pola53 Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 Kąsku, na pierwszą, może cię ktoś dostrzeże. Quote
Kociabanda2 Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 pola53 napisał(a):Ach, znowu sam :). nie sam. nie sam. Ja tu też regularnie zaglądam :eviltong: Tylko pisać nie wiem co :roll: Czekam na jakieś nowe wieści od Kąska :) Quote
pola53 Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 Rozumiem to, mając na myśli nisko napisałam sam. Dlatego zaglądam póki mogę i podnoszę, żeby go było widać :(. Należy mu się za to co wycierpiał. Quote
Kociabanda2 Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 przyda się na pewno. Tym bardziej, że Kąsek też kaski potrzebuje :( Quote
pola53 Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 I jeszcze raz na pierwszą :). Czy ktoś wspomoże Kąseczka? Quote
sylwija Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 tez zaglądam, czekam na zdjęcia :) i na wieści o domku w końcu.. Quote
pola53 Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 Podniesiemy Kąska, niech szuka domku stałego. Quote
pola53 Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 Hopsaj, może ktoś cię wreszcie dostrzeże! Quote
koosiek Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 Bardzo proszę, zajrzyjcie na wątek przerażonego szczeniaka z tego samego przytuliska, co Kąsek, któremu grozi wydanie na wiejskiej giełdzie: http://www.dogomania.pl/threads/200414 :(:( Quote
coronaaj Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 pola53 napisał(a):Hopsaj, może ktoś cię wreszcie dostrzeże! Oby jak najszybciej. Quote
pola53 Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 Pieseczku, biedactwo, wołaj głośno: domku, hop hop!!!!!!!! Quote
pola53 Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 Kąsku, biedny Kąsku. Tak tu pusto u ciebie! Quote
mru Posted January 23, 2011 Author Posted January 23, 2011 kasa by się przydała :( kończą się pieniądze na hotelik, w którym jest Kąsek... w tym tygodniu siostra porobi mu ogłoszenia, fajnie że są te zdjęcia na śniegu nowe, zawsze coś :) czy świąteczne wieści wrzucałam? Kąsek ma się dobrze. Poprawia mu się apetyt, trochę utył. Gości się trochę boi ale jest dla nich miły. Lubi mojego synka (3,5latka). Ogólnie bardziej cieszy się do mężczyzn, niż do kobiet. Moim zdaniem ma niedosłuch- bardzo mocno śpi i czasem ciężko go obudzić. Wyniki krwi i biochemia ok. Kąsek świątecznie pozdrawia i życzy Szczęśliwego Nowego Roku. Quote
Kociabanda2 Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 mru napisał(a):kasa by się przydała :( kończą się pieniądze na hotelik, w którym jest Kąsek... w tym tygodniu siostra porobi mu ogłoszenia, fajnie że są te zdjęcia na śniegu nowe, zawsze coś :) czy świąteczne wieści wrzucałam? Kąsek ma się dobrze. Poprawia mu się apetyt, trochę utył. Gości się trochę boi ale jest dla nich miły. Lubi mojego synka (3,5latka). Ogólnie bardziej cieszy się do mężczyzn, niż do kobiet. Moim zdaniem ma niedosłuch- bardzo mocno śpi i czasem ciężko go obudzić. Wyniki krwi i biochemia ok. Kąsek świątecznie pozdrawia i życzy Szczęśliwego Nowego Roku. no ja jeszcze tych wieści nie czytałam. Aż nie wierzę, że to tan sam pies :crazyeye: Ogłoszenie Kąska trzeba dokumentnie przemeblować :) i dopisać, że Kąsek lubi dzieci :) Quote
mru Posted January 24, 2011 Author Posted January 24, 2011 a to jeszcze najnowsze...! Postaram mu się zrobić foty jak najszybciej. I jak najlepsze. Będziesz jednak musiałą kilka dni poczekać. Ktoś znajomy z dobrym aparatem powienien do mnie niedługo przyjechać. Kąsek dużo bardziej pewny siebie, weselszy, odważniejszy. No i grubszy jest. Ma silniejsze tylne nogi. Według mnie ma niedosłuch i to spory, najłatwiej obudzić go dotykiem. Lepiej znosi już czesanie- nie histeryzuje. No i kochany jest bardzo. Na spacerach ciszy się jak szczeniak.:) Quote
mru Posted January 27, 2011 Author Posted January 27, 2011 a dziś będą... :D widziałam dziś Kąska! :D Quote
Recommended Posts