mru Posted November 22, 2010 Author Posted November 22, 2010 tak, jest super moim zdaniem :) myślę, że jakby ktoś miał warunki, nawet ktoś zielony żeby go wziąć (np. ja haha) to by spokojnie go wyprowadził na prostą. Kąsek jest boski, kochany i piękny. fajny bannerek, zabieram Quote
Kociabanda2 Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 o rany. Super :multi::loveu: Domyślam się, że to jakiś hotelik? On tam ma być przez miesiąc? Quote
malibo57 Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 Będzie tam, jak długo będzie trzeba. Przy okazji ogarniemy go medycznie. Pojedzie sobie do weta, zrobimy badanie krwi - taki serwisik. Tak, to hotel, a Magda jest certyfikowanym trenerem. On już wczoraj trenował nieśmiałe przytulaki! Banerkiem proszę się częstować. Quote
Kociabanda2 Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 malibo57 napisał(a): On już wczoraj trenował nieśmiałe przytulaki! Cudownie!!! :loveu: Jejku może nareszcie chłopak się otworzy :) Powodzenia!! Quote
mru Posted November 22, 2010 Author Posted November 22, 2010 jedeyn problem Kąska, jest taki że to starszy pies :( nie dziadzio, ale już przekwitający... no ale nie jest duży z drugiej strony:) nie mam fot z wczoraj, bo dojechaliśmy jak już ciemno było a przy załadunku było mnóstwo emocji i psów wokół a po drodze kota znaleźliśmy, więc w ogóle. strasznie strasznie dziękuję Abrzekadabrze za pomoc - już nie pierwszy raz nam bardzo pomaga poświęcając się i swój czas (dużo czasu...) Quote
Kociabanda2 Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 i ja się przyłączam do tych podziękowań :) Quote
malibo57 Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 mru napisał(a):jedeyn problem Kąska, jest taki że to starszy pies :( nie dziadzio, ale już przekwitający... no ale nie jest duży z drugiej strony:) Ale za to jest piękny:) Quote
mru Posted November 22, 2010 Author Posted November 22, 2010 jest zaje**sty po prostu. Magda robi foty? :) Quote
malibo57 Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 Sama nie, musi ktoś przyjechać z aparatem. Z przesyłem też jest problem, bo na jej zadupiu internet to rarytas. Quote
Plicha Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 Ale super, strasznie się cieszę że Kąsek trafił do takiego super miejsca :) To piękny pies, mam nadzieję że dzięki pracy z nim znajdzie szybko dom :) Quote
mru Posted November 22, 2010 Author Posted November 22, 2010 to niedobrze :( ja nie mam czym dojechać a on ma zdjęcia stare potrzebuje nowych :( kurde, niedobrze Quote
mru Posted November 22, 2010 Author Posted November 22, 2010 okolice Radomia (z 15 km od R.) na Zwoleń Quote
Kociabanda2 Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 dla mnie jak zwykle za daleko :( Ale może udałoby się znaleźć na dogo kogoś z tamtych okolic i z aparatem... Quote
mru Posted November 22, 2010 Author Posted November 22, 2010 jest schron w Radomiu, ktoś tam działa przecież. poszukam. Quote
Plicha Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 To rzeczywiście kawałek od Wawy. Ja jakby co dysponuję transportem ale to zawsze dodatkowy koszt jest więc mam nadzieję że ktoś z Radomia będzie mógł odwiedzić Kąska :) Quote
mru Posted November 22, 2010 Author Posted November 22, 2010 w razie co jakoś się dojedzie, ale wiadomo że czasu na to mało... Quote
malibo57 Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 Mru, damy radę - tam też są ludzie, którzy pomagają. Ostatnio dostałam kilogram fot:) Zaraz poproszę Magdę, żeby coś zorganizowała - dajmy Kaskowi parę dni na aklimatyzację. Quote
Abrakadabra Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 Mru, dzięki za linka :) Zdjęcie kociaka byś wstawiła - Kąsek i maluch wygladają niemalże jak bracia. Obydwaj czarni, obydwaj mają cztery łapy, ogonek, a charakterologicznie też podobni :) Quote
malibo57 Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 Mru, masz jakieś foty, które ukrywasz?! Quote
mru Posted November 22, 2010 Author Posted November 22, 2010 no właśnie nie mam :( ale fakt - są tacy sami wizualnie chciałam dziś Hanowi Solo zrobić foty w dzień, ale nie wyszło mi zupełnie - ten kot to istne ADHD :P muszę czekać na TZta siostry, on zrobi lepsze jutro pewnie:) Quote
malibo57 Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 Kąsek jest - cytuję - cudowny:) Ma dobry apetyt, bierze paróweczki z ręki - zaobserwowano nieśmiałe ruchy ogona przy tej czynności:) Dziś obejrzy go wet, odrobaczy, bo ostatnio odbyło się to w lutym. Quote
mru Posted November 24, 2010 Author Posted November 24, 2010 o super, miałam mu tabletki kupić po drodze ale jakoś się nałożyło 5 rzeczy jak zwykle na siebie i wypadło mi... no jest cudowny, jest :) Quote
malibo57 Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 Dziś byli lekarze u Kaska i u Marcela. Kasek był bardzo grzeczny, dał się obejrzeć bez protestów i histerii, bez kagańca i smyczy, a nawet wtulił się w panią doktor. Dostał Aniprasol na 3 dni. Państwo stwierdzili, że jest za chudy. Za jakieś 10 dni pobiorą od niego krew do badania i zobaczymy. Quote
Recommended Posts