Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 780
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie mylą:p, niech kto mówi co chce, ładne czy nie, za duuużo miejsca:roll:, może, ale najważniejsze, że moje PW działają i to sobie bardzo chwalę:loveu:

Posted

Rodzice Maciusia :) napisał(a):
A gdzie tam drgnęło :(

Jezu no, coś niby się rusza z adopcjami powoli ... nawet do Krasnegostawu do DS Lutek ma jechać z Lublina taka mała znajda, a u Muminka słodkiego cisza ... ja nie rozumiem ...

Posted

Wyróżniłam mu dziś allegro - zapłaciłam 12 zł i miało być na I stronie swojej kategorii, przeszukałam już 6 pierwszych stron i Mumki ani widu ani słychu :(
Czy nikt z Was go też nie widzi?

Jutro albo pojutrze chciałabym objeździć Krasnystaw i porozwieszać na drzewach i tablicach plakaciki reklamujące Muminka oraz zapraszające na dogomanię. Czy znacie dziewczyny kogoś na dogo kto mógłby nieodpłatnie przygotować takie plakaciki do wydruku??

Posted

Niech sami sobie do budy wejdą bez dostępu do domu :(
A swoją drogą co jest, że wszyscy którzy się nim interesują chcą go do budy???!!!
Tolu, mam nadzieję, że się nie obrazisz, że na plakacikach będzie telefon do Ciebie? Chodszi o to, że niektórzy uczniowie znają mój numer i mogą się wygłupiać podstawiając znajomych by dzwonili. ZA to maila podam swojego.
Przeslus - dziękuję za szybki odzew. Robi się jeszcze jeden plakat od Kisses, więc Mumińczyk będzie rozreklamowany :)

Posted

[quote name='Rodzice Maciusia :)']Mam jeszcze jeden, super plakat od Kisses :)
Oglądalność Muminka to 226, 2 obserwujących, ale telefon i mail milczy :([/QUOTE]
Bo nie wypada dzwonić w święto, zobaczycie, jutro telefon się rozdzwoni.