AlfaLS Posted May 18, 2010 Author Posted May 18, 2010 Konto Dylanki dziś troszkę wzrosło. Wpłynęło: - od Ogonek2 20 zł. - deklaracja jednorazowa, choć już drugi raz Dylaneczka taki prezent dostaje:lol:, - od filcant 20 zł., - od córeczki filcant 20 zł. / za dwa miesiące/ Razem 60 zł. Dziękujemy wszystkim wpłacającym. Dziś Dylanka ma na koncie 194 zł. i może do 27-go uda się na hotelik nazbierać;). Brak już tylko 136 zł.:shake: Quote
magda222 Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 AlfaLS napisał(a):Brak już tylko 136 zł.:shake: Czyli Dylanka nie ma kompletu deklarowiczów? Czy ktoś się w między czasie wycofał? Quote
zuziaM Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Pisalam wczoraj w nocy, ale mnie wyrzucilo i sie nie zapisalo ..... Dostalam maila w sprawie Dylaneczki. Pani ma w domu 15 letniego dziadzia i chce dla niego kolezanke, ktora go moze troszke rozrusza. Mysle, ze Dylanka jest bardzo odpowiednia do tego, bo to zywiolek ! Opisalam niunie dokladnie. pani chciala glownie wiedziec, czy nie jest konfliktowa do innych psiakow. Ale oczywiscie NIE JEST ! Podalam swoj numer telefonu i poczekam, co bedzie...... Mam nadzieje, ze pani sie odezwie .... Quote
UBOCZE Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 W tym tygodniu zapłacę deklaracje za następny miesiąc Dylanki, Mikuni i Posterka. I oczywiście też trzymam kciuki...:lol: Quote
AlfaLS Posted May 19, 2010 Author Posted May 19, 2010 magda222 napisał(a):Czyli Dylanka nie ma kompletu deklarowiczów? Czy ktoś się w między czasie wycofał? Dylanka ma komplet deklaracji i raczej nikt się nie wycofał (mam zapewnienie od hany4 że deklaracja filcant i jej córeczki jest aktualna) tylko prawie wszyscy płacą "z dołu" tzn. najpierw ja płacę za hotelik, Dylanka się zapożycza, później oddajemy długi bo wpływają deklaracje. Niestety ona ma taki nieszczególnie szczęśliwy okres hotelikowania bo od 27-go a pawie wszyscy płacą na początku miesiąca. Zuzi zaś trzeba płacić "z góry" bo przecież ona musi za coś te psiaczki nasze utrzymać:lol: zuziaM napisał(a):Pisalam wczoraj w nocy, ale mnie wyrzucilo i sie nie zapisalo ..... Dostalam maila w sprawie Dylaneczki. Pani ma w domu 15 letniego dziadzia i chce dla niego kolezanke, ktora go moze troszke rozrusza. Mysle, ze Dylanka jest bardzo odpowiednia do tego, bo to zywiolek ! Opisalam niunie dokladnie. pani chciala glownie wiedziec, czy nie jest konfliktowa do innych psiakow. Ale oczywiscie NIE JEST ! Podalam swoj numer telefonu i poczekam, co bedzie...... Mam nadzieje, ze pani sie odezwie .... O Matko to byłoby cudownie! Domek jak wymarzony dla Dylanki, żeby tylko ta Pani dosżła do takiego wniosku. A w jakim mieście, w jakiej okolicy ten ewentualny domek? Kochani trzymajmy mocno kciuki za nasza Dylaneczkę:thumbs::thumbs::thumbs: Quote
Mada:) Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Przepraszam za wiadomość nie na temat, ale... tyskie schronisko może tonąć! Duże ryzyko, możliwa ewakuacja zwierząt... Szczegóły: http://www.dogomania.pl/threads/185929-TYCHY-ryzyko-ewakuacji-zwierz%C4%85t!!-NIE-MA-MIEJSC!!-KTO-POMO%C5%BBE-W-RAZIE-NAJGORSZEGO-!?p=14705517#post14705517 Quote
zuziaM Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Kochana Alfo ... jesli Ci wygodniej, to mozemy przesunac termin zaplaty za hotel. Mozesz wplacac kilka dni pozniej ( sama zdecyduj w jaki dzien ). To naprawde dla mnie nie problem. Pani od maila sie nie odezwala jeszcze ...... Nienapisala tez skad jest. Ale nadal nie trace nadziei, ze jednak sie odezwie ... Quote
AlfaLS Posted May 21, 2010 Author Posted May 21, 2010 Monika z Katowic napisał(a):Są jakieś nowe wieści? chyba cisza bo Zuzia by coś napisała:shake: Wpłynęło 10 zł. dla Dylanki od Agaty51. Dziękujemy!!! Saldo Dylanki na dziś 204 zł. Quote
zuziaM Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 No niestety cisza ..... Ale Dylunia i tak nie martwi sie z tego powodu. Jest szczesliwa, bardzo zadowolona... Dzisiaj byla piekna pogoda i Dylcia wygrzewala kostki w slonku. A w ogole, to Dylusia sie zrobila okraglutka juz. Niedawno nas odwiedzila kolezanka i po odwiedzeniu psiakow stwierdzila, ze u nas same pulpety ! Musze Wam zreszta powiedziec, ze Posterek tez jest okraglutki. Nie jest gruby, ale wyglada slicznie. Dylci zalozylam dzisiaj sliczna obrozke lancuszkowa. Alez uroczo w niej wyglada !!!! Dama prawdziwa. Quote
AlfaLS Posted May 22, 2010 Author Posted May 22, 2010 zuziaM napisał(a):... Posterek tez jest okraglutki. Nie jest gruby, ale wyglada slicznie. Dylci zalozylam dzisiaj sliczna obrozke lancuszkowa. Alez uroczo w niej wyglada !!!! Dama prawdziwa. Poprosimy o dowody - fotograficzne bo my zawsze spragnieni fotek jesteśmy:evil_lol: Quote
polubek Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 dzień minął a fotek ani widu ani słychu :evil_lol: Quote
AlfaLS Posted May 23, 2010 Author Posted May 23, 2010 [quote name='polubek']dzień minął a fotek ani widu ani słychu :evil_lol:[/QUOTE] Zuzia pewnie zajęta ale jak obiecała to na pewno będą:lol: Quote
zuziaM Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Przepraszam ... rzeczywiscie dzisiaj nie zrobilam Dylaneczce zdjec. Ale po prostu nie weszla mi dzisiaj w pole widzenia .... Bylo dzisiaj cieplutko i niunia gdzies sie zaszyla miedzy drzewkami i sobie spala .... Ona to uwielbia. Takie drzemki w trawce kocha ..... Ale zrobie, naprawde obiecuje. Quote
zuziaM Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Sa zdjecia, jak obiecalam. Ale ten kreciol nie che ustac w miejscu .... kiedy kucam do zdjecia, zaraz podbiega do mnie .... albo wiecznie sie wierci, skacze, kreci .... Nie jest latwo o nieporuszone, chociaz jedno, zdjecie.... Quote
ogonek2 Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 zdjęcia cudne a kolia - jak dla prawdziwej królewny :-) Quote
Monika z Katowic Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Jaką Dylanka ma ładną i puszystą sierść! :) Quote
AlfaLS Posted May 26, 2010 Author Posted May 26, 2010 Ależ nam ta Dylanka wypiękniała u Zuzi:lol: Jaka to przyjemność na nią patrzeć:loveu: Widać że to psinka, która potrafi cieszyć się życiem :multi: Na konto Dylanki wpłynęło 75 zł. od UBOCZA /za trzy miesiące - miejmy nadzieję, że tak długo nasza księżniczka nie będzie bawiła w hoteliku ;)/. Zrobiłam dziś też przelew za hotelik /27.05.-26.06./ i konto Dylanki jak zwykle na minusie -51 zł. :shake: Quote
Javena Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 DYLANKA KSIĘZNICZKA.Zdjęcia super. Widać,ze pieski czuja się wspaniale. Quote
Monika z Katowic Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Wysłałam 45 zł dla Dylanki - to moja deklaracja stała za kolejne trzy miesiące (czerwiec, lipiec, sierpień). Mizianko dla Dylanki! :) Quote
Recommended Posts