Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

Uporałam się z rozliczeniem. Szału nie ma, bo za parę dni trzeba opłacić styczeń a nie ma nawet połowy kwoty, ale wierzę, że będzie dobrze.

Ogromne dzięki dla wszystkich wspierających Rudusia w trudnych chwilach!
Widzę, że stałe deklaracje się wykruszają. Być może z powodu nieregularnych rozliczeń. Dlatego ponawiam prośbę, by, dla dobra Rudusia, ktoś przejął ode mnie prowadzenie konta!

WRZESIEŃ

SALDO początkowe: -130 zł

wpłaty:

10-09-12 - Ra_dunia - 100zł
11-09-12 - Maryna, bazarek - 33zł
17-09-12 - natalka_115, bazarek - 17 zł
18-09-12 - Bukowa, bazarek - 20zł
18-09-12 - Amelia64 - 40zł
19-09-12 - *zaba*, bazarek - 30zł
19-09-12 - _Aga_, bazarek Ick - 72zł
20-09-12 - KateBono, bazarek - 27zł
22-09-12 - Eski, bazarek - 50 zł
24-09-12 - beniacz - 10zł
25-09-12 - *zaba*- 10zł
29-09-12 - jadwiga - 60zł

razem wpłat: 469zł

wydatki:

30-09-12 - hotelik, październik - 250 zł

SALDO końcowe: 89zł

PAŹDZIERNIK

wpłaty:

01-10-12 - Vikii - 20zł
04-10-12 - _Aga_ - 10 zł
23-10-12 - Ra_dunia, bazarek - 299.30zł
24-10-12 - beniacz - 10zł

razem wpłat: 339.30 zł

wydatki:

27-10-12 - hotelik listopad - 250 zł

SALDO: 178.3zł

LISTOPAD

wpłaty:

02-11-12 - Vikii - 20 zł
08-11-12 - Basiunia131, bazarek - 67zł
21-11-12 - jadwiga - 60zł
26-11-12 - beniacz - 10zł

razem wpłat: 157zł

wydatki:

27-11-12 - hotelik grudzień - 250zł

SALDO: 85.3zł

GRUDZIEŃ

wpłaty:

03-12-12 - Vikii - 20zł

SALDO: 105.30 zł

Edited by Dzika_Figa
  • Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted (edited)

Yumanji, z allegro przesłałam na Twój adres miesięczną kurację Canivitonem, to jest 30 tabletek dla starszych psów na lepszą kondycję stawów, prosze podawaj Rudkowki to w jakimś smaku, ten preparat poprawia kondycję psów. + 2 frontliny - mam nadzieję, że sprzedawca prześle to bezpośrednio na Twój adres. A nie planujesz badania krwi Rudusia? Czy jego problemy z sikaniem się nasiliły?

Edited by kaj
Posted

Dobrych, szczęśliwych dni w Nowym Roku życzę :)

Rudusiowi ciepełka w jego upatrzonym miejscu u jumanji i słoneczka, którego pewnie mu potrzeba :)
Wiosenko ze słoneczkiem przybywaj jak najszybciej do Rudusia :)

Posted

kaj napisał(a):
Yumanji, z allegro przesłałam na Twój adres miesięczną kurację Canivitonem, to jest 30 tabletek dla starszych psów na lepszą kondycję stawów, prosze podawaj Rudkowki to w jakimś smaku, ten preparat poprawia kondycję psów. + 2 frontliny - mam nadzieję, że sprzedawca prześle to bezpośrednio na Twój adres. A nie planujesz badania krwi Rudusia? Czy jego problemy z sikaniem się nasiliły?

Bede mu podawala,na razie jeszcze nie dotarlo.Problemy z sikaniem sie nie nasilily,on ma taki zwyczaj,juz utrwalony pewnie,tym bardziej,ze nie jest kastrowany.Mial robione chyba rok temu we wrzesniu morfologie i biochemie,wtedy bad byly ok.Mysle,ze moznaby to powtorzyc.

Posted

yumanji napisał(a):
Bede mu podawala,na razie jeszcze nie dotarlo.Problemy z sikaniem sie nie nasilily,on ma taki zwyczaj,juz utrwalony pewnie,tym bardziej,ze nie jest kastrowany.Mial robione chyba rok temu we wrzesniu morfologie i biochemie,wtedy bad byly ok.Mysle,ze moznaby to powtorzyc.

dostałam info od sprzedawcy, że wysyłka była 2 stycznia - wyjaśnię. No to jak tak podsikuje stale, to nie zazdroszczę... a do badań dorzucę się pod koniec tego miesiąca :)

Posted

yumanji napisał(a):

Też myślę, żeby powtórzyć badania :)

kaj napisał(a):
dostałam info od sprzedawcy, że wysyłka była 2 stycznia - wyjaśnię. No to jak tak podsikuje stale, to nie zazdroszczę... a do badań dorzucę się pod koniec tego miesiąca :)

Dzięki kaj :)

• 3 weeks later...
Posted

Wyslalam nr konta do ick,z ktora dzis rozmawialam przez telefon.
Rudus czuje sie dobrze,nie wymiotuje,nie ma zadnych niepokojacych objawow.Mozna zrobic mu prifilaktycznie tylko mocznik i kreatynine,oraz aspat,alat,zeby spr ,czy watroba i nerki ok.Moze bedzie mozliwosc zrobic mu rtg klatki za free,dam znac i spytam weta,czy jest potrzeba.

Posted

To dobrze, że staruszek się trzyma i że ma Ciebie! Mnie też najbardziej na wynikach wątrobowych i dot. nerek zależy bo u starszych psów te zmiany mogą zacząc się nagle i postępować w bardzo szybkim tempie, a wtedy leczenie jest trudne i kosztowne. Chętnie bym zobaczyła jego nowe zdjęcia :)

Posted

Dzięki za podanie nr konta i udział dogocioteczek w bazarku Rudusia i Uszatka..
O nowe fotki Rudusia też bym chętnie zobaczyła...Pozdrawiam serdecznie

Posted

Przyszly wplaty:
Murka-75 zl,
Zaba-40 zl,
Kaj,bazarek-45 zl.
Kaj-107 zl,
STZW-33 z,
Serdeczne dzieki:lol:
Zdjecia zrobimy,tylko czekamy az przestanie padac,bo albo deszcz albo snieg i wtedy wszyscy wygladaja,jak zmokle kury.

Posted

czy Dzika_Figa jest nadal skarbnikiem Rudusia? Bo sie troche pogubilam... Wplacac teraz do Niej czy bezposrednio do hoteliku?
Ja tez odkad mieszkam na wygnaniu ;) mam problem z oganieciem wszystkiego, wiec bede wdzieczna za podsumowanie :)
Glaski dla rudasa :D

Posted

Ra_dunia napisał(a):
czy Dzika_Figa jest nadal skarbnikiem Rudusia? Bo sie troche pogubilam... Wplacac teraz do Niej czy bezposrednio do hoteliku?
Ja tez odkad mieszkam na wygnaniu ;) mam problem z oganieciem wszystkiego, wiec bede wdzieczna za podsumowanie :)
Glaski dla rudasa :D

Tak, Dzika_Figa jest nadal skarbnikiem Rudusia.
Prosiła wcześniej aby ktoś przejął finanse pieska, ale niestety nie ma na razie takiej osoby.
Myślę, żebyś wpłaciła pieniążki wprost do hoteliku do jumanjii :)

Jumanji prośbę mam :) jak stoimy z zapłatą za hotelik ? do kiedy mamy zapłacony ?

Ruduś nasz pozostanie u Ciebie, to już tylko kwestia pilnowania finansów na bieżąco,
tak się zastanawiam, czy nie poprowadzić finansów np. od połowy lutego lub 1 marca.
Chciałbym Kochani więc znać bieżący stan konta Rudusia i zapłaty za hotelik.
Mógłbym zacząć od "zera" od 1 marca np. post nr 3 byłby na kontynuację finansów Rudusia.

Posted

Super pomysł wojtusiu...Dzika Figa chciała przelazać konto Rudusia...
Jestem za abyś wojtusiu dalej to konto poprowadził,bo dzika Figa ostatnio dogo nie odwiedza..
Pozdrawiam wszystkich i buziaczki dla naszego staruszka...

Posted

wojtuś napisał(a):
Tak, Dzika_Figa jest nadal skarbnikiem Rudusia.
Prosiła wcześniej aby ktoś przejął finanse pieska, ale niestety nie ma na razie takiej osoby.
Myślę, żebyś wpłaciła pieniążki wprost do hoteliku do jumanjii :)

Jumanji prośbę mam :) jak stoimy z zapłatą za hotelik ? do kiedy mamy zapłacony ?

Ruduś nasz pozostanie u Ciebie, to już tylko kwestia pilnowania finansów na bieżąco,
tak się zastanawiam, czy nie poprowadzić finansów np. od połowy lutego lub 1 marca.
Chciałbym Kochani więc znać bieżący stan konta Rudusia i zapłaty za hotelik.
Mógłbym zacząć od "zera" od 1 marca np. post nr 3 byłby na kontynuację finansów Rudusia.

Szczerze mowiac,to ja bym wolala,zeby ktos inny to policzyl.Ja pisze o wszystkich wplatach,ale nie kontroluje za bardzo calosci.Tym bardziej ,ze nigdy nie mialam problemu z wplatami od Was,wiec nie pilnuje tego jakos szczegolowo.

Posted (edited)

Yumanji, bardzo przepraszam za poślizg, kompletnie mi umknęło że to już luty...
Natychmiast puszczam przelewem, co mam, a niestety nie jest tego wiele, bo od początku stycznia na konto Rudusia wpłynęło... 50 zł

W dalszym ciągu bardzo proszę o zwolnienie mnie z funkcji skarbnika. Widzę, że sporo osób zaczęło wpłaca bezpośrednio do Yumaji, moze to jest jakieś rozwiązanie, ale pod warunkiem, że jej jest to na rękę a na to nie wygląda...

Edited by Dzika_Figa