figa33 Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 fajnie czytać ,że Kąsek wtula się w panię doktor:lol: Quote
malibo57 Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 No, fajnie:) Też się ucieszyłam. Od czasu do czasu na Kąskowym oku pojawia się granatowa poświata - Magdę to niepokoi. Niestety, okulista w pobliżu jest niedostępny. Pan i pani wet będą się konsultować zdalnie - nie ma wyjścia. Osłuchowo wszystko u chłopaka w porządku. Quote
mru Posted November 24, 2010 Author Posted November 24, 2010 okropnie czytać, że jest za chudy. jestem zła na dotychczasowy DT Kąska... wychodzi na to, żre dali dupy na całego. raz, że Kąsek za chudy... ja mam z nimi wieczny problem :( a dwa, że Kąsek u nich się bał, nie wychodził z budy i cofał, bo NIC nie robili w kierunku otwierania go a czas mieli (tylko za mało płacimy widać...) a u Magdy (i z resztą z nami po wyciągnięciu, tak jak pisałam!) jest zaskakująco dobrze... masakra :( coś okropnego. a oni nawet pamiętają kiedy szczepienia następne... szkoda, że nie pamiętają o innych podstawowych rzeczach... trzymaj się Kąsku, i tak jesteś dzielny...:) Quote
mru Posted November 25, 2010 Author Posted November 25, 2010 a to kociak, którego znaleźliśmy pod kołami staczającego się z wiaduktu TIRa na krajowej siódemce dzięki Kąskowi właśnie :) Quote
malibo57 Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 Kąska przypomina:cool3:, w kocim wydaniu. Quote
Kociabanda2 Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 figa33 napisał(a):fajnie czytać ,że Kąsek wtula się w panię doktor:lol: noooooo!!!! Quote
Kociabanda2 Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 mru napisał(a):okropnie czytać, że jest za chudy. jestem zła na dotychczasowy DT Kąska... wychodzi na to, żre dali dupy na całego. raz, że Kąsek za chudy... ja mam z nimi wieczny problem :( a dwa, że Kąsek u nich się bał, nie wychodził z budy i cofał, bo NIC nie robili w kierunku otwierania go a czas mieli (tylko za mało płacimy widać...) a u Magdy (i z resztą z nami po wyciągnięciu, tak jak pisałam!) jest zaskakująco dobrze... masakra :( coś okropnego. a oni nawet pamiętają kiedy szczepienia następne... szkoda, że nie pamiętają o innych podstawowych rzeczach... trzymaj się Kąsku, i tak jesteś dzielny...:) dobrze, że go przenieśliście gdzie indziej... :( Kociak cudny :loveu: A co z nim będzie? Ma jakiś wątek? Ma DT? Quote
mru Posted November 25, 2010 Author Posted November 25, 2010 ma DT u mnie, niestety w transporterku głównie (leczymy świerzb i oczy zaropiałe), albo w ramionach Skrzeka :) (uważa go za mamę). bardzo jest kochany, wszyscy palajką do niego miłością i chyba mama TZta siostry go weźmie na stałe ;) ale ciiiii Quote
figa33 Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 fajne miejsce sobie wybrał , pod TIRem , i to staczającym się , o matko... Quote
haliza Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 mru napisał(a):ma DT u mnie, niestety w transporterku głównie (leczymy świerzb i oczy zaropiałe), albo w ramionach Skrzeka :) (uważa go za mamę). bardzo jest kochany, wszyscy palajką do niego miłością i chyba mama TZta siostry go weźmie na stałe ;) ale ciiiii Ale by było fajnie - nareszcie skończyłaby się jego tułaczka..... Quote
Abrakadabra Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 Mru, a czy jego/jej płeć nadal jest tajemnicą? Czy już rozwikłałaś zagadkę? No i jak ma na imię? Quote
mru Posted November 25, 2010 Author Posted November 25, 2010 a tak - facet :) jak myślałam! Był Han Solo a teraz chyba będzie Lucjuszem ;) Quote
malibo57 Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 Przeklejam z maila od Magdy: "Zakochani jesteśmy w Kąsku- i ja i moje chłopaki. Miły, cieszy się. łososiowy proplan mu słuzy, ale wczoraj było gotowane. pies oszalał z radości. Oczy dalej z poświatą. Myślę, że trzeba będzie sie przejechać z chłopakiem do okulisty. Kąsek jest bardzo stabilny, nie jest lękliwy. opanowany fajny pies, do innych psów mi się nie ciska. Jak się poprawi pogoda popróbuję go z sukami. Myślę, że będzie OK. Tyje, futro sie poprawia. Gdzieś za tydzień maksymalnie wykąpiemy. Według mnie moze mies lekki problem ze słuchem. Za to otwiera się- ciszy się, domaga smaczków i spacerów. Załapuje coraz lepiej załatwianie się na dworze." Quote
mru Posted November 29, 2010 Author Posted November 29, 2010 jeszcze tak Magda mówi: Pies jest wyraźnie silniejszy, lepiej się rusza, z większą energią. Martwią mnie te oczy, ale też lekko słuch. Zapomniałam dodać, że moim zdaniem, ale to tylko lekkie podejrzenie-on troszkę chodzi bokiem. Muszę poobserwować. Ładnie się już przywołuje. Ogłaszajcie go, tylko moim zdaniem ze względu na ogólny średni stan powinien koniecznie mieszkać w domu- on musi mieć ciepło. Do ludzi ciepłych, cierpliwych. Quote
figa33 Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 no dobrze , to teraz proszę się przyznać co to za pies i co zrobiliście z Kąskiem ?:mad: i proszę nie ściemniać i bajek nie opowiadać - silniejszy , stabilny , nie lękliwy , miły , cieszy się , tuli się , tyje - :-o a poważnie , to miód na serce:multi::loveu: przeleję 50 zł na chłopaka , na konto w pierwszym poście? Quote
malibo57 Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 figa33 napisał(a):no dobrze , to teraz proszę się przyznać co to za pies i co zrobiliście z Kąskiem ?:mad: i proszę nie ściemniać i bajek nie opowiadać - silniejszy , stabilny , nie lękliwy , miły , cieszy się , tuli się , tyje - :-o Ja nic nie wiem o podmiance - to Mru woziła:grins: Quote
mru Posted November 30, 2010 Author Posted November 30, 2010 to ten sam tylko w lepszych rękach :) Quote
Plicha Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 Cudowne wiadomości, Kąsek odżył i nabrał chęci do życia :) Quote
mru Posted November 30, 2010 Author Posted November 30, 2010 niedługo do niego pojedziemy zdjęcia robić :) tylko... czy ktoś ma może lepszy aparat i chciałby z nami pojechać? Quote
Plicha Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 ja niestety mam idiot camerę :) ładne fotki wychodzą jak jest dobre światło Quote
malawaszka Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 wow jak cudnie się czyta takie dobre wieści o Kąsku :loveu: Quote
haliza Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 I fajnie, że mały się otwiera - może już na dobre :p Quote
mru Posted December 2, 2010 Author Posted December 2, 2010 dziękujemy :oops: Kąsek kochanie, fajnie że nie marzniesz! ja spać nie mogę przez te mrozy, znaczy psychicznie siadam. Quote
Recommended Posts