Rodzice Maciusia :) Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 Tola - dostałam Twoje pw, ale na PCie nie bardzo mi dogo chodzi i nie mogę na razie odpisać, bo mam pytanie, a laptopa okupuje mąż. Będzie musiał na wagę uważać, bo to mały grubol jest :diabloti: Lubi sobie podeżreć oj lubi. Quote
Szarotka Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 Muminek ciotki sie na ciebie szykuja ........... Quote
Zdrapka Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 Szarotka napisał(a):Muminek ciotki sie na ciebie szykuja ........... Oj tam, i tak nie używa, to może się z nimi rozstać :evil_lol: Zyska spokój ducha i większe szanse na adopcję za to. No i konieczność wsuwania karmy typu light do końca życia .... Quote
Szarotka Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 Trzeba by mu pilke zucac :):) i niech aportuje. Quote
sonia71 Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 wiecie przecie że kochanego ciałka nigdy dosyć .....Muminek nie martw się ciotki nie dadzą ci zginąć z głodu po stracie ...klejnotów a jak zgubisz ociupunkę tuszki to i tak gdzieś cie ktoś wypatrzy i pokocha :) Quote
zadra Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 sonia71 napisał(a):wiecie przecie że kochanego ciałka nigdy dosyć .....Muminek nie martw się ciotki nie dadzą ci zginąć z głodu po stracie ...klejnotów a jak zgubisz ociupunkę tuszki to i tak gdzieś cie ktoś wypatrzy i pokocha :) Bardzo pokocha:lol: Quote
Rodzice Maciusia :) Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 Muminica jest kastratem!!! :) Stało się to dzisiaj koło 11:00 :) Kastracja wyniosła 80 zł. Tolu, czy mam tą fv zeskanować i wysłać Ci czy jak? Jeśli tak to podaj maila Quote
agada Posted July 17, 2010 Posted July 17, 2010 Rodzice Maciusia :) napisał(a):Muminica jest kastratem!!! :) Stało się to dzisiaj koło 11:00 :) Kastracja wyniosła 80 zł. Tolu, czy mam tą fv zeskanować i wysłać Ci czy jak? Jeśli tak to podaj maila ....jak to zniósł biedaczysko? A może jeszcze nie świadom :cool3::evil_lol: Quote
Rodzice Maciusia :) Posted July 17, 2010 Posted July 17, 2010 Jest przygnębiony :( Jakiś taki nieswój, ale i tak nieporównywalnie szybciej dochodzi do siebie niż suczki. Ale zdaje się, że i sama operacja nie jest tak poważna jak u suczek. W każdym bądź razie apetycik dopisuje, a Muminio jest bardzo grzecznym i ślicznym pieseńkiem. Jak go wiozłam na kastrację to bał się okropnie, nie chciał wsiadać do mojego grata, ale gdy po niego pojechałam po jakichś 3 godzinach to bardzo chętnie sam usiłował wskoczyć. Niestety, jeszcze był otumaniony po akcji, ale bardzo grzecznie dał się wsadzić i spokojniutko wrócił do domku :) Quote
zadra Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 Cieszę się,że wszystko odbyło się bez problemów. Quote
Tola Posted July 29, 2010 Author Posted July 29, 2010 Teraz tylko domciu brak. Widzę, ze skonczylo się allegro, poprosilam Marlenę:) o kolejne. Quote
Rodzice Maciusia :) Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 Ooops, Marlenko, zrobiłaś już? Bo jeśli nie, to nie musisz, Mumia ma allegro ode mnie wyróżnione.. Odnawiam praktycznie cały czas.. A jeśli zrobiłaś to może już wykorzystać je na innego psinę, podmienić dane, bo allegro już i tak pobiera kaskę przy wystawieniu, nawet jak się od razu zrezygnuje. To przynajmniej niech jakaś bida skorzysta.. Quote
Marlena:) Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 Nie wrzuciłam, ale Usia zamojska poszła i trzeba podmienić na coś - Tolka wpadła na pomysł, żeby to był Muminek, ale jak Mumin ma, to zaraz napisze to Tolki i zapytam co wrzucić ;) Quote
sonia71 Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 Muminek qrczę dlaczego taki fajny chłopak siedzi jeszcze w Dt, Pańcia robi ci ciągle allegro to dlaczego jesteś mijakiem,luuuudzie nie omijajcie już Muminka on na kogoś z was czeeeeeeeka! Quote
zadra Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Marlena:) napisał(a):Każda potwora znajdzie swego amatora ;) Śwęte słowa!!!:razz: Quote
Rodzice Maciusia :) Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Ale on potworem nie jest - i właśnie w tym cały ból :( Jak takie cuda, a muszę powiedzieć, że jest to mój pierwszy tymczas, którego traktuję nawet w myślach jako "synia" (i ja i mąż), nie mogą znaleźć DS, to ja nie wiem :( Od czasu do czasu jakieś przygłupy (inaczej nie można określić) odzywają się z ogłoszeń, ale te zapytania nie prowadzą do nikąd.. Quote
sonia71 Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 hm...Muminek pewnie że nie jesteś potworem :) przecie ty całą gębą przystojny kawaler ,niskopodwoziowy i właśnie taki muminkowaty :) ale jakby wszystkie psiule były piękne i wysokonogie to byłoby nudno i monotonnie a tak ty jesteś takim wyjątkiem ... ale ci nasłodziłam że ho,ho... ja bym cię wyprzytulała właśnie takim jakim jesteś :) Quote
Rodzice Maciusia :) Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Nie to żebym narzekała, ale to już któreś allegro Muminkowe - bez skutku. Dzisiaj się kończy :( Mam tylko nadzieję, że po wakacjach się ruszy... :) Quote
agada Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 i moje ogłoszenia, mimo ciągłego odnawiania, nie przynoszą rezultatu. Nawet były jakies zapytania, ale potem cisza..... Quote
Rodzice Maciusia :) Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 dziewczyny... trzymajcie kciuki kochane. Właśnie miałam taki telefon na który się czeka. Bardzo sympatyczny, konkretny warszawianin, z żoną - zakochani z Mumii. W niedzielę przyjeżdżają na rekonesans całą drogę z Milanówka do K-stawu- KCIUKI POTRZEBNE BO MAJĄ 8-LTNIĄ Jamniczycę, a wiecie jakie to potrafią być wredne pannice. Oby się zgodzili!!!!! A ja idiotka płaczę prawie na myśl, że Mumia może nas opuścić. Do żadnego tymczasa się tak nie przywiązałam jak do tej grubej białej mendy... Quote
zadra Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 Rodzice Maciusia :) napisał(a):dziewczyny... trzymajcie kciuki kochane. Właśnie miałam taki telefon na który się czeka. Bardzo sympatyczny, konkretny warszawianin, z żoną - zakochani z Mumii. W niedzielę przyjeżdżają na rekonesans całą drogę z Milanówka do K-stawu- KCIUKI POTRZEBNE BO MAJĄ 8-LTNIĄ Jamniczycę, a wiecie jakie to potrafią być wredne pannice. Oby się zgodzili!!!!! A ja idiotka płaczę prawie na myśl, że Mumia może nas opuścić. Do żadnego tymczasa się tak nie przywiązałam jak do tej grubej białej mendy... W takim razie czekam na dobre wiadomości!!! Quote
Rodzice Maciusia :) Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 Pan dalej zainteresowany, ale mieli przyjechać dzisiaj, wczoraj zadzwonić żeby się jeszcze umówić. Specjalnie wcześniej zjechaliśmy z Warszawy, a tu telefonu wczoraj zero. Dopiero dzisiaj zadzwonił, że przesunęli urlop na 20 sierpnia i chcą wtedy przyjechać żeby spędzić z Muminkiem czas od razu. Powiedział, że jeśli nikt go do tego czasu nie podbierze to jest im pisany. Ale wiecie, ja już nie jestem taka pewna czy nie zmieną zdania, bo pan pozwolił w międzyczasie ogłaszać. No ale nic, czekamy spokojnie na 20, zobaczymy co z tego będzie.. Quote
Recommended Posts