2010 Posted April 14, 2012 Posted April 14, 2012 (edited) Dzika Figa Jak wygłada obecnie konto Radusia? Czy można prosić o uaktualizowanie konta...Pozdrawiam Edited April 14, 2012 by ick Quote
Dzika_Figa Posted April 14, 2012 Author Posted April 14, 2012 ick napisał(a):Dzika Figa Jak wygładają obecnie konto Radusia? Czy można prosić o jego auaktualizowanie... Postaram się zaktualizować jak najszybciej. Quote
yumanji Posted April 16, 2012 Posted April 16, 2012 Rudus bez zmian,slepawo,gluchawo...ale swietnie sobie radzi...nawet sam schodzi po schodach na podworko i wchodzi z powrotem.Ma przyjechac Koosiek,zrobimy sesje... Quote
TERESA BORCZ Posted April 16, 2012 Posted April 16, 2012 poszedł przelew 30 zł na kwiecień dla Rudaska Quote
mmd Posted April 18, 2012 Posted April 18, 2012 Przed chwilą wysłałam końcowy przelew bazarkowy - 81 zł Dzika Figo, bardzo proszę - jak dojdzie ten dzisiejszy - o potwierdzenie wpływu tego i poprzedniego (125 zł) na bazarku: http://www.dogomania.pl/forum/threads/224930-ROZLICZONY-Dla-kota-i-psiaka-na-starego-i-ślepego-Rudusia Quote
Dzika_Figa Posted April 21, 2012 Author Posted April 21, 2012 [quote name='mmd']Przed chwilą wysłałam końcowy przelew bazarkowy - 81 zł Dzika Figo, bardzo proszę - jak dojdzie ten dzisiejszy - o potwierdzenie wpływu tego i poprzedniego (125 zł) na bazarku: http://www.dogomania.pl/forum/threads/224930-ROZLICZONY-Dla-kota-i-psiaka-na-starego-i-ślepego-Rudusia Wpłata potwierdzona, rozliczenie Rudusia uzupełnione. Naprawdę kompletnie nie wyrabiam ostatnio z niczym i bardzo chętnie przekażę Gazzy prowadzenie konta. Gazzy - odezwij się do mnie proszę. Quote
beniacz Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 Witam pięknie, co słychać u Rudusia. Dzika_Figo prosiłabym o sprawdzenie mojej wpłaty- przelew zrobiłam 19 marca na kwotę 20PLN , powinna być 20 marca na kącie - jednak brak jej w ogólnym rozliczeniu. Dzisiaj przelałam dla Rudusia za kwiecień 20PLN, powinny być jutro na kącie tj 23.04.2012. Pozdrowienia Beniacz Quote
Dzika_Figa Posted April 22, 2012 Author Posted April 22, 2012 beniacz napisał(a):Witam pięknie, co słychać u Rudusia. Dzika_Figo prosiłabym o sprawdzenie mojej wpłaty- przelew zrobiłam 19 marca na kwotę 20PLN , powinna być 20 marca na kącie - jednak brak jej w ogólnym rozliczeniu. Dzisiaj przelałam dla Rudusia za kwiecień 20PLN, powinny być jutro na kącie tj 23.04.2012. Pozdrowienia Beniacz Przelew doszedł, przoczyłam, przepraszam i dziękuję za pilnowanie. Poprawię w rozliczeniu wieczorem. Quote
wojtuś Posted April 30, 2012 Posted April 30, 2012 yumanji napisał(a):Rudus bez zmian,slepawo,gluchawo...ale swietnie sobie radzi...nawet sam schodzi po schodach na podworko i wchodzi z powrotem.Ma przyjechac Koosiek,zrobimy sesje... Dzięki za wiadomości:) Proszę o sprawdzenie - nie ma w rozliczeniu mojej dekl. 30 zł z dnia 20.03.2012, wczoraj poszła też kolejna 30 zł na Rudusia. Kochani pozdrowienia;) Quote
Dzika_Figa Posted May 2, 2012 Author Posted May 2, 2012 Przelałam pieniądze za maj, nie mam czasu grzebać w rozliczeniu, ale jak wpłacaliście to wpłaty na pewno są. Gazzy chciałą przejąć finanse a teraz jej nie ma, a ja NAPRAWDĘ BARDZO CHĘTNIE je komuś przekażę... Quote
beniacz Posted May 24, 2012 Posted May 24, 2012 Witam, co słychać u Rudusia. Bardzo proszę o bieżące prowadzenie finansów, powinny obowiązywać jakieś zasady. Pozdrowienia Benia Quote
Dzika_Figa Posted May 25, 2012 Author Posted May 25, 2012 Nie jestem w stanie prowadzic finansów na bieżąco, bardzo proszę kogoś o ich przejęcie, od dawna... Quote
gazzy Posted May 25, 2012 Posted May 25, 2012 Przepraszam, że dopiero teraz, ale czasowo nie wyrabiam i na dogo wpadam tylko na chwilkę. Na innych wątkach też się nie odzywam. Odnośnie finansów Rudusia. Ja bym chętnie je przejęła, tylko pojawił się problem - moi rodzice się nie zgodzili. Twierdzą, że ktoś się może do tego przyczepić i że będą kary płacić. Porozmawiam z nimi jeszcze raz, aby chociaż tymczasowo przejąć finanse i w tym czasie poszukać kogoś. Jutro do wieczora dam odp. Jeżeli się nie zgodzą, poszukam kogoś. Quote
Dzika_Figa Posted May 29, 2012 Author Posted May 29, 2012 Przelewam do Yumanji 166 zł i 48 roszy na poczet czerwca - tyle, ile jest na koncie Quote
yumanji Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 Wybaczcie,ze nie dajemy znaku zycia,ale mialam b goraczkowy ostatni miesiac,szykujemy spore zmiany,trzymajcie kciuki.prosze.. Rudus mieszka od dawna na stale w domu.Ma swoj pokoik w pralni,to male pomieszczenie,ale z duzym oknem, i ,co wazne,kolo drzwii wyjsciowych...efekt jest taki,ze jak mam 10 min opoznienia ze spacerem ,to Rudus glosno pyszczy.Trzy razy dziennie wychodzi sobie na spacer do ogrodu z moja mala terierka i mlodziakiem Cedrikiem.Wygrzeewa sie na sloncu .Jesli chodzi o zdrowie,to tylko leczymy stan zapalny ucha,Dicortineff i antybiotyk. Quote
MagdaNS Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 Wysłałam dla Rudusia 150 zł jako zaległość w deklaracjach od listopada 2011 do sierpnia 2012 Quote
jadwiga Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 ick napisał(a):Co u Rudusia słychać ?pozdr. serdecznie pozdrawiam, czy dotarła moja wpłata za maj i czerwiec?:cool3: Quote
Bonsai Posted June 24, 2012 Posted June 24, 2012 Ja dziś przyszłam z prośbą... Kiedyś robiłam Rudusiowi zdjęcia - teraz staram się o stypendium, żeby móc dalej pomagać. Potrzebuję sprzętu, który pozwoli mi na zrobienie jeszcze lepszych zdjęć, a także planuję szkolenia dla wolontariuszy dotyczące fotografowania psów do ogłoszeń. Moi rywale proszą o laptopy, kursy tańca w Brazylii... SĻojrzcie proszę na moją aplikację i sami zadecydujcie, czy warta jest wsparcia. :) Proszę o głos - szczegóły w moim podpisie - wątek: http://www.dogomania.pl/forum/threads/228677. Quote
_Goldenek2 Posted June 24, 2012 Posted June 24, 2012 Zagłosowałam. Brawo za pomysł na siebie :) Quote
_Goldenek2 Posted June 24, 2012 Posted June 24, 2012 Całe Forum Pomocy Retrieverom Złoty Pies głosuje Ola na Ciebie :) Quote
Recommended Posts