fergilka Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 [quote name='AlfaLS']Znów troszkę ponudzę o finansach;). Konto Dylanki wzrosło o następujące wpłaty: - od Agaty51 10 zł., - od Polubek 5 zł., - od yoannki 10 zł., - od AlfyLS 20 zł., Razem 45 zł.[B] Dziękujemy!!!!!!!!!![/B] Dziś na koncie Dylanki jest 204 zł. Niestety to mało bo do 27-go musimy zapłacić 330 zł. za hotelik:shake:. Bardzo proszę o wpłaty tych, którzy się troszkę ociągają :cool3: A co tam u Ciebie śliczna Dylanko?[/QUOTE] Cioteczki ja pamiętam o Dylance i mojej deklaracji, ale dopiero 28-go mam wypłatę i wtedy siadam i robię wszystkie przelewy. Quote
AlfaLS Posted April 24, 2010 Author Posted April 24, 2010 [quote name='fergilka']Cioteczki ja pamiętam o Dylance i mojej deklaracji, ale dopiero 28-go mam wypłatę i wtedy siadam i robię wszystkie przelewy.[/QUOTE] Ok. Poczekamy;) Quote
AlfaLS Posted April 26, 2010 Author Posted April 26, 2010 Przekazałam dziś Zuzi 330 zł. za hotelik /27.04.-26.05.2010r./. Na dziś Dylanka ma na kocie[B] debet w wysokości 126 zł.[/B]:shake: Dylanko kochana a co nowego u Ciebie słoneczko? Ciągle nikt nie dopatrzył jaka Ty cudowna jesteś?????????? Quote
Plicha Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 Ciekawe co tam u suni :) Wiosna na pewno jej służy :) Quote
fergilka Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Wpłaciłam moją marną deklarację, niestety na razie tylko tyle mogę :-( Quote
magda222 Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 [quote name='fergilka']Wpłaciłam moją marną deklarację, niestety na razie tylko tyle mogę :-([/QUOTE] Dziękujemy :) Quote
magda222 Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 Odnowiłam allegro: [url]http://allegro.pl/show_item.php?item=1022622300[/url] Quote
lilk_a Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 a ja tak po cichutku zapraszam na bazarek z adopcyjnymi szablonami allegro do ogłaszania psiaków ... dzisiaj ostatnia dzień ... to ostatni banerek :) Quote
zuziaM Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 Oj Dylanka jest cudowna !!!! To przeslodka sunieczka.... tylko sie tulic i calowac ! Cale dnie spedza na sloneczku. |Uwielbia tarzac sie w trawce. A ostatnio widzialam przez okno jak Dylaneczka tarzala sie trzymajac w pusiu pluszowego kaczorka ..... Bo lezy sporo zabawek na dworze i wlasnie kaczora dopadla Dylunia. Zalowalam, ze nia mialam aparatu pod reka ..... Dylcia jest strasznym zarlokiem ... przemierza kilka razy dziennie wszystkie kojce i zaglada do kazdej miseczki ... zysci je oczywiscie, jak tylko cos w ktorejs znajdzie. Nie musze wiec mowic, ze Dylunia nam przytyla .... To juz nie ta chudzinka z kosteczkami sterczacymi, ktora do nas przyjechala..... Slodka panieneczka, naprawde ..... Az serce zal sciska , ze przez dlugich 12 lat zyla w schronisku ...... To niesamowite !!!!! Quote
Grosziwo Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 Ja swoją deklarację za maj dla Dylaneczki wyślę dopiero w piątek , sorki ale wcześniej nie mogę :oops: Dylanko korzystaj z życia pełnymi łapkami !!! Miziaki :loveu: Quote
Javena Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 Dylanko,życze Ci cudownej majówki.Grzej swoje kosteczki w majowym słoneczku. Quote
Mada:) Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 Jejku, to musi być cudowny pies... Tak się cieszę, że dostrzegłam ją pośród ponad setki psów...! :) zuziaM - ogromne dzięki, że tak dzielnie zajmujesz się Dylanką!! Bardzo jestem Ci wdzięczna, jak i wszystkim Wam, którzy umożliwiliście wyciągnięcie Dylanki ze schroniska! :) Quote
polubek Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 jejciu jakie jaja. :crazyeye: wchodzem se na strone tyskiego schroniska, klikam psy do adopcyji, przeglądam, nasze znajome hotelikowce a przy dylance normalnie nie wierzę, :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: nasz znajomy...... :czytaj: :czytaj: :czytaj: :czytaj: :czytaj: .....tekst z dogo. :eviltong: jaki szok. :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: a trzeba nam było zastrzec prawa autorskie :evil_lol: :eviltong: :evil_lol: :eviltong: :evil_lol: Quote
AlfaLS Posted May 1, 2010 Author Posted May 1, 2010 Kochaniutka to dlatego, że tekst "Dylankowy" jest autorstwa Mady a Mada jest czynną działaczką w tyskim schronisku. Ot i cała tajemnica:evil_lol:. Quote
lilk_a Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 [I][SIZE=1].......................................................... [/SIZE][/I][SIZE=5][I][FONT=comic sans ms][COLOR=red][SIZE=1][COLOR=Black][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/FONT][/I][/SIZE] Quote
polubek Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 [quote name='AlfaLS']Kochaniutka to dlatego, że tekst "Dylankowy" jest autorstwa Mady a Mada jest czynną działaczką w tyskim schronisku. Ot i cała tajemnica:evil_lol:.[/QUOTE] o tym to ja wiedziałam, ale że tak się śićko rozniesie to nie wiedziałam :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
_Pixia_ Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 Misiek- wrak psa odebrany interwencyjnie. Przez ostatni rok czasu, brak opieki weterynaryjnej. 6 miesięcy bez świeżego powietrza. Diagnoza weterynarza brzmi: alergiczne pchle zapalenie skóry. Potrzebne wsparcie dla Miśka na długiej drodze leczenia. Zapraszam na wątek: [url]http://www.dogomania.pl/threads/184761-Misiek-wrak-psa-odebrany-interwencyjnie.-Potrzebe-wsparcie!?p=14600447#post14600447[/url] Quote
polubek Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 alarm kolejny tyszak normalnie nie uwierzcie jak można być tak podłym [SIZE=3][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS][URL]http://www.dogomania.pl/private.php?do=showpm&pmid=4076858[/URL] [/FONT][/SIZE][/SIZE] Quote
AlfaLS Posted May 7, 2010 Author Posted May 7, 2010 Kochani czy ktoś z Was robił ogłoszenia Dylance i czy są one aktualne? Musimy się jakoś zająć tymi ogłoszeniami bo nam ta Dylaneczka korzenie zapuści u Zuzi:evil_lol:. Quote
polubek Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 [quote name='AlfaLS']Kochani czy ktoś z Was robił ogłoszenia Dylance i czy są one aktualne? Musimy się jakoś zająć tymi ogłoszeniami bo nam ta Dylaneczka korzenie zapuści u Zuzi:evil_lol:.[/QUOTE] bijcie mnie byle nie za mocno. miałam przesłać nikusiowi tekst do ogłoszeń i fotki dylanki i co cipa grochowa ze mnie. skleroza nie boli ale dokucza a byłby ktoś chętny żeby nam pomóc w ogłoszeniach? ale spokojnie nie pchajcie się tak dla wszystkich wystarczy Quote
Recommended Posts