Tola Posted May 15, 2010 Author Posted May 15, 2010 Rodzice Maciusia :) napisał(a):na allegro ma bardzo dużą oglądalność, ma allegro wyróżnione, na I stronie w kategorii, zawsze są obserwatorzy i dalej nic.. Jutro wygasa, zrobię kolejne, ale z nowym textem, pewnie za mało rozdzierający ten.. Podeslij link, bo to łatwiej dla tych, co chca pomoc w ogloszeniach... Quote
Rodzice Maciusia :) Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 http://allegro.pl/item1030333722_malenki_muminek_czeka_tak_dlugo.html Quote
Tola Posted May 15, 2010 Author Posted May 15, 2010 [quote name='Rodzice Maciusia :)']http://allegro.pl/item1030333722_malenki_muminek_czeka_tak_dlugo.html Juz wrzucam w1 post... Quote
Marlena:) Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 I tutaj też prosimy o głosy na emirowe psiaki : http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?t=11086 Quote
Rodzice Maciusia :) Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Trochę fotek Muminii. Ta jest z dzisiaj: I niestety choć ładne to nie bardzo wyraźne (moja wina, coś poprzestawiałam :cool1:) Uploaded with ImageShack.us Czyż to nie śliczny piesek ?:p Quote
agada Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 [quote name='Rodzice Maciusia :)'] Czyż to nie śliczny piesek ?:p Pewnie, ze śliczny :p i ogrodowe klimaty uwielbia, lęku wysokości niema :cool3:, sama go wsadziłaś na ten murek :evil_lol:? Quote
Rodzice Maciusia :) Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Nie, na murku zawsze sam się umieszcza :) Murek jest niziutki, więc nawet ten podłogowiec może wskoczyć. Szczególnie kiedy grillujemy na balkonie, to właśnie jest robione podczas takiej okazji :) Quote
sonia71 Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Muminek ma manię wysokości ;)-a co se bedzie ogladał tylko wiecznie buciorki a tak to ma wieksze horyzonty-pozdrówka Quote
E-S Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 Nadal nie ma zainteresowania z domków ? Oj Muminek, co ty, nieadopcyjny nie jesteś, śliczny, mały, słodki psiaczek, nie wydurniaj się chłopie. Quote
Rodzice Maciusia :) Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Ha.. nadal nie ma odzewu. A jak jeden był to jakaś oszołomka, która w mailu deklaruje miłość do Mumii, pyta czy się zgodzi z jej pieskiem, a na mojego maila gdzie piszę, że możemy spróbować, bo akurat do Wawy jeździmy i możemy jej przywieźć Mumię zareagowała... ciszą. Kolejna niepoważna. Macie jakieś pomysły co robić? Bo to już 3 miesiące u mnie. Generalnie to nie dużo, ale jednak jak na tak ślicznego i kochanego psiaka - wybitnie adopcyjnego DUŻO... Quote
E-S Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Rodzice, ja nie wiem ... bo niby wszystko jest - ładne zdjęcia, piękny, mały, nakolankowy psiaczek z idealnym charakterem, ogłoszenia, ja nie wiem co można jeszcze ... no naprawdę nie wiem ... Quote
Tola Posted May 23, 2010 Author Posted May 23, 2010 Ja tez nie wiem o co codzi:roll: Mały sliczny piesio i nic - nie ma domu, który by pokochał Muminka:shake: Quote
Tola Posted May 27, 2010 Author Posted May 27, 2010 Szarotka napisał(a):Hm a moze jakies plakaty ?? Moze to dobry pomysl... Tak sobie jeszcze myslę, ze byc moze szansą bylyby kolejne ogloszenia na Warszawę i Kraków... Zaraz napisze do Danusi, mzoe ona bedzioe miała szczęsliwą rekę... Gucio ma taki wspaniały dom, a Muminek podobny do niego... Quote
danka1234 Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Tolu z moich wczesniejszych ogłoszen tylko 3 sa aktualne,reszta wygasła.Zrobie mu nowe ale po weekendzie bo wyjezdzam. Quote
Rodzice Maciusia :) Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 znalazłam jeszcze fotkę z zimy: a zaraz jak uda mi się podłączyć telefon do laptopa to podam jeszcze inne aktualne fotki z dzisiaj :) Tola wcześniej proponowała żeby Mumina dać na adopcje niemieckie, ja pisałam że może jeszcze poczekać, ale nie wiem czy w obecnej sytuacji gdzie Polska żyje tragedią powodziową rzeczywiście nie sensowne byłoby jednak zrobienie tego. To już ponad 3 miesiące u mnie, dwa ostatnie allegra - wypasione, z ładnymi fotkami nie budzą zainteresowania, nie mam ani jednego telefonu, sensownego czy nie - cisza i pustka. Co jest naprawdę znamienne i przerażające biorąc pod uwagę, że jeśli chodzi o adopcyjność to Muminisko jest pierwszy - ideał po prostu. Czy mogłabyś Tolu w takim razie zadziałać pod kątem tych Niemiec? Uploaded with ImageShack.us Quote
zadra Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Muminek jest fajnym pieskiem,nie rozumiem skąd ten brak zainteresowania. Quote
Rodzice Maciusia :) Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 a taki jest smutny, że żaden jego domek po niego nie dzwoni :( : Uploaded with ImageShack.us Quote
Rodzice Maciusia :) Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 czyż to nie cudeńko? :) Uploaded with ImageShack.us Quote
agada Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Szarotka napisał(a):A Muminek sprecha po Niemiecku ??? Sie nauczy :cool3:, inteligentny jest, "jawol" :evil_lol: Quote
Szarotka Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 [quote name='Rodzice Maciusia :)']czyż to nie cudeńko? :) Uploaded with ImageShack.us Muminek jest super i uszy ma swietne :):) Quote
Recommended Posts