Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 780
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Rodzice Maciusia :)']Agada! Dzięki za kolejne ogłoszonko! A czy mogłabyś dodać jeszcze te najnowsze fotki?

Tolu, czy ktoś dzwoni w jego sprawie?[/QUOTE]
Nikt, cisza:roll:

Posted

Dziś dorobiłam ogłoszeń naszym psiakom, Muminowi również w szerlqk warszawskim, krakowskim, łódzkim, kieleckim i już mi się poplątało co komu i gdzie:stupid:, nic to w każdej wolnej chwili będę towarzystwo rozsyłać po kraju, niech się coś wreszcie ruszy:mad:. Długo mi schodzi na nowych portalach ogłoszeniowych, ale musze się nauczyć:razz:...

Posted

To co, może jeśli nikt sensowny się nie zgłosi w tym tygodniu to trzebaby sprawdzić ten domek z Chłaniowa? Czy jest ktoś z Zamościa kto mógłby to zrobić np. w weekend? A tak w ogóle to ta pani jeszcze raz się kontaktowała, dokuczała dlaczego Muminka z nią jeszcze nie ma?

Posted

[quote name='Rodzice Maciusia :)']To co, może jeśli nikt sensowny się nie zgłosi w tym tygodniu to trzebaby sprawdzić ten domek z Chłaniowa? Czy jest ktoś z Zamościa kto mógłby to zrobić np. w weekend? A tak w ogóle to ta pani jeszcze raz się kontaktowała, dokuczała dlaczego Muminka z nią jeszcze nie ma?[/QUOTE]
Pani nie zadzwonila. Ale jak uda się popdjechac do niej to zadzwonię sama.

Posted

Wcale nie mamy padającego netu :))
U nas wszystko ok - po prostu wcześniej nie działało dogo, a teraz jesteśmy poza domem i nie mam czasu wchodzić.
Muminek czasem się drapie czasem nie. Zdaje się, że wszystko u niego już ok, ale znowu pójdziemy do weta żeby go obejrzał w przyszły weekend.

Posted

Rodzice Maciusia :) napisał(a):
Wcale nie mamy padającego netu :))
U nas wszystko ok - po prostu wcześniej nie działało dogo, a teraz jesteśmy poza domem i nie mam czasu wchodzić.
Muminek czasem się drapie czasem nie. Zdaje się, że wszystko u niego już ok, ale znowu pójdziemy do weta żeby go obejrzał w przyszły weekend.

Aaa, no to witamy w wirtualu :) Cieszę się, że u Muminka lepiej :)

Posted

Kurczę no, szkoda że nawet ta babina z chłaniowa nie dzwoni więcej. Gdyby była tak strasznie zaangażowana to chybaby jeszcze próbowała. Dobrze byłoby żeby już coś znalazł. Nie wróży to dobrze adopcjom że nawet taki psiak już ponad 2 m-ce szuka...

Posted

Co do drapania się to drapie się dalej, ale brzuszka już nie ma zaczerwienionego.
A jak tam allegro? Czy jeszcze ma?
A CZY ta pani już nie dzwoniła więcej? Nie rozumiem ludzi - najpierw już w tym momencie chce przyjeżdżać po niego, a potem gdy nikt się nie odzywa to i ona przestaje być zainteresowana...:roll: