Rodzice Maciusia :) Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 ano niestety to prawda :( Czy mnie oczy mylą czy znowu jakieś "unowocześnienia" na dogo? Quote
agada Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 Nie mylą:p, niech kto mówi co chce, ładne czy nie, za duuużo miejsca:roll:, może, ale najważniejsze, że moje PW działają i to sobie bardzo chwalę:loveu: Quote
Rodzice Maciusia :) Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 no widzę, że łapki i dymki wrócily - fajnie :) Quote
E-S Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 Rodzice Maciusia i co tam u Muminka ? Coś drgnęło, czy nadal cisza ? Quote
E-S Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 Rodzice Maciusia :) napisał(a):A gdzie tam drgnęło :( Jezu no, coś niby się rusza z adopcjami powoli ... nawet do Krasnegostawu do DS Lutek ma jechać z Lublina taka mała znajda, a u Muminka słodkiego cisza ... ja nie rozumiem ... Quote
Rodzice Maciusia :) Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 Jutro wezmę się za ogłoszenia. Poodświeżam mu, może ktoś się zainteresuje.. Quote
Szarotka Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 Rodzice Maciusia :) napisał(a):Jutro wezmę się za ogłoszenia. Poodświeżam mu, może ktoś się zainteresuje.. Musi sie kto dobry zainteresowac. Quote
Tola Posted April 28, 2010 Author Posted April 28, 2010 I kto by pomyslał, ze taki mały psiak będzie miał problemy ze znalezieniem domu:shake: Quote
Rodzice Maciusia :) Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 Wyróżniłam mu dziś allegro - zapłaciłam 12 zł i miało być na I stronie swojej kategorii, przeszukałam już 6 pierwszych stron i Mumki ani widu ani słychu :( Czy nikt z Was go też nie widzi? Jutro albo pojutrze chciałabym objeździć Krasnystaw i porozwieszać na drzewach i tablicach plakaciki reklamujące Muminka oraz zapraszające na dogomanię. Czy znacie dziewczyny kogoś na dogo kto mógłby nieodpłatnie przygotować takie plakaciki do wydruku?? Quote
przeszlus Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 Już plakacik wykonany tylko potrzebne będą dokładniejsze informację, np. nr tel do dt Quote
sonia71 Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 qrka-ale na tym plakacie on strasznie tęskni -za swoim domkiem ,za pańciem -smutasek szybciutko do domku! Quote
Tola Posted May 1, 2010 Author Posted May 1, 2010 Wczoraj mialam tel z Bełżca - Muminek do budy bez dostepu do domu; na podwórzu jeszcze 2 duze psy. Teren ogrodzony. Quote
Rodzice Maciusia :) Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 Niech sami sobie do budy wejdą bez dostępu do domu :( A swoją drogą co jest, że wszyscy którzy się nim interesują chcą go do budy???!!! Tolu, mam nadzieję, że się nie obrazisz, że na plakacikach będzie telefon do Ciebie? Chodszi o to, że niektórzy uczniowie znają mój numer i mogą się wygłupiać podstawiając znajomych by dzwonili. ZA to maila podam swojego. Przeslus - dziękuję za szybki odzew. Robi się jeszcze jeden plakat od Kisses, więc Mumińczyk będzie rozreklamowany :) Quote
Tola Posted May 1, 2010 Author Posted May 1, 2010 Ok, podaj moj numer, moze wykluje sie z tego jakis sensowny dom. Quote
Rodzice Maciusia :) Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 Od wczoraj gdy zrobiłam mu wyróżnienie i dodałam 2 nowe fotki na allegro gwałtownie skoczyła jego oglądalność. Ma też 2 obserwatorów. Boże, módlcie się żeby coś wyszło - niech ktoś sensowny się odezwie. Quote
Rodzice Maciusia :) Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 Mam jeszcze jeden, super plakat od Kisses :) Oglądalność Muminka to 226, 2 obserwujących, ale telefon i mail milczy :( Quote
E-S Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 [quote name='Rodzice Maciusia :)']Mam jeszcze jeden, super plakat od Kisses :) Oglądalność Muminka to 226, 2 obserwujących, ale telefon i mail milczy :([/QUOTE] Bo nie wypada dzwonić w święto, zobaczycie, jutro telefon się rozdzwoni. Quote
Recommended Posts