Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 4 weeks later...
Posted

nikt :( była szansa, ale ciężka sprawa, bo pani ma 7 kotów a ja ZUPEŁNIE nie wiem jak reaguje Kąsek na koty i nie mam jak sprawdzić :( pani fajna, dom z ogrodem. chciała starszego dużego psa, Kąsek byłby idealny ale oczywiście musielibyśmy chwilę tam z nim zostać zobaczyć jak reaguje, jak się zachowuje. niestety to dla nas 250 km... pani podjęła dobrą decyzję - przeprosiła nas i bierze starego dużego niewidomego psiaka z Gliwickiego schronu :) to mnie cieszy.

Kąsek? ostatnio jak byłam kilka dni temu to wyszedł z budy, przeszedł się, postał... schował się potem, ale wyglądał dobrze. eh, szkoda mi go. musimy mu rozbudować boks, jakoś na razie czasu nie było ale koniecznie trzeba się za to wziąć.!

Posted

nie wychodzi, bo sie boi wyjsc z boksu. jeździmy dosc czesto, teraz czesciej nawet. chcemy mu zrobic wiekszy wybieg, zeby miał pzrsetrzen dla siebie. moze wtedy... gdybysmy tylko miejli wiecej czasu :( on jest tak ze 40 km od warszawy...

Posted

musiałby ktoś na miejscu z nim pracować a i tak nie wiem co by było w takich warunkach. on musi miec dom z ogrodem, nawet niech mieszka w tym ogrodzie ale niech ma swojego jednego człowieka :( bo tak to...

Posted

[quote name='sylwija']Gromowi, ktory tez byl trudny, u Czarodziejki jest - bardzo pomoglo damskie towarzystwo - czyli na sunie sie otworzył :)[/QUOTE]
hmm... Jak myślisz Mru? Może koleżanka pomogłaby mu przynajmniej się uśmiechnąć :(

Posted

boję się mu po prostu wpuścić sukę, bo jak kiedyś uciekł z boksu raz jedyny to zaatakował chyba Pita :( więc nie wiem, ale może to jest pomysł jakiś...

wczoraj widziałam Kąska :) wygląda dobrze, tylko przydałoby się go wyczesać, ale niestety... może przy okazji przenoszenia go lub innej sedacji się to zrobi... Kąsek nie był przerażony, postał trochę, przszedł się mimo że byliśmy bardzo blisko i to w licznie trzech osób ;) - potem oczywiście czmychnął do budy.

Posted

[quote name='koosiek']
Bambaryłka? :)

koosiek niestety nie wiem :( a chciałabym
duży, niewidomy i stary a do tego z Gliwic... tyle wiem :(

• 2 weeks later...
Posted

mru napisał(a):
boję się mu po prostu wpuścić sukę, bo jak kiedyś uciekł z boksu raz jedyny to zaatakował chyba Pita :( więc nie wiem, ale może to jest pomysł jakiś...

wczoraj widziałam Kąska :) wygląda dobrze, tylko przydałoby się go wyczesać, ale niestety... może przy okazji przenoszenia go lub innej sedacji się to zrobi... Kąsek nie był przerażony, postał trochę, przeszedł się mimo że byliśmy bardzo blisko i to w licznie trzech osób ;) - potem oczywiście czmychnął do budy.

hmm... ale może na sunię lepiej zareaguje? Przynajmniej nie byłby sam :(