Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ewuniu!!! Dlaczego miałabym się na Ciebie obrażać?? No co Ty! Jeszcze Ci dziękuję serdecznie za pomoc i wykupienie ogłoszonek!!! :loveu::loveu::loveu::loveu:
Musimy z moim Mumińczykiem na wątek Twojego Bugiego przyjść, zasiedzeńce niech się łączą :evil_lol:
A swoją drogą to w tym schronie zamojskim niezły syf panuje :shake::-( Wet powiedział, że cieniutka linia oddzielała Mumińczyka od porządnego nużeńca :-( Trzymajcie kciuki żeby w czwartek ładna pogoda była - Mumińczyk będzie kąpany w antyalergenie (do tej pory od niedzieli nie miałam czasu aby go wyprać) - wet stwierdził, że już po tym będzie jak nowo narodzony! :multi:

• Replies 780
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To Muminek obejdzie Wielki Czwartek ... bez histerii przynajmniej przy kąpaniu u niego ? Bo ja jak mam swoją Zdrapkę kąpać to od razu mi się słabo robi ... Bugi za to spox.
A Muminek to taki słodki mały Mumiś, kurcze :) On mnie rozbraja ... serce topnieje jak człowiek na tego malucha patrzy i ten pyszczek ... chyba nie tylko mnie ?

Posted

Tak, jest przesłodki. Do tego jeszcze pomrukuje strasznie śmiesznie - jak wsiada do samochodu, gdy coś mu się podoba, lub wręcz odwrotnie :) (ale ten pyszczek ma mocno pogryziony :( - stare ślady po sschronie, tak samo w uszkach gruzełki po pogryzeniach)
Przy kąpaniu jest grzeczny, ale jak większość psiaków, z którymi miałam do tej pory do czynienia, wygląda i zachowuje się bardzo biednie podczas tej czynności. Siedzi toto pod prysznicem, smętne, smutne i niezadowolone. Potem przez conajmniej pół godziny udaje, że ja nie istnieję - typowe obrażenie się. Standard :)

Posted

Obrażanie się znamy :) Faktycznie standard. Ale dobrze, że się poddaje ablucjom bez kwików, ryków, wyrywania, skakania, atakowania słuchawki prysznicowej itp itd zestaw :)

Posted

agada napisał(a):
to pojutrze wielki dzień Mumina:diabloti:

Ależ jesteś, no nie mów mu ... bo się z wyprzedzeniem na Rodziców Maciusia obrazi i TŻ Toli mu ładnych, nowych zdjęć na trawce na słoneczku nie zdoła porobić a o robieniu zdjęć przez samych Rodziców Maciusia - snujących potworne wielkoczwartkowe kąpielowe intrygi z Muminkiem w roli ofiary - to w ogóle będzie można zapomnieć.

Posted

[quote name='Rodzice Maciusia :)']he he
tylko że Toli Jarek będzie w następny czwartek, a nie ten :)[/QUOTE]
Czyli ma wstępowac:cool3:
Dzisiaj mialam tel w sprawie Mumina; dzwonil pan z okolic Starego Zamoscia. Chcial Muminka do budy; jak zapytam o zgode na odwiedziny to się rozłączył.
Wczoraj tez były dwa tel, panie miały odzwonic, ale na razie cisza.

Posted

A ja nie rozumiem ludzi, którzy zadzwonią, a potem cisza. Po kiego grzyba w ogóle zawracają gitarę - widzą psa, widocznie im pasuje skoro dzwonią, wszystko jest napisane, nawet o wizycie i umowie, a i tak po coś zawracają głowę tylko po to aby w końcu zamilknąć jak głaz

Posted

[quote name='Rodzice Maciusia :)']czyli cały czas jacyś popaprańcy wydzwaniają :(
U nas pogoda nieładna, a kąpiel świnki Muminkowej przerzucam na jutro, bo dopiero teraz skończyłam zajęcia i padam na pysk..[/QUOTE]
Czyli czwartkowa ofiara z Mumina się jemu samemu upiekła szczęściarz:evil_lol: