do całodobowej kliniki w Warszawie, w której ma zniżkę na leczenie. Żadnemu psiakowi nie odmówiła pomocy i w mroźną zimę uzbierała ich dużą gromadkę. Często w nocy wiozła psiaka do kliniki lub jechała do psiaka leżącego przy drodze. Akurat w tym czasie psiaki chorowały i wzajemnie zarażały się i tylko szybka pomoc uratowała niektórym życie. W czasie jednej z takich podróży doszło do kolizji i samochódu już nie ma. Teraz każdy wyjażd do weta to problem, przytulisko leży kilka kilometrów od Radzymina i nie ma tu żadnej komunikacji. Pani Jola jest uziemiona i nawet wyjazd z chorym psiakiem jest problemem. Nie może dokarmiać i pomóc bezdomnym psiakom, których w tej okolicy nie brakuje. Chcemy uzbierać około 2500 – 3000 zł na jeżdżący samochód, mamy 1500 zł. :-(Jeszcze troche brakuje. Dorzuć na psiowóz dla psiaków z przytuliska! :modla: :modla: :modla: :modla: Quote
Recommended Posts