kaj Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 E nie, ja wiem że Ruduś jest nie byle jaki hojrak, takie lubię :) i gdyby nie to, że mam chorego setera w domu to Ruduś mógłby znaleźć u mnie dom. Ale nie może, więc zdalnie go dopieszczam :) Jeśli ta kastracja byłaby w przyszłym miesiącu, to mogę połowę kosztów dołożyć, taki młody bóg nie może się marnować! :) Quote
yumanji Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 kaj napisał(a):E nie, ja wiem że Ruduś jest nie byle jaki hojrak, takie lubię :) i gdyby nie to, że mam chorego setera w domu to Ruduś mógłby znaleźć u mnie dom. Ale nie może, więc zdalnie go dopieszczam :) Jeśli ta kastracja byłaby w przyszłym miesiącu, to mogę połowę kosztów dołożyć, taki młody bóg nie może się marnować! :) Jest super,prawda?zgarnelam go spod szkoly z pol roku temu Quote
martynajott Posted October 11, 2012 Posted October 11, 2012 hej! chciałabym mieć banerek z Rudusiem w podpisie, ale niestety nie wiem jak to się robi.... pomoże ktoś? :P Quote
Ra_dunia Posted October 16, 2012 Posted October 16, 2012 zależy z jakiej przeglądarki korzystasz :) Czasami zadziała jeśli skopiujesz banerek i wkleisz jako sygnaturkę. Czasami trzeba banerek najpierw zaznaczyć (tak jak fragment tekstu) i dopiero potem wstawić w sygnaturę (w moich ustawieniach, twój profil, zaznaczasz edytuj sygnaturę). Jeśli nadal Tobie nie zadziała, to powiedz który chcesz wstawić wyślę Tobie kod ;) Quote
TERESA BORCZ Posted October 16, 2012 Posted October 16, 2012 poszły pieniążki na Rudusia do Ymuanji za 2 miesiące 60,00 zł Quote
yumanji Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 http://www.dogomania.pl/forum/threads/233625-Toby-w-typie-labka-wywalony-na-trasie-prosi-o-dom zajrzyjcie ,prosze,to jeden z kilkunastu psow na moim utrzymaniu Quote
_Aga_ Posted October 22, 2012 Posted October 22, 2012 Mam już wszystkie wpłaty, podliczyłam i przelałam 299,30 zł na konto Dzika_Figa, która jest księgową Rudusia :) Dziękuję wszystkim za zakupy i Ra_duni za fanty :Rose: Link do bazarku: http://www.dogomania.pl/forum/threads/232982-Zako%C5%84czony-rozliczony-do-usuni%C4%99cia/page5 Quote
wojtuś Posted October 22, 2012 Posted October 22, 2012 Piękna kasa z bazarku;) _Aga_, Ra_dunia dzięki:) Quote
_Goldenek2 Posted October 22, 2012 Posted October 22, 2012 Piękny wynik :). Przyda się Rudusiowi ślicznemu. Quote
Ra_dunia Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 Ale fajnie, że się tyle zebrało :) _Aga_ :kiss_2::Rose: To co? następnym razem też mogę Cię fantami zasypać (jak jakieś znajdę...) ;) Quote
_Aga_ Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 Jasne Ra_dunia :) Zawsze chętnie zrobię bazarek dla Rudusia :) Jeszcze został kremik do ciała, wystawię go na moim kolejnym bazarku :) Quote
yumanji Posted October 26, 2012 Posted October 26, 2012 Przyszlo 60 zl od Teresy Borcz.Odrobaczamy sie ,dwa razy po dwie tabletki,czyli 20 zl. Quote
wojtuś Posted October 26, 2012 Posted October 26, 2012 _Aga_ napisał(a):Jasne Ra_dunia :) Zawsze chętnie zrobię bazarek dla Rudusia :) Jeszcze został kremik do ciała, wystawię go na moim kolejnym bazarku :) Super byłoby :loveu: Dzięki :loveu: Dla Rudusia :) Quote
basiunia131 Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 Na konto Dzika_Figa przelałam 67 zł, pochodzace z bazarku dla Kubusia, który znalazł domek i pieniążki nie sa mu już potrzebne. Bardzo proszę o potwierdzenie, ze pieniazki dotarły. To link do bazarku [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/232179-Zako%C5%84czony%21-Rozliczamy%21-Wietrzenie-szafy-dla-W%C4%99gielka-vel-Kuby-do-20-09-do-godz-22"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/232179-Zako%C5%84czony%21-Rozliczamy%21-Wietrzenie-szafy-dla-W%C4%99gielka-vel-Kuby-do-20-09-do-godz-22[/URL] Quote
Ra_dunia Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 [B]Basiunia131[/B] - ogromnie dziękujemy w imieniu Rudusia :D:loveu: Quote
basiunia131 Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 Nie ma za co, Kubuś miał więcej szczęścia, więc podzielił się tym szczęściem z innym potrzebującym. A Rudusia zasugerowała jedna z uczestniczek bazarku :) Quote
2010 Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 [quote name='basiunia131']Nie ma za co, Kubuś miał więcej szczęścia, więc podzielił się tym szczęściem z innym potrzebującym. A Rudusia zasugerowała jedna z uczestniczek bazarku :)[/QUOTE] :loveu:Gorące buziaczki od staruszka Rudusia:loveu:dla basiuni131:loveu: Quote
yumanji Posted November 12, 2012 Posted November 12, 2012 Przepraszam,ze tak rzadko tu bywam,mam nadzieje ,ze w najblizszych tyg jakos sie troche sytuacja uspokoi.Rudus ok,aja biegalam po lesie przez trzy dni za starym,schorowanym owczarkiem,a we wtorek trafily sie szczeniaczki wyrzucone w worku do rowu,kolo szosy.Jeden mial uszkodzony kregoslup i trzeba bylo go uspic.Dwa pozostale maja na razie dt,ale trzeba je z,no i znalezc domki.No i dzieci sie domagajaobiadow,odrabiania z nimi lekcji itditp.Dziwne dzieci. Quote
_Aga_ Posted November 13, 2012 Posted November 13, 2012 No faktycznie dziwne :lol: Tak samo jak moje :lol: Quote
Dzika_Figa Posted November 15, 2012 Author Posted November 15, 2012 [quote name='basiunia131']Na konto Dzika_Figa przelałam 67 zł, pochodzace z bazarku dla Kubusia, który znalazł domek i pieniążki nie sa mu już potrzebne. Bardzo proszę o potwierdzenie, ze pieniazki dotarły. To link do bazarku http://www.dogomania.pl/forum/threads/232179-Zakończony!-Rozliczamy!-Wietrzenie-szafy-dla-Węgielka-vel-Kuby-do-20-09-do-godz-22 Wpłata doszła, bardzo dziękuję i już pędzę potwierdzić. Przepraszam, że z opóźnieniem. No i oczywiście muszę zrobić rozliczenie, postaram się jak najszybciej Quote
2010 Posted December 14, 2012 Posted December 14, 2012 Witajcie, ja też tu zagładam ...Czytam i czytam.. I na to wygłada,że Ruduś ma chyba dosć duży dlug w hoteliku? Dzika Figa jakie ma saldo końcowe nasz Ruduś...? A co slychać u Rudusia w tych mrozach? Quote
yumanji Posted December 15, 2012 Posted December 15, 2012 Rudus to chyba ma nawet lekka nadplate.Rudus ok,tylko widac,ze jest staruszkiem.Tak jakos nagle sie taki zrobil...tzn jest wesoly,pieszczot sie domaga,ale gluchy ewidentnie,ma problemy z orientacja,duzo spi....choc na podworku biega jak szalony za nami....na wiosne bedzie lepiej... Quote
Recommended Posts