Dzika_Figa Posted December 19, 2012 Author Posted December 19, 2012 (edited) Uporałam się z rozliczeniem. Szału nie ma, bo za parę dni trzeba opłacić styczeń a nie ma nawet połowy kwoty, ale wierzę, że będzie dobrze. Ogromne dzięki dla wszystkich wspierających Rudusia w trudnych chwilach! Widzę, że stałe deklaracje się wykruszają. Być może z powodu nieregularnych rozliczeń. Dlatego ponawiam prośbę, by, dla dobra Rudusia, ktoś przejął ode mnie prowadzenie konta! WRZESIEŃ SALDO początkowe: -130 zł wpłaty: 10-09-12 - Ra_dunia - 100zł 11-09-12 - Maryna, bazarek - 33zł 17-09-12 - natalka_115, bazarek - 17 zł 18-09-12 - Bukowa, bazarek - 20zł 18-09-12 - Amelia64 - 40zł 19-09-12 - *zaba*, bazarek - 30zł 19-09-12 - _Aga_, bazarek Ick - 72zł 20-09-12 - KateBono, bazarek - 27zł 22-09-12 - Eski, bazarek - 50 zł 24-09-12 - beniacz - 10zł 25-09-12 - *zaba*- 10zł 29-09-12 - jadwiga - 60zł razem wpłat: 469zł wydatki: 30-09-12 - hotelik, październik - 250 zł SALDO końcowe: 89zł _______________________ PAŹDZIERNIK wpłaty: 01-10-12 - Vikii - 20zł 04-10-12 - _Aga_ - 10 zł 23-10-12 - Ra_dunia, bazarek - 299.30zł 24-10-12 - beniacz - 10zł razem wpłat: 339.30 zł wydatki: 27-10-12 - hotelik listopad - 250 zł SALDO: 178.3zł _______________________ LISTOPAD wpłaty: 02-11-12 - Vikii - 20 zł 08-11-12 - Basiunia131, bazarek - 67zł 21-11-12 - jadwiga - 60zł 26-11-12 - beniacz - 10zł razem wpłat: 157zł wydatki: 27-11-12 - hotelik grudzień - 250zł SALDO: 85.3zł _______________________ GRUDZIEŃ wpłaty: 03-12-12 - Vikii - 20zł SALDO: 105.30 zł Edited December 20, 2012 by Dzika_Figa Quote
2010 Posted December 25, 2012 Posted December 25, 2012 Zdrowych i Radosnych Świąt Dzika Figa, czy możesz zapisać te wrześniowe wpłaty za fanty z tego bazarku http://www.dogomania.pl/forum/threads/231922-Rozliczony!-Dziękujemy-)/page18 jedną suma 299 ZŁ ( bazarek z ick) tak aby było to czytelne i łatwe do rozliczenia tego bazarku Pozdrawiam serdecznie Zdrowych i Wesołych Świąt Quote
kaj Posted January 2, 2013 Posted January 2, 2013 (edited) Yumanji, z allegro przesłałam na Twój adres miesięczną kurację Canivitonem, to jest 30 tabletek dla starszych psów na lepszą kondycję stawów, prosze podawaj Rudkowki to w jakimś smaku, ten preparat poprawia kondycję psów. + 2 frontliny - mam nadzieję, że sprzedawca prześle to bezpośrednio na Twój adres. A nie planujesz badania krwi Rudusia? Czy jego problemy z sikaniem się nasiliły? Edited January 2, 2013 by kaj Quote
Ra_dunia Posted January 3, 2013 Posted January 3, 2013 Życzę Wam wszystkim dużo zdrowia i szczęścia w Nowym Roku a zwierzakom znalezienia kochających domków! Głaski dla Rudusia. Quote
wojtuś Posted January 3, 2013 Posted January 3, 2013 Dobrych, szczęśliwych dni w Nowym Roku życzę :) Rudusiowi ciepełka w jego upatrzonym miejscu u jumanji i słoneczka, którego pewnie mu potrzeba :) Wiosenko ze słoneczkiem przybywaj jak najszybciej do Rudusia :) Quote
yumanji Posted January 10, 2013 Posted January 10, 2013 kaj napisał(a):Yumanji, z allegro przesłałam na Twój adres miesięczną kurację Canivitonem, to jest 30 tabletek dla starszych psów na lepszą kondycję stawów, prosze podawaj Rudkowki to w jakimś smaku, ten preparat poprawia kondycję psów. + 2 frontliny - mam nadzieję, że sprzedawca prześle to bezpośrednio na Twój adres. A nie planujesz badania krwi Rudusia? Czy jego problemy z sikaniem się nasiliły? Bede mu podawala,na razie jeszcze nie dotarlo.Problemy z sikaniem sie nie nasilily,on ma taki zwyczaj,juz utrwalony pewnie,tym bardziej,ze nie jest kastrowany.Mial robione chyba rok temu we wrzesniu morfologie i biochemie,wtedy bad byly ok.Mysle,ze moznaby to powtorzyc. Quote
kaj Posted January 10, 2013 Posted January 10, 2013 yumanji napisał(a):Bede mu podawala,na razie jeszcze nie dotarlo.Problemy z sikaniem sie nie nasilily,on ma taki zwyczaj,juz utrwalony pewnie,tym bardziej,ze nie jest kastrowany.Mial robione chyba rok temu we wrzesniu morfologie i biochemie,wtedy bad byly ok.Mysle,ze moznaby to powtorzyc. dostałam info od sprzedawcy, że wysyłka była 2 stycznia - wyjaśnię. No to jak tak podsikuje stale, to nie zazdroszczę... a do badań dorzucę się pod koniec tego miesiąca :) Quote
wojtuś Posted January 10, 2013 Posted January 10, 2013 yumanji napisał(a):Bede mu podawala,na razie jeszcze nie dotarlo.Problemy z sikaniem sie nie nasilily,on ma taki zwyczaj,juz utrwalony pewnie,tym bardziej,ze nie jest kastrowany.Mial robione chyba rok temu we wrzesniu morfologie i biochemie,wtedy bad byly ok.Mysle,ze moznaby to powtorzyc. Też myślę, żeby powtórzyć badania :) kaj napisał(a):dostałam info od sprzedawcy, że wysyłka była 2 stycznia - wyjaśnię. No to jak tak podsikuje stale, to nie zazdroszczę... a do badań dorzucę się pod koniec tego miesiąca :) Dzięki kaj :) Quote
kaj Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 Dzisiaj o 9tej listonosz zostawił powtórne awizo, może psy go zagłuszają ;) Quote
yumanji Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 kaj napisał(a):Dzisiaj o 9tej listonosz zostawił powtórne awizo, może psy go zagłuszają ;) Wlasnie Ci odpisalam,ze znalazlam zatkniete za wycieraczka w aucie. Quote
yumanji Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 yumanji napisał(a):Wlasnie Ci odpisalam,ze znalazlam zatkniete za wycieraczka w aucie. Psy zagluszaja wszystko:lol: Quote
2010 Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 Dzika Figa proszę daj znać na pm...w sprawie wpłat z bazarku na opłacenie hotelika Rudusia. Czekamy i czekamy na odpowiedz,bo dogociotki chcą wpłacić za fanty. ..http://www.dogomania.pl/forum/threads/238789-Ciocia-ICK-Rozlicza-SUPER-CIUSZKI-I-DODATKI-dla-dwóch-staruszków-)-26-01-20-00/page15 Quote
2010 Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 (edited) Niestety Dzika Figa się nie odzywa. A więc prosze yumanji o numer konta i potwierdzenie wpłat na bazarku dla Rudusia i Uszatka aby wpłacić na jego hotelik u yumanji. http://www.dogomania.pl/forum/threads/238789-Ciocia-ICK-Rozlicza-SUPER-CIUSZKI-I-DODATKI-dla-dwóch-staruszków-)-26-01-20-00/page15 Pozdrawiam Edited January 31, 2013 by ick Quote
yumanji Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 Wyslalam nr konta do ick,z ktora dzis rozmawialam przez telefon. Rudus czuje sie dobrze,nie wymiotuje,nie ma zadnych niepokojacych objawow.Mozna zrobic mu prifilaktycznie tylko mocznik i kreatynine,oraz aspat,alat,zeby spr ,czy watroba i nerki ok.Moze bedzie mozliwosc zrobic mu rtg klatki za free,dam znac i spytam weta,czy jest potrzeba. Quote
yumanji Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 http://www.dogomania.pl/forum/threads/204352-Fuks-ponad-1-tys-złotych-na-minusie!-Nie-ma-domu-nie-ma-kasy taka prywata,bo ten pies siedzi u mnie dwa lata ,zajrzyjcie prosze,szczegolnie na ostatnie strony Quote
kaj Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 To dobrze, że staruszek się trzyma i że ma Ciebie! Mnie też najbardziej na wynikach wątrobowych i dot. nerek zależy bo u starszych psów te zmiany mogą zacząc się nagle i postępować w bardzo szybkim tempie, a wtedy leczenie jest trudne i kosztowne. Chętnie bym zobaczyła jego nowe zdjęcia :) Quote
2010 Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 Dzięki za podanie nr konta i udział dogocioteczek w bazarku Rudusia i Uszatka.. O nowe fotki Rudusia też bym chętnie zobaczyła...Pozdrawiam serdecznie Quote
yumanji Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 Przyszly wplaty: Murka-75 zl, Zaba-40 zl, Kaj,bazarek-45 zl. Kaj-107 zl, STZW-33 z, Serdeczne dzieki:lol: Zdjecia zrobimy,tylko czekamy az przestanie padac,bo albo deszcz albo snieg i wtedy wszyscy wygladaja,jak zmokle kury. Quote
Ra_dunia Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 czy Dzika_Figa jest nadal skarbnikiem Rudusia? Bo sie troche pogubilam... Wplacac teraz do Niej czy bezposrednio do hoteliku? Ja tez odkad mieszkam na wygnaniu ;) mam problem z oganieciem wszystkiego, wiec bede wdzieczna za podsumowanie :) Glaski dla rudasa :D Quote
wojtuś Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 Ra_dunia napisał(a):czy Dzika_Figa jest nadal skarbnikiem Rudusia? Bo sie troche pogubilam... Wplacac teraz do Niej czy bezposrednio do hoteliku? Ja tez odkad mieszkam na wygnaniu ;) mam problem z oganieciem wszystkiego, wiec bede wdzieczna za podsumowanie :) Glaski dla rudasa :D Tak, Dzika_Figa jest nadal skarbnikiem Rudusia. Prosiła wcześniej aby ktoś przejął finanse pieska, ale niestety nie ma na razie takiej osoby. Myślę, żebyś wpłaciła pieniążki wprost do hoteliku do jumanjii :) Jumanji prośbę mam :) jak stoimy z zapłatą za hotelik ? do kiedy mamy zapłacony ? Ruduś nasz pozostanie u Ciebie, to już tylko kwestia pilnowania finansów na bieżąco, tak się zastanawiam, czy nie poprowadzić finansów np. od połowy lutego lub 1 marca. Chciałbym Kochani więc znać bieżący stan konta Rudusia i zapłaty za hotelik. Mógłbym zacząć od "zera" od 1 marca np. post nr 3 byłby na kontynuację finansów Rudusia. Quote
2010 Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 Super pomysł wojtusiu...Dzika Figa chciała przelazać konto Rudusia... Jestem za abyś wojtusiu dalej to konto poprowadził,bo dzika Figa ostatnio dogo nie odwiedza.. Pozdrawiam wszystkich i buziaczki dla naszego staruszka... Quote
yumanji Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 wojtuś napisał(a):Tak, Dzika_Figa jest nadal skarbnikiem Rudusia. Prosiła wcześniej aby ktoś przejął finanse pieska, ale niestety nie ma na razie takiej osoby. Myślę, żebyś wpłaciła pieniążki wprost do hoteliku do jumanjii :) Jumanji prośbę mam :) jak stoimy z zapłatą za hotelik ? do kiedy mamy zapłacony ? Ruduś nasz pozostanie u Ciebie, to już tylko kwestia pilnowania finansów na bieżąco, tak się zastanawiam, czy nie poprowadzić finansów np. od połowy lutego lub 1 marca. Chciałbym Kochani więc znać bieżący stan konta Rudusia i zapłaty za hotelik. Mógłbym zacząć od "zera" od 1 marca np. post nr 3 byłby na kontynuację finansów Rudusia. Szczerze mowiac,to ja bym wolala,zeby ktos inny to policzyl.Ja pisze o wszystkich wplatach,ale nie kontroluje za bardzo calosci.Tym bardziej ,ze nigdy nie mialam problemu z wplatami od Was,wiec nie pilnuje tego jakos szczegolowo. Quote
Dzika_Figa Posted February 11, 2013 Author Posted February 11, 2013 (edited) Yumanji, bardzo przepraszam za poślizg, kompletnie mi umknęło że to już luty... Natychmiast puszczam przelewem, co mam, a niestety nie jest tego wiele, bo od początku stycznia na konto Rudusia wpłynęło... 50 zł W dalszym ciągu bardzo proszę o zwolnienie mnie z funkcji skarbnika. Widzę, że sporo osób zaczęło wpłaca bezpośrednio do Yumaji, moze to jest jakieś rozwiązanie, ale pod warunkiem, że jej jest to na rękę a na to nie wygląda... Edited February 11, 2013 by Dzika_Figa Quote
AgnieszkaO Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 Szukam bardzo pilnie osoby, która mogłaby zrobić wizytę PA dla szczeniaka, który musi opuścić DT. Wizyta w Działdowie, bardzo proszę o pomoc albo wskazanie osoby do której mogłabym się zgłosić. Sprawa bardzo pilna. Tel. 783 542 630 (Agnieszka) [email protected] Quote
Recommended Posts