Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No to tez, oczywiscie !!! Ale czesto Dylaneczka spi mi pod samymi drzwiami na ganku ..... Chcac wiec wyjsc z domu, musze ja obudzic. Uchylam drzwi ile sie mi uda, i lekko ja tracam ..... zeby sie przesunela troszeczke.
Nie slyszy otwierania drzwi nawet ......

Nagram dzisiaj lub jutro filmik z Dylaneczka biegajaca po ogrodzie .... to normalnie rakieta !!!!
Mam juz film z Dagunia, ale nie chce moj telefon go przeslac do Magdy.......
Bede w miescie, to przejde sie do PLUSA i niech mi to wytlumacza i pomoga go przeslac.
Ale przetwarzac, zeby wkleic film do neta .... nie umie ..... gamon jestem i juz ....

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

KOCHANI !!!
Wielka prosba !
Do kogo moge wyslac MMS-em 2 filmy i kto je moze wkleic do watkow Dagusi i Gabi ?????

Kontakt do mnie 0695 555 221
Bardzo prosze !!!

Posted

zuziaM napisał(a):
KOCHANI !!!
Wielka prosba !
Do kogo moge wyslac MMS-em 2 filmy i kto je moze wkleic do watkow Dagusi i Gabi ?????

Bardzo prosze !!!

Wywiało gdzieś wszystkie ciotki!

Posted

zuziaM napisał(a):
KOCHANI !!!
Wielka prosba !

Bardzo prosze !!!

wyślij do mnie 509584275
ale jeżeli masz skonfigurowane wysyłanie maili w telefonie to prześlij sobie na swojego maila , a potem to już z górki , jak będziesz w plusie to niech Ci skonfigurują wysyłanie maili z telefonu :)

Posted

agata51 napisał(a):
Doszła moja kwietniowa wpłata?

Jak pozwolisz wszystko sprawdzę jutro jak będę robiła przelew za hotelik Miki i Postera. Ostatnio jestem zarobiona na maxa bo kończy się sezon pitowania / uroki bycia księgową:evil_lol:/.Jak kończę robotę to nie wiem jak się nazywam. A w sobotę i niedzielę co miałam możliwość choć troszkę zająć się swoimi sprawami to pekao s.a. zrobiło sobie reformę strony internetowej i też nic nie mogłam zdziałać. Jutro będzie dokładny raport, obiecuję:lol:.

Posted

Znów troszkę ponudzę o finansach;). Konto Dylanki wzrosło o następujące wpłaty:
- od Agaty51 10 zł.,
- od Polubek 5 zł.,
- od yoannki 10 zł.,
- od AlfyLS 20 zł.,
Razem 45 zł. Dziękujemy!!!!!!!!!!

Dziś na koncie Dylanki jest 204 zł. Niestety to mało bo do 27-go musimy zapłacić 330 zł. za hotelik:shake:. Bardzo proszę o wpłaty tych, którzy się troszkę ociągają :cool3:

A co tam u Ciebie śliczna Dylanko?