Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

E nie, ja wiem że Ruduś jest nie byle jaki hojrak, takie lubię :) i gdyby nie to, że mam chorego setera w domu to Ruduś mógłby znaleźć u mnie dom. Ale nie może, więc zdalnie go dopieszczam :)
Jeśli ta kastracja byłaby w przyszłym miesiącu, to mogę połowę kosztów dołożyć, taki młody bóg nie może się marnować! :)

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kaj napisał(a):
E nie, ja wiem że Ruduś jest nie byle jaki hojrak, takie lubię :) i gdyby nie to, że mam chorego setera w domu to Ruduś mógłby znaleźć u mnie dom. Ale nie może, więc zdalnie go dopieszczam :)
Jeśli ta kastracja byłaby w przyszłym miesiącu, to mogę połowę kosztów dołożyć, taki młody bóg nie może się marnować! :)

Jest super,prawda?zgarnelam go spod szkoly z pol roku temu

Posted

zależy z jakiej przeglądarki korzystasz :)
Czasami zadziała jeśli skopiujesz banerek i wkleisz jako sygnaturkę. Czasami trzeba banerek najpierw zaznaczyć (tak jak fragment tekstu) i dopiero potem wstawić w sygnaturę (w moich ustawieniach, twój profil, zaznaczasz edytuj sygnaturę).
Jeśli nadal Tobie nie zadziała, to powiedz który chcesz wstawić wyślę Tobie kod ;)

Posted

_Aga_ napisał(a):
Jasne Ra_dunia :) Zawsze chętnie zrobię bazarek dla Rudusia :)

Jeszcze został kremik do ciała, wystawię go na moim kolejnym bazarku :)

Super byłoby :loveu:
Dzięki :loveu:
Dla Rudusia :)

• 2 weeks later...
Posted

Na konto Dzika_Figa przelałam 67 zł, pochodzace z bazarku dla Kubusia, który znalazł domek i pieniążki nie sa mu już potrzebne. Bardzo proszę o potwierdzenie, ze pieniazki dotarły. To link do bazarku [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/232179-Zako%C5%84czony%21-Rozliczamy%21-Wietrzenie-szafy-dla-W%C4%99gielka-vel-Kuby-do-20-09-do-godz-22"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/232179-Zako%C5%84czony%21-Rozliczamy%21-Wietrzenie-szafy-dla-W%C4%99gielka-vel-Kuby-do-20-09-do-godz-22[/URL]

Posted

[quote name='basiunia131']Nie ma za co, Kubuś miał więcej szczęścia, więc podzielił się tym szczęściem z innym potrzebującym. A Rudusia zasugerowała jedna z uczestniczek bazarku :)[/QUOTE]
:loveu:Gorące buziaczki od staruszka Rudusia:loveu:dla basiuni131:loveu:

Posted

Przepraszam,ze tak rzadko tu bywam,mam nadzieje ,ze w najblizszych tyg jakos sie troche sytuacja uspokoi.Rudus ok,aja biegalam po lesie przez trzy dni za starym,schorowanym owczarkiem,a we wtorek trafily sie szczeniaczki wyrzucone w worku do rowu,kolo szosy.Jeden mial uszkodzony kregoslup i trzeba bylo go uspic.Dwa pozostale maja na razie dt,ale trzeba je z,no i znalezc domki.No i dzieci sie domagajaobiadow,odrabiania z nimi lekcji itditp.Dziwne dzieci.

Posted

[quote name='basiunia131']Na konto Dzika_Figa przelałam 67 zł, pochodzace z bazarku dla Kubusia, który znalazł domek i pieniążki nie sa mu już potrzebne. Bardzo proszę o potwierdzenie, ze pieniazki dotarły. To link do bazarku http://www.dogomania.pl/forum/threads/232179-Zakończony!-Rozliczamy!-Wietrzenie-szafy-dla-Węgielka-vel-Kuby-do-20-09-do-godz-22

Wpłata doszła, bardzo dziękuję i już pędzę potwierdzić. Przepraszam, że z opóźnieniem.
No i oczywiście muszę zrobić rozliczenie, postaram się jak najszybciej

• 4 weeks later...
Posted

Witajcie,
ja też tu zagładam ...Czytam i czytam..

I na to wygłada,że Ruduś ma chyba dosć duży dlug w hoteliku?
Dzika Figa jakie ma saldo końcowe nasz Ruduś...?

A co slychać u Rudusia w tych mrozach?

Posted

Rudus to chyba ma nawet lekka nadplate.Rudus ok,tylko widac,ze jest staruszkiem.Tak jakos nagle sie taki zrobil...tzn jest wesoly,pieszczot sie domaga,ale gluchy ewidentnie,ma problemy z orientacja,duzo spi....choc na podworku biega jak szalony za nami....na wiosne bedzie lepiej...