Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='mmd']Przed chwilą wysłałam końcowy przelew bazarkowy - 81 zł
Dzika Figo, bardzo proszę - jak dojdzie ten dzisiejszy - o potwierdzenie wpływu tego i poprzedniego (125 zł) na bazarku:
http://www.dogomania.pl/forum/threads/224930-ROZLICZONY-Dla-kota-i-psiaka-na-starego-i-ślepego-Rudusia

Wpłata potwierdzona, rozliczenie Rudusia uzupełnione.
Naprawdę kompletnie nie wyrabiam ostatnio z niczym i bardzo chętnie przekażę Gazzy prowadzenie konta.
Gazzy - odezwij się do mnie proszę.

Posted

Witam pięknie, co słychać u Rudusia. Dzika_Figo prosiłabym o sprawdzenie mojej wpłaty- przelew zrobiłam 19 marca na kwotę 20PLN , powinna być 20 marca na kącie - jednak brak jej w ogólnym rozliczeniu. Dzisiaj przelałam dla Rudusia za kwiecień 20PLN, powinny być jutro na kącie tj 23.04.2012.
Pozdrowienia Beniacz

Posted

beniacz napisał(a):
Witam pięknie, co słychać u Rudusia. Dzika_Figo prosiłabym o sprawdzenie mojej wpłaty- przelew zrobiłam 19 marca na kwotę 20PLN , powinna być 20 marca na kącie - jednak brak jej w ogólnym rozliczeniu. Dzisiaj przelałam dla Rudusia za kwiecień 20PLN, powinny być jutro na kącie tj 23.04.2012.
Pozdrowienia Beniacz

Przelew doszedł, przoczyłam, przepraszam i dziękuję za pilnowanie.
Poprawię w rozliczeniu wieczorem.

Posted

yumanji napisał(a):
Rudus bez zmian,slepawo,gluchawo...ale swietnie sobie radzi...nawet sam schodzi po schodach na podworko i wchodzi z powrotem.Ma przyjechac Koosiek,zrobimy sesje...

Dzięki za wiadomości:)

Proszę o sprawdzenie - nie ma w rozliczeniu mojej dekl. 30 zł z dnia 20.03.2012,
wczoraj poszła też kolejna 30 zł na Rudusia.
Kochani pozdrowienia;)

Posted

Przelałam pieniądze za maj, nie mam czasu grzebać w rozliczeniu, ale jak wpłacaliście to wpłaty na pewno są.
Gazzy chciałą przejąć finanse a teraz jej nie ma, a ja NAPRAWDĘ BARDZO CHĘTNIE je komuś przekażę...

• 3 weeks later...
Posted

Przepraszam, że dopiero teraz, ale czasowo nie wyrabiam i na dogo wpadam tylko na chwilkę. Na innych wątkach też się nie odzywam.
Odnośnie finansów Rudusia. Ja bym chętnie je przejęła, tylko pojawił się problem - moi rodzice się nie zgodzili. Twierdzą, że ktoś się może do tego przyczepić i że będą kary płacić. Porozmawiam z nimi jeszcze raz, aby chociaż tymczasowo przejąć finanse i w tym czasie poszukać kogoś. Jutro do wieczora dam odp. Jeżeli się nie zgodzą, poszukam kogoś.

Posted

Wybaczcie,ze nie dajemy znaku zycia,ale mialam b goraczkowy ostatni miesiac,szykujemy spore zmiany,trzymajcie kciuki.prosze..
Rudus mieszka od dawna na stale w domu.Ma swoj pokoik w pralni,to male pomieszczenie,ale z duzym oknem, i ,co wazne,kolo drzwii wyjsciowych...efekt jest taki,ze jak mam 10 min opoznienia ze spacerem ,to Rudus glosno pyszczy.Trzy razy dziennie wychodzi sobie na spacer do ogrodu z moja mala terierka i mlodziakiem Cedrikiem.Wygrzeewa sie na sloncu .Jesli chodzi o zdrowie,to tylko leczymy stan zapalny ucha,Dicortineff i antybiotyk.

• 2 weeks later...
Posted

Ja dziś przyszłam z prośbą... Kiedyś robiłam Rudusiowi zdjęcia - teraz staram się o stypendium, żeby móc dalej pomagać. Potrzebuję sprzętu, który pozwoli mi na zrobienie jeszcze lepszych zdjęć, a także planuję szkolenia dla wolontariuszy dotyczące fotografowania psów do ogłoszeń. Moi rywale proszą o laptopy, kursy tańca w Brazylii... SĻojrzcie proszę na moją aplikację i sami zadecydujcie, czy warta jest wsparcia. :)

Proszę o głos - szczegóły w moim podpisie - wątek: http://www.dogomania.pl/forum/threads/228677.