Dzika_Figa Posted March 23, 2011 Author Posted March 23, 2011 Rok szukania domów, bez zadnych efektów... nie wiem, czemu... Quote
MagdaNS Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 Cioteczki, pogubiły mi się notatki z moimi deklaracjami i wpłatami z Dogo, wiem, że u Rudusia miałam zaległości, ale czy "księgowa wątku" może mi napisać ile? Wydaje mi się, że zaległam za styczeń, luty i marzec, dostałam teraz małą "lewiznę" to bym wreszcie wyrównała i wpłaciła od razu na kwiecień. :Help_2: Przy okazaji bardzo proszę Cioteczki kochane, pls zajrzyjcie na bazarek z cudnymi ozdobami na Wielkanoc, można tam tez zamówić kłącza i cebulki kwiatów letnich, wszystko super nówki, bo dziś koniec: http://www.dogomania.pl/threads/204327-Ozdoby-Wielkanoce-i-wiosenne-kwiaty-dla-Balbinki-i-Margo-cz.II-do-24.03. To dla Margo i Balbinki, które są u Murki :loveu: Balbinka jest po operacji łapki, prawie miesiąc w klinice w Lublinie, przesłodka młoda sunia w typie collie. Quote
Dzika_Figa Posted March 24, 2011 Author Posted March 24, 2011 Magda, dziś czyli jutro zrobię nowe rozliczenie i wyślę Ci priv ze sprawozdaniem z Twojego zadłużenia. Na bazarek idę zajrzec i przy okazji zapraszam na swój. Quote
Dzika_Figa Posted March 25, 2011 Author Posted March 25, 2011 Rudy, może tym razem? http://upload.allegro.pl/show_item.php?item=1528074449 Quote
_Aga_ Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 [quote name='Dzika_Figa']Rudy, może tym razem? http://upload.allegro.pl/show_item.php?item=1528074449 Oby..................... Kciuki zaciśnięte.. Quote
Dzika_Figa Posted March 26, 2011 Author Posted March 26, 2011 Yumanji, chyba by się przydało chłopaków zafripexować na wiosnę, nie? Daj znać ile, to pójdzie razem z przelewem za kwiecień. EDIT: albo mogę sama kupić fripex na allegro czy gdzieś z wysyłką do Ciebie - jak Ci wygodniej? Quote
yumanji Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Dzika_Figa napisał(a):Yumanji, chyba by się przydało chłopaków zafripexować na wiosnę, nie? Daj znać ile, to pójdzie razem z przelewem za kwiecień. EDIT: albo mogę sama kupić fripex na allegro czy gdzieś z wysyłką do Ciebie - jak Ci wygodniej? Bede zamawiala na allegro,ale 2-3 dni zwloki ,bo czekam na kase,do czwartku jestem splukana. Quote
wojtuś Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 Witam wiosennie, przesłałem na razie dla Rudusia i Lapsia po 1 dekl, to będzie za luty. Pozostałe uzupełnie:) Pozdrawiam;) Szkoda że nikt nie pyta o Chłopaków Quote
Dzika_Figa Posted April 1, 2011 Author Posted April 1, 2011 [SIZE="3"]Kochani! Ruduś jest w bardzo kiepskiej sytuacji finansowej, w tej chwili ma na koncie debet. Z miesiąca na miesiąc jest coraz gorzej, na opłacenie hoteliku starcza na styk. Potrzebne są pieniądze na fripex, trzeba też Rudusia zaszczepić. Przydałoby się tez mieć jakiś zapas na sytuacje awaryjne. Może nie jestem dobrą osobą do prowadzenia wątku, bo nie umiem się nachalnie dopominać, nie umiem spamować i prosić ludzi o pieniądze. Prowadzenia finansów i wątku podjęłam się na prośbę osoby, która swoje deklaracje wycofała i tylko dlatego, że nikt inny nie chciał tego robić. Nie jestem specjalistką od ogłoszeń. Umiem zrobić allegro i tyle. Podjęłam się tej opowiedzielności, licząc na to, że nie zostanę z nią sama. Staram się, ale pewne rzeczy są dla mnie nie do przeskoczenia. Bardzo Was proszę o pomoc. W rozruszaniu wątku, w sprowadzeniu tu nowych osób, w ogłaszaniu. I w zdobyciu nowych deklaracji lub chociaż wpłat jednorazowych. Ruduś Was potrzebuje! Bardzo proszę osoby, które zalegają z deklaracjami o uzupełnienie tych wpłat. Quote
_Aga_ Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 Tu tak samo, daj znać, kto zalega, będę wysyłać pw.. Quote
Dzika_Figa Posted April 2, 2011 Author Posted April 2, 2011 _Aga_ napisał(a):Tu tak samo, daj znać, kto zalega, będę wysyłać pw.. Dzięki Aga, jutro (czyli dziś, tylko potem, jak wstanę po tym, jak pójdę spać) sama wszystkich podręczę. Hotelik zapłacony, rozliczenie uzupełnione, pierwszy post zmodernizowany. Na samym dole nowe banerki - BARDZO PROSZĘ SKORZYSTAJCIE! (podpowiedź: ostatnio wymyśliłam, że można zmieniać banerki codziennie, albo kilka razy dziennie, to nie zajmuje dużo czasu a pozwala rozreklamować więcej wątków!) Quote
_Aga_ Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 A ja nie umiem wkleić bannerka.. Nie wiem, czemu nie chce mi się skopiować i wkleić.. Quote
_Aga_ Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 Ech, to naprawdę straszne, że cioteczki zapomniały o Lapsie i Rudusiu.... Quote
MARCHEWA Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 Napiszcie gdzie Ruduś ma ogłoszenia,żeby było wiadomo gdzie jeszcze można go ogłosić. Sytuacja wygląda tragicznie,nie można przecież tak z dnia na dzień odwołać deklaracji.Zabierając psa do hotelu sugerujemy się tez sytuacją finansową jaką obiecali darczyńcy.Przecież nikogo z nas nie stać na samodzielne utrzymywanie psa w hotelu. Quote
_Aga_ Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 No niestety, pamiętam sytuację, kiedy Emigrantka odwołała swoje deklaracje, bo na wątku nie było aktualizacji.. Uważała, że to jest dobry powód.. Dzika_Figa nie dała radę na bieżąco uzupełniać, więc się psu "dostało"... albo raczej "zabrało".. (Dzika_Figa to nie pretensje do Ciebie ;) akurat Ciebie rozumiem, Emigrantki nie).. Bez sensu... I straszna krzywda dla psa.. No ale co zrobić? Quote
Dzika_Figa Posted April 2, 2011 Author Posted April 2, 2011 MARCHEWA napisał(a):Napiszcie gdzie Ruduś ma ogłoszenia,żeby było wiadomo gdzie jeszcze można go ogłosić. Sytuacja wygląda tragicznie,nie można przecież tak z dnia na dzień odwołać deklaracji.Zabierając psa do hotelu sugerujemy się tez sytuacją finansową jaką obiecali darczyńcy.Przecież nikogo z nas nie stać na samodzielne utrzymywanie psa w hotelu. Marchewa, szczerze mówiąc, trochę nie wiem gdzie - co jakiś czas zamawiam chłopakom pakiety na bazarkach. Postaram się ustalić, co jest w tej chwili aktywne z tych ogłoszeń. Dzięki za pomoc! Quote
Dzika_Figa Posted April 2, 2011 Author Posted April 2, 2011 _Aga_ napisał(a):A ja nie umiem wkleić bannerka.. Nie wiem, czemu nie chce mi się skopiować i wkleić.. Spróbuj tak: Skopiuj sobie adres wątku (pierwszej strony) kliknij na ikonkę dodanai linku i wklej - część powinna Ci wyskoczyć zaznaczona, kliknij prawym na banerek i wybierz :kopiuj adres obrazka, a potem, nie odznaczając tego zaznaczenia kliknij na dodaj obrazek i wklej... jest to w jakikiolwiek sposób zrozumiałe? Quote
Bonsai Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 [PHP] [/PHP] Wystarczy skopiować do swojej syganatury to co wyżej w ramce. Quote
Dzika_Figa Posted April 2, 2011 Author Posted April 2, 2011 [quote name='Bonsai'] [PHP] [/PHP] Wystarczy skopiować do swojej syganatury to co wyżej w ramce. Bonsai - dzięki! O wiele łatwiej! Quote
_Aga_ Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 Wstawiłam :) Nie w każdej przeglądarce jest to proste ;) W końcu w IE udało mi się normalnie skopiować i wkleić :) Quote
Dzika_Figa Posted April 2, 2011 Author Posted April 2, 2011 [quote name='olalolaa']Zapisuje sobie Rudusia![/QUOTE] Dzięki Ola! [quote name='_Aga_']Wstawiłam :) Nie w każdej przeglądarce jest to proste ;) W końcu w IE udało mi się normalnie skopiować i wkleić :)[/QUOTE] Google chrome? ;) Znam ten ból, ale przywykłam. Quote
Florentynka Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 no i w końcu mnie też tu ściągnęli...nie wiem, czy się na coś przydam, ale jestem. Quote
Dzika_Figa Posted April 2, 2011 Author Posted April 2, 2011 [quote name='Florentynka']no i w końcu mnie też tu ściągnęli...nie wiem, czy się na coś przydam, ale jestem.[/QUOTE] przydasz się, przydasz! Quote
gazzy Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 Napisałam o potrzebach rudzika,lapsa i grafita na wątku ogólnym schroniska. Quote
Recommended Posts