Rodzice Maciusia :) Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Ewuniu!!! Dlaczego miałabym się na Ciebie obrażać?? No co Ty! Jeszcze Ci dziękuję serdecznie za pomoc i wykupienie ogłoszonek!!! :loveu::loveu::loveu::loveu: Musimy z moim Mumińczykiem na wątek Twojego Bugiego przyjść, zasiedzeńce niech się łączą :evil_lol: A swoją drogą to w tym schronie zamojskim niezły syf panuje :shake::-( Wet powiedział, że cieniutka linia oddzielała Mumińczyka od porządnego nużeńca :-( Trzymajcie kciuki żeby w czwartek ładna pogoda była - Mumińczyk będzie kąpany w antyalergenie (do tej pory od niedzieli nie miałam czasu aby go wyprać) - wet stwierdził, że już po tym będzie jak nowo narodzony! :multi: Quote
E-S Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 To Muminek obejdzie Wielki Czwartek ... bez histerii przynajmniej przy kąpaniu u niego ? Bo ja jak mam swoją Zdrapkę kąpać to od razu mi się słabo robi ... Bugi za to spox. A Muminek to taki słodki mały Mumiś, kurcze :) On mnie rozbraja ... serce topnieje jak człowiek na tego malucha patrzy i ten pyszczek ... chyba nie tylko mnie ? Quote
Rodzice Maciusia :) Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Tak, jest przesłodki. Do tego jeszcze pomrukuje strasznie śmiesznie - jak wsiada do samochodu, gdy coś mu się podoba, lub wręcz odwrotnie :) (ale ten pyszczek ma mocno pogryziony :( - stare ślady po sschronie, tak samo w uszkach gruzełki po pogryzeniach) Przy kąpaniu jest grzeczny, ale jak większość psiaków, z którymi miałam do tej pory do czynienia, wygląda i zachowuje się bardzo biednie podczas tej czynności. Siedzi toto pod prysznicem, smętne, smutne i niezadowolone. Potem przez conajmniej pół godziny udaje, że ja nie istnieję - typowe obrażenie się. Standard :) Quote
E-S Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Obrażanie się znamy :) Faktycznie standard. Ale dobrze, że się poddaje ablucjom bez kwików, ryków, wyrywania, skakania, atakowania słuchawki prysznicowej itp itd zestaw :) Quote
Marlena:) Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=981827282 Z buziakami dla brzydala ;) Quote
Rodzice Maciusia :) Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Marlenko! Dzięki!!!!!! A co do tych szaleństw pod prysznicem to dzięki Bogu takiego zachowania jeszcze nie miałam.. :) Quote
E-S Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 agada napisał(a):to pojutrze wielki dzień Mumina:diabloti: Ależ jesteś, no nie mów mu ... bo się z wyprzedzeniem na Rodziców Maciusia obrazi i TŻ Toli mu ładnych, nowych zdjęć na trawce na słoneczku nie zdoła porobić a o robieniu zdjęć przez samych Rodziców Maciusia - snujących potworne wielkoczwartkowe kąpielowe intrygi z Muminkiem w roli ofiary - to w ogóle będzie można zapomnieć. Quote
agada Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 :megagrin:Ale dałaś wielkoczwartkowa ofiara z Mumina:evil_lol: Quote
E-S Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 agada napisał(a)::megagrin:Ale dałaś wielkoczwartkowa ofiara z Mumina:evil_lol: No a nie ??? Quote
Rodzice Maciusia :) Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 he he tylko że Toli Jarek będzie w następny czwartek, a nie ten :) Quote
Tola Posted March 31, 2010 Author Posted March 31, 2010 [quote name='Rodzice Maciusia :)']he he tylko że Toli Jarek będzie w następny czwartek, a nie ten :)[/QUOTE] Czyli ma wstępowac:cool3: Dzisiaj mialam tel w sprawie Mumina; dzwonil pan z okolic Starego Zamoscia. Chcial Muminka do budy; jak zapytam o zgode na odwiedziny to się rozłączył. Wczoraj tez były dwa tel, panie miały odzwonic, ale na razie cisza. Quote
grzenka Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 [quote name='Tola'] Chcial Muminka do budy;[/QUOTE] Nieprawdopodobne:angryy::angryy::angryy:Takiego Muminka, takiego maluszka do budy:shake: Quote
zadra Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Trzeba cierpliwie czekać na odzew z ogloszenia. Quote
Rodzice Maciusia :) Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 czyli cały czas jacyś popaprańcy wydzwaniają :( U nas pogoda nieładna, a kąpiel świnki Muminkowej przerzucam na jutro, bo dopiero teraz skończyłam zajęcia i padam na pysk.. Quote
Szarotka Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Wsadzcie tego pana do budy:mad::mad::mad:durnota jedna :angryy::angryy: Quote
Tola Posted April 1, 2010 Author Posted April 1, 2010 Marlena - dzięki za allegro - świetnie:loveu: Quote
Rodzice Maciusia :) Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 A ja nie rozumiem ludzi, którzy zadzwonią, a potem cisza. Po kiego grzyba w ogóle zawracają gitarę - widzą psa, widocznie im pasuje skoro dzwonią, wszystko jest napisane, nawet o wizycie i umowie, a i tak po coś zawracają głowę tylko po to aby w końcu zamilknąć jak głaz Quote
Szarotka Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Moze maja ograniczone zycie towarzyskie i chca sobie pogadac :):) Quote
agada Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 [quote name='Rodzice Maciusia :)']czyli cały czas jacyś popaprańcy wydzwaniają :( U nas pogoda nieładna, a kąpiel świnki Muminkowej przerzucam na jutro, bo dopiero teraz skończyłam zajęcia i padam na pysk..[/QUOTE] Czyli czwartkowa ofiara z Mumina się jemu samemu upiekła szczęściarz:evil_lol: Quote
Szarotka Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Wesolych Swiat :):) http://www.jacquielawson.com/viewcardm.asp?code=2263642379468&ob=1&cont=1 Quote
Tola Posted April 2, 2010 Author Posted April 2, 2010 Życzę wszystkim zdrowych, spokojnych Świąt; wiosennego nastroju w sercach i przy stole:lol: Quote
agada Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Wesołego Alleluja!!! http://ak.jacquielawson.com/product/images/3181884s.jpg Quote
Recommended Posts