Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No, fajnie:) Też się ucieszyłam.
Od czasu do czasu na Kąskowym oku pojawia się granatowa poświata - Magdę to niepokoi. Niestety, okulista w pobliżu jest niedostępny.
Pan i pani wet będą się konsultować zdalnie - nie ma wyjścia. Osłuchowo wszystko u chłopaka w porządku.

Posted

okropnie czytać, że jest za chudy. jestem zła na dotychczasowy DT Kąska... wychodzi na to, żre dali dupy na całego. raz, że Kąsek za chudy... ja mam z nimi wieczny problem :( a dwa, że Kąsek u nich się bał, nie wychodził z budy i cofał, bo NIC nie robili w kierunku otwierania go a czas mieli (tylko za mało płacimy widać...) a u Magdy (i z resztą z nami po wyciągnięciu, tak jak pisałam!) jest zaskakująco dobrze... masakra :( coś okropnego. a oni nawet pamiętają kiedy szczepienia następne... szkoda, że nie pamiętają o innych podstawowych rzeczach...

trzymaj się Kąsku, i tak jesteś dzielny...:)

Posted

mru napisał(a):
okropnie czytać, że jest za chudy. jestem zła na dotychczasowy DT Kąska... wychodzi na to, żre dali dupy na całego. raz, że Kąsek za chudy... ja mam z nimi wieczny problem :( a dwa, że Kąsek u nich się bał, nie wychodził z budy i cofał, bo NIC nie robili w kierunku otwierania go a czas mieli (tylko za mało płacimy widać...) a u Magdy (i z resztą z nami po wyciągnięciu, tak jak pisałam!) jest zaskakująco dobrze... masakra :( coś okropnego. a oni nawet pamiętają kiedy szczepienia następne... szkoda, że nie pamiętają o innych podstawowych rzeczach...

trzymaj się Kąsku, i tak jesteś dzielny...:)

dobrze, że go przenieśliście gdzie indziej... :(

Kociak cudny :loveu:
A co z nim będzie? Ma jakiś wątek? Ma DT?

Posted

ma DT u mnie, niestety w transporterku głównie (leczymy świerzb i oczy zaropiałe), albo w ramionach Skrzeka :) (uważa go za mamę). bardzo jest kochany, wszyscy palajką do niego miłością i chyba mama TZta siostry go weźmie na stałe ;) ale ciiiii

Posted

mru napisał(a):
ma DT u mnie, niestety w transporterku głównie (leczymy świerzb i oczy zaropiałe), albo w ramionach Skrzeka :) (uważa go za mamę). bardzo jest kochany, wszyscy palajką do niego miłością i chyba mama TZta siostry go weźmie na stałe ;) ale ciiiii

Ale by było fajnie - nareszcie skończyłaby się jego tułaczka.....

Posted

Przeklejam z maila od Magdy:
"Zakochani jesteśmy w Kąsku- i ja i moje chłopaki. Miły, cieszy się.
łososiowy proplan mu słuzy, ale wczoraj było gotowane. pies oszalał z radości.

Oczy dalej z poświatą. Myślę, że trzeba będzie sie przejechać z chłopakiem do okulisty.

Kąsek jest bardzo
stabilny, nie jest lękliwy. opanowany fajny pies, do innych psów mi się
nie ciska. Jak się poprawi pogoda popróbuję go z sukami. Myślę, że
będzie OK. Tyje, futro sie poprawia. Gdzieś za tydzień maksymalnie
wykąpiemy. Według mnie moze mies lekki problem ze słuchem. Za to otwiera
się- ciszy się, domaga smaczków i spacerów. Załapuje coraz lepiej
załatwianie się na dworze."

Posted

jeszcze tak Magda mówi:

Pies jest wyraźnie silniejszy, lepiej się rusza, z większą energią. Martwią mnie te oczy, ale też lekko słuch. Zapomniałam dodać, że moim zdaniem, ale to tylko lekkie podejrzenie-on troszkę chodzi bokiem. Muszę poobserwować. Ładnie się już przywołuje. Ogłaszajcie go, tylko moim zdaniem ze względu na ogólny średni stan powinien koniecznie mieszkać w domu- on musi mieć ciepło. Do ludzi ciepłych, cierpliwych.

Posted

no dobrze , to teraz proszę się przyznać co to za pies i co zrobiliście z Kąskiem ?:mad:
i proszę nie ściemniać
i bajek nie opowiadać
- silniejszy , stabilny , nie lękliwy , miły , cieszy się , tuli się , tyje - :-o

a poważnie , to miód na serce:multi::loveu:
przeleję 50 zł na chłopaka , na konto w pierwszym poście?

Posted

figa33 napisał(a):
no dobrze , to teraz proszę się przyznać co to za pies i co zrobiliście z Kąskiem ?:mad:
i proszę nie ściemniać
i bajek nie opowiadać
- silniejszy , stabilny , nie lękliwy , miły , cieszy się , tuli się , tyje - :-o

Ja nic nie wiem o podmiance - to Mru woziła:grins: