agada Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 http://warszawa.szerlok.pl/oferta/muminek-mini-psiak-czeka-na-dom-ID1nEh.html Quote
Rodzice Maciusia :) Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Agada! Dzięki za kolejne ogłoszonko! A czy mogłabyś dodać jeszcze te najnowsze fotki? Tolu, czy ktoś dzwoni w jego sprawie? Quote
Tola Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 [quote name='Rodzice Maciusia :)']Agada! Dzięki za kolejne ogłoszonko! A czy mogłabyś dodać jeszcze te najnowsze fotki? Tolu, czy ktoś dzwoni w jego sprawie?[/QUOTE] Nikt, cisza:roll: Quote
agada Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Dziś dorobiłam ogłoszeń naszym psiakom, Muminowi również w szerlqk warszawskim, krakowskim, łódzkim, kieleckim i już mi się poplątało co komu i gdzie:stupid:, nic to w każdej wolnej chwili będę towarzystwo rozsyłać po kraju, niech się coś wreszcie ruszy:mad:. Długo mi schodzi na nowych portalach ogłoszeniowych, ale musze się nauczyć:razz:... Quote
Szarotka Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Oj Muminek trzeba sie koncentrowac na super domku :):) Quote
Rodzice Maciusia :) Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 To co, może jeśli nikt sensowny się nie zgłosi w tym tygodniu to trzebaby sprawdzić ten domek z Chłaniowa? Czy jest ktoś z Zamościa kto mógłby to zrobić np. w weekend? A tak w ogóle to ta pani jeszcze raz się kontaktowała, dokuczała dlaczego Muminka z nią jeszcze nie ma? Quote
Tola Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 [quote name='Rodzice Maciusia :)']To co, może jeśli nikt sensowny się nie zgłosi w tym tygodniu to trzebaby sprawdzić ten domek z Chłaniowa? Czy jest ktoś z Zamościa kto mógłby to zrobić np. w weekend? A tak w ogóle to ta pani jeszcze raz się kontaktowała, dokuczała dlaczego Muminka z nią jeszcze nie ma?[/QUOTE] Pani nie zadzwonila. Ale jak uda się popdjechac do niej to zadzwonię sama. Quote
E-S Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 Rodzice Maciusia mają od jakiegoś czasu padający internet ... odcięci od świata po prostu. Muminek , alo, alo ??? Quote
agada Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 Muminisio się zwyczajnie zasiedział..., jak to w dobrym towarzystwie;) Quote
Rodzice Maciusia :) Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 Wcale nie mamy padającego netu :)) U nas wszystko ok - po prostu wcześniej nie działało dogo, a teraz jesteśmy poza domem i nie mam czasu wchodzić. Muminek czasem się drapie czasem nie. Zdaje się, że wszystko u niego już ok, ale znowu pójdziemy do weta żeby go obejrzał w przyszły weekend. Quote
E-S Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 Rodzice Maciusia :) napisał(a):Wcale nie mamy padającego netu :)) U nas wszystko ok - po prostu wcześniej nie działało dogo, a teraz jesteśmy poza domem i nie mam czasu wchodzić. Muminek czasem się drapie czasem nie. Zdaje się, że wszystko u niego już ok, ale znowu pójdziemy do weta żeby go obejrzał w przyszły weekend. Aaa, no to witamy w wirtualu :) Cieszę się, że u Muminka lepiej :) Quote
Rodzice Maciusia :) Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 Kurczę no, szkoda że nawet ta babina z chłaniowa nie dzwoni więcej. Gdyby była tak strasznie zaangażowana to chybaby jeszcze próbowała. Dobrze byłoby żeby już coś znalazł. Nie wróży to dobrze adopcjom że nawet taki psiak już ponad 2 m-ce szuka... Quote
Rodzice Maciusia :) Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Co do drapania się to drapie się dalej, ale brzuszka już nie ma zaczerwienionego. A jak tam allegro? Czy jeszcze ma? A CZY ta pani już nie dzwoniła więcej? Nie rozumiem ludzi - najpierw już w tym momencie chce przyjeżdżać po niego, a potem gdy nikt się nie odzywa to i ona przestaje być zainteresowana...:roll: Quote
Szarotka Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 To sa tzw. emocjonalni kupowacze :):) pod wplywem chwili . Quote
Rodzice Maciusia :) Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Ano właśnie.. Dobrze, że przetrzymaliśmy ją, bo pewnie byśmy już drugi kurs do Chłaniowa wykonywali dawno - PO Muminka.. Edit: ponieważ nie wiem czy Muminek ma allegro non stop to właśnie mu wystawiłam :) Quote
grzenka Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Ja bardzo przepraszam za off:roll:ale proszę, zaglądnijcie do Pucusia, on jest bardzo w typie Muminka i lada chwila wyląduje na łańcuchu:shake::-( http://www.dogomania.pl/threads/176223-Pucek-wyrzucony-jak-A-mieAE-przed-A-wiAE-tami-Szuka-domu Quote
agada Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 Jakoś ciężko ostatnio, nawet maluchy siedzą i nikt się nie zgłasza... Quote
Recommended Posts