Rodzice Maciusia :) Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 haha! dobre dobre. Mumin podbija więc dalej :) U nas łóżko w sypialni padło już baaaaaardzo dawno. Zresztą jak każde drobne miejsce w domu :-) A tak się baliście, że ruda sekutnica pozbawi Mumina godności samczej i go weźmie pod pantofel. Ale to facet za mocny na takie przekręty. Ech to solidne słodkie Muminisko :) Quote
Rodzice Maciusia :) Posted July 12, 2012 Posted July 12, 2012 co tam u Mumii? Ja sie trochę zaniedbałam, bo mój półroczny synuś pochłania mi całe dnie bardzo skutecznie :) A Muminio dalej szaleje? Quote
angelako Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 Gratuluję sukcesu w walce z niżem demograficznym:) Mumia rządzi:) spi już w domu w sypialni, gdzie ma drugie spanie (to nocne), bo w salonie jest dzienne. Oczywiście największym odkryciem i hobby są długie spacery, choć szybko nadrabia utratę kalorii, konsumpcją ukochanych kurczaków. Nauczył się biegać za piłeczką, ale bez przesady, wszystko z umiarem, w koncu nie można sie za specjalnie forsowac, max 15 minut biegania. Bez jamnika nigdzie się nie rusza. Z Piotrkiem toczy męskie walki na zęby i ręce:) Jeździ troszka samochodem, ale tylko w towarysztwie Kai, nawet sam wsiada. I przede wszystkim podstawa to przytulanie i drapanie za uchem. Zaczął sie juz awanturować i głosno upominać o swoje prawa do jedzenia:) W zasadzie to mocno sie zmienił, już nie jest taki wyciszony i wycofany, czuje sie juz pewnie i w zasadzie jamnika tez juz sobie wychował. Bardzo sie rozgadał, nawijkę ma prawie taka samą jak huskie:) Także ani my ani Kaja nie wyobrażamy sobie żeby nie było Mumina. Zresztą w nim sie zakochuje kazdy kto go poznaje. Quote
Szarotka Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 Bardzo sie ciesze ze szczescia Muminka :):) hurrrrrrrrrrrra :):) Quote
Tola Posted September 12, 2012 Author Posted September 12, 2012 angelako napisał(a):Gratuluję sukcesu w walce z niżem demograficznym:) Mumia rządzi:) spi już w domu w sypialni, gdzie ma drugie spanie (to nocne), bo w salonie jest dzienne. Oczywiście największym odkryciem i hobby są długie spacery, choć szybko nadrabia utratę kalorii, konsumpcją ukochanych kurczaków. Nauczył się biegać za piłeczką, ale bez przesady, wszystko z umiarem, w koncu nie można sie za specjalnie forsowac, max 15 minut biegania. Bez jamnika nigdzie się nie rusza. Z Piotrkiem toczy męskie walki na zęby i ręce:) Jeździ troszka samochodem, ale tylko w towarysztwie Kai, nawet sam wsiada. I przede wszystkim podstawa to przytulanie i drapanie za uchem. Zaczął sie juz awanturować i głosno upominać o swoje prawa do jedzenia:) W zasadzie to mocno sie zmienił, już nie jest taki wyciszony i wycofany, czuje sie juz pewnie i w zasadzie jamnika tez juz sobie wychował. Bardzo sie rozgadał, nawijkę ma prawie taka samą jak huskie:) Także ani my ani Kaja nie wyobrażamy sobie żeby nie było Mumina. Zresztą w nim sie zakochuje kazdy kto go poznaje. Bo Muminek jest jedyny na świecie:) Cudowne wieści:) Tak nieśmiało poproszę o zdjęcie... Quote
Recommended Posts