Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Rodzice Maciusia :) napisał(a):
na allegro ma bardzo dużą oglądalność, ma allegro wyróżnione, na I stronie w kategorii, zawsze są obserwatorzy i dalej nic..
Jutro wygasa, zrobię kolejne, ale z nowym textem, pewnie za mało rozdzierający ten..

Podeslij link, bo to łatwiej dla tych, co chca pomoc w ogloszeniach...

• Replies 780
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Rodzice Maciusia :)']

Czyż to nie śliczny piesek ?:p
Pewnie, ze śliczny :p i ogrodowe klimaty uwielbia, lęku wysokości niema :cool3:, sama go wsadziłaś na ten murek :evil_lol:?

Posted

Nadal nie ma zainteresowania z domków ?
Oj Muminek, co ty, nieadopcyjny nie jesteś, śliczny, mały, słodki psiaczek, nie wydurniaj się chłopie.

Posted

Ha.. nadal nie ma odzewu. A jak jeden był to jakaś oszołomka, która w mailu deklaruje miłość do Mumii, pyta czy się zgodzi z jej pieskiem, a na mojego maila gdzie piszę, że możemy spróbować, bo akurat do Wawy jeździmy i możemy jej przywieźć Mumię zareagowała... ciszą. Kolejna niepoważna.
Macie jakieś pomysły co robić? Bo to już 3 miesiące u mnie. Generalnie to nie dużo, ale jednak jak na tak ślicznego i kochanego psiaka - wybitnie adopcyjnego DUŻO...

Posted

Rodzice, ja nie wiem ... bo niby wszystko jest - ładne zdjęcia, piękny, mały, nakolankowy psiaczek z idealnym charakterem, ogłoszenia, ja nie wiem co można jeszcze ... no naprawdę nie wiem ...

Posted

Szarotka napisał(a):
Hm a moze jakies plakaty ??

Moze to dobry pomysl...
Tak sobie jeszcze myslę, ze byc moze szansą bylyby kolejne ogloszenia na Warszawę i Kraków...
Zaraz napisze do Danusi, mzoe ona bedzioe miała szczęsliwą rekę...
Gucio ma taki wspaniały dom, a Muminek podobny do niego...

Posted

znalazłam jeszcze fotkę z zimy:

a zaraz jak uda mi się podłączyć telefon do laptopa to podam jeszcze inne aktualne fotki z dzisiaj :)

Tola wcześniej proponowała żeby Mumina dać na adopcje niemieckie, ja pisałam że może jeszcze poczekać, ale nie wiem czy w obecnej sytuacji gdzie Polska żyje tragedią powodziową rzeczywiście nie sensowne byłoby jednak zrobienie tego. To już ponad 3 miesiące u mnie, dwa ostatnie allegra - wypasione, z ładnymi fotkami nie budzą zainteresowania, nie mam ani jednego telefonu, sensownego czy nie - cisza i pustka. Co jest naprawdę znamienne i przerażające biorąc pod uwagę, że jeśli chodzi o adopcyjność to Muminisko jest pierwszy - ideał po prostu.

Czy mogłabyś Tolu w takim razie zadziałać pod kątem tych Niemiec?

Uploaded with ImageShack.us