Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

tak, jest super moim zdaniem :) myślę, że jakby ktoś miał warunki, nawet ktoś zielony żeby go wziąć (np. ja haha) to by spokojnie go wyprowadził na prostą. Kąsek jest boski, kochany i piękny.

fajny bannerek, zabieram

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Będzie tam, jak długo będzie trzeba. Przy okazji ogarniemy go medycznie. Pojedzie sobie do weta, zrobimy badanie krwi - taki serwisik.
Tak, to hotel, a Magda jest certyfikowanym trenerem.
On już wczoraj trenował nieśmiałe przytulaki!
Banerkiem proszę się częstować.

Posted

jedeyn problem Kąska, jest taki że to starszy pies :( nie dziadzio, ale już przekwitający... no ale nie jest duży z drugiej strony:) nie mam fot z wczoraj, bo dojechaliśmy jak już ciemno było a przy załadunku było mnóstwo emocji i psów wokół a po drodze kota znaleźliśmy, więc w ogóle. strasznie strasznie dziękuję Abrzekadabrze za pomoc - już nie pierwszy raz nam bardzo pomaga poświęcając się i swój czas (dużo czasu...)

Posted

To rzeczywiście kawałek od Wawy. Ja jakby co dysponuję transportem ale to zawsze dodatkowy koszt jest więc mam nadzieję że ktoś z Radomia będzie mógł odwiedzić Kąska :)

Posted

Mru, damy radę - tam też są ludzie, którzy pomagają. Ostatnio dostałam kilogram fot:)
Zaraz poproszę Magdę, żeby coś zorganizowała - dajmy Kaskowi parę dni na aklimatyzację.

Posted

no właśnie nie mam :(
ale fakt - są tacy sami wizualnie

chciałam dziś Hanowi Solo zrobić foty w dzień, ale nie wyszło mi zupełnie - ten kot to istne ADHD :P
muszę czekać na TZta siostry, on zrobi lepsze jutro pewnie:)

Posted

Kąsek jest - cytuję - cudowny:)
Ma dobry apetyt, bierze paróweczki z ręki - zaobserwowano nieśmiałe ruchy ogona przy tej czynności:)
Dziś obejrzy go wet, odrobaczy, bo ostatnio odbyło się to w lutym.

Posted

o super, miałam mu tabletki kupić po drodze ale jakoś się nałożyło 5 rzeczy jak zwykle na siebie i wypadło mi...
no jest cudowny, jest :)

Posted

Dziś byli lekarze u Kaska i u Marcela. Kasek był bardzo grzeczny, dał się obejrzeć bez protestów i histerii, bez kagańca i smyczy, a nawet wtulił się w panią doktor. Dostał Aniprasol na 3 dni.
Państwo stwierdzili, że jest za chudy. Za jakieś 10 dni pobiorą od niego krew do badania i zobaczymy.