Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kasa by się przydała :( kończą się pieniądze na hotelik, w którym jest Kąsek...

w tym tygodniu siostra porobi mu ogłoszenia, fajnie że są te zdjęcia na śniegu nowe, zawsze coś :)

czy świąteczne wieści wrzucałam?

Kąsek ma się dobrze. Poprawia mu się apetyt, trochę utył. Gości się trochę boi ale jest dla nich miły. Lubi mojego synka (3,5latka). Ogólnie bardziej cieszy się do mężczyzn, niż do kobiet. Moim zdaniem ma niedosłuch- bardzo mocno śpi i czasem ciężko go obudzić. Wyniki krwi i biochemia ok. Kąsek świątecznie pozdrawia i życzy Szczęśliwego Nowego Roku.

Posted

mru napisał(a):
kasa by się przydała :( kończą się pieniądze na hotelik, w którym jest Kąsek...

w tym tygodniu siostra porobi mu ogłoszenia, fajnie że są te zdjęcia na śniegu nowe, zawsze coś :)

czy świąteczne wieści wrzucałam?

Kąsek ma się dobrze. Poprawia mu się apetyt, trochę utył. Gości się trochę boi ale jest dla nich miły. Lubi mojego synka (3,5latka). Ogólnie bardziej cieszy się do mężczyzn, niż do kobiet. Moim zdaniem ma niedosłuch- bardzo mocno śpi i czasem ciężko go obudzić. Wyniki krwi i biochemia ok. Kąsek świątecznie pozdrawia i życzy Szczęśliwego Nowego Roku.

no ja jeszcze tych wieści nie czytałam. Aż nie wierzę, że to tan sam pies :crazyeye: Ogłoszenie Kąska trzeba dokumentnie przemeblować :) i dopisać, że Kąsek lubi dzieci :)

Posted

a to jeszcze najnowsze...!

Postaram mu się zrobić foty jak najszybciej. I jak najlepsze. Będziesz jednak musiałą kilka dni poczekać. Ktoś znajomy z dobrym aparatem powienien do mnie niedługo przyjechać. Kąsek dużo bardziej pewny siebie, weselszy, odważniejszy. No i grubszy jest. Ma silniejsze tylne nogi. Według mnie ma niedosłuch i to spory, najłatwiej obudzić go dotykiem. Lepiej znosi już czesanie- nie histeryzuje. No i kochany jest bardzo. Na spacerach ciszy się jak szczeniak.:)