E-S Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Tola napisał(a):Dzisiaj w sprawie Muminka dzwonila Pani z naszych okolic - chce malego pieska do domu. Podalam kontakt do DT, moze cos z tego będzie... Rodzice Maciusia mają problem z zalogowaniem sie na dogo No i? Jeszcze nic nie wiadomo ? Ewa Quote
Rodzice Maciusia :) Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Przez tyle dni nie mogłam się zalogować, ale wreszcie jestem :) Totalnie nie ma szczęścia Muminek - taki mały i słodki a nikt się nie interesuje. Podbijam mu ogłoszenia, robię nowe i nic. Dzisiaj byliśmy u weta. Muminek dostał nowe leki - 2 zastrzyki i szampon przeciwalergiczny. Mam nadzieję, że to pomoże, bo koszty rosną :( Na razie wydaliśmy 100 zł na tą jego skórę, a we wtorek kolejna wizyta i kolejne zastrzyki. Quote
E-S Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Rodzice Maciusia :) napisał(a):Przez tyle dni nie mogłam się zalogować, ale wreszcie jestem :) Totalnie nie ma szczęścia Muminek - taki mały i słodki a nikt się nie interesuje. Podbijam mu ogłoszenia, robię nowe i nic. Dzisiaj byliśmy u weta. Muminek dostał nowe leki - 2 zastrzyki i szampon przeciwalergiczny. Mam nadzieję, że to pomoże, bo koszty rosną :( Na razie wydaliśmy 100 zł na tą jego skórę, a we wtorek kolejna wizyta i kolejne zastrzyki. To może ja też mu porobię ... macie jakieś nowe zdjęcia, np. z jakichś ostatnich dni, na słońcu, przy ludzkich nogach, żeby było widać jaki mikrusek ? Ewa Quote
Tola Posted March 28, 2010 Author Posted March 28, 2010 [quote name='E-S']To może ja też mu porobię ... macie jakieś nowe zdjęcia, np. z jakichś ostatnich dni, na słońcu, przy ludzkich nogach, żeby było widać jaki mikrusek ? Ewa Zdjęcia z Dt są na stronach: 16, 22, 25 Quote
Basia1244 Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 taki bazarek z ogłoszeniami jest - może warto?? http://www.dogomania.pl/threads/182687-OgA-oszenia-na-56-portalach-Tekst-do-ogA-oszeA-i-banerki-KOMPLET-na-staruszki Quote
agada Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Muminku hopaj chłopaku po n owy domek, czas juz czas... Quote
E-S Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 [quote name='Tola']Zdjęcia z Dt są na stronach: 16, 22, 25 Tolu, dzięki, ale te zdjęcia powiedzmy sobie szczerze są ... średniej jakości. Zresztą nie ma dziwne w zimie, z lampą prawie wszystkie takie są. Muminek jest śliczny mikrusek, przydałyby się do ogłoszeń zdjęcia w słońcu, bez lampy, z "poziomu psa" - tzn. nie robione z góry, bo to zakłóca proporcje (nie wiadomo jakiej jest pies wielkości tak naprawdę i czy głowę ma większą niż cały korpus), w zimie nikt się nie będzie na glebę wykładał, żeby tak porobić, ale teraz spox jak mówi młodzież. Urok, wielkość i proporcje pieska trzeba na zdjęciach do ogłoszeń pokazać, a nie to tylko, że on w ogóle jeszcze jest ... Nie wiem, czy Rodzice Maciusia mają cyfrówkę ? I daliby radę parę takich fot strzelić? Ewa Quote
Rodzice Maciusia :) Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Nie mam cyfrówki. Zdjęcia robię komórką i tylko taka opcja wchodzi w grę. Natomiast fotki jeszcze postaram się porobić, ale to dopiero w czwartek, bo na tygodniu pracuję aż do zmierzchu. Na razie trzeba mu porobić z tymi fotami jakie są. Quote
E-S Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 [quote name='Rodzice Maciusia :)']Nie mam cyfrówki. Zdjęcia robię komórką i tylko taka opcja wchodzi w grę. Natomiast fotki jeszcze postaram się porobić, ale to dopiero w czwartek, bo na tygodniu pracuję aż do zmierzchu. Na razie trzeba mu porobić z tymi fotami jakie są. Dobra, coś wykminię :) Gimp wiernym rycerzem mym, ale trochę to potrwa. Ewa Edit: takie coś znalazłam: http://www.dogomania.pl/threads/182687-OgA-oszenia-na-57-portalach-Tekst-do-ogA-oszeA-i-banerki-KOMPLET-na-staruszki?p=14377498#post14377498 Rodzice ??? Kto ma oryginały zdjęć i by podesłał razem z uwagami i opiniami na jego temat ? Ja zafunduję Muminkowi. Quote
Tola Posted March 29, 2010 Author Posted March 29, 2010 W czwatrek po świętach TZ jedzie do Lubina, moze wstąpic i zrobic parę zdjęć... Quote
marta0731 Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Wybaczcie, szukamy wszędzie... Mamy DT za jedyne 100zł, a i tak ciężko uzbierać... Zbyt łagodny? gryziony w schronie Buli:( pomóżcie http://www.dogomania.pl/threads/181975-Buli-odrobinAE-astowaty-GRYZIONY-W-SCHRONIE-zbiera-na-utrzymanie-w-dt-JEDYNE-40zA Quote
E-S Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 [quote name='Tola']W czwatrek po świętach TZ jedzie do Lubina, moze wstąpic i zrobic parę zdjęć... Och Tolu kochana, bardzo proszę, niech zrobi :) Bo ja już tak hop do przodu zamówiłam mu full serwis tutaj: http://www.dogomania.pl/threads/182687-OgA-oszenia-na-57-portalach-Tekst-do-ogA-oszeA-i-banerki-KOMPLET-na-staruszki?p=14386563#post14386563 ale zdjęcia te, które ma - zimowo-szaro-poruszane to takie ten tego Quote
Tola Posted March 29, 2010 Author Posted March 29, 2010 [quote name='E-S']Och Tolu kochana, bardzo proszę, niech zrobi :) Bo ja już tak hop do przodu zamówiłam mu full serwis tutaj: http://www.dogomania.pl/threads/182687-OgA-oszenia-na-57-portalach-Tekst-do-ogA-oszeA-i-banerki-KOMPLET-na-staruszki?p=14386563#post14386563 ale zdjęcia te, które ma - zimowo-szaro-poruszane to takie ten tego Nie wiem jak to widzą Rodzice Maciusia:cool3: Quote
E-S Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Tola napisał(a):Nie wiem jak to widzą Rodzice Maciusia:cool3: Ale że co ? A cóż mogą oni czy ktokolwiek poradzić na porę roku ... ja zewnętrzne zdjęcia z zimy mam tak beznadziejne, że w ogóle się nie da ich nigdzie powstawiać ... teraz jest okazja bo słońce, aparaty inaczej łapią, lampa się nie włącza bezustannie i kolory widać prawdziwe. Quote
Rodzice Maciusia :) Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Może wstąpić w czwartek, ale ja pracuję i mnie nie będzie. Powinien być mąż, zazwyczaj jest już koło 16 w domu, ale też nie wiem na 100 % Ja jednak myślę, że fotki na dworze zrobione komórką też nie będą złe, nie przesadzajmy już. Jak do tej pory zawsze robiłam tak i wszystkie moje tymczasy poznajdowały domy. A czasem jest piesek, który ma piękne foty, piękne allegro a i tak ciężko mu coś znaleźć, np. jamniczy Ząbek Quote
E-S Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Rodzice Maciusia :) napisał(a):Może wstąpić w czwartek, ale ja pracuję i mnie nie będzie. Powinien być mąż, zazwyczaj jest już koło 16 w domu, ale też nie wiem na 100 % Ja jednak myślę, że fotki na dworze zrobione komórką też nie będą złe, nie przesadzajmy już. Jak do tej pory zawsze robiłam tak i wszystkie moje tymczasy poznajdowały domy. A czasem jest piesek, który ma piękne foty, piękne allegro a i tak ciężko mu coś znaleźć, np. jamniczy Ząbek Też prawda .... Quote
Rodzice Maciusia :) Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Mumińczyk dzisiaj znowu był u weta. Weterynarz obejrzał brzuszek i okolice ogonka i stwierdził, że całe paskudztwo zniknęło. Jeszcze w czwartek ostatni zastrzyk plus po raz drugi coś co dostał też w niedzielę (zastępczo zamiast chyba Advocata, mam nadzieję, że nie pomyliłam nazwy - coś przeciwko nużeńcowi i pasożytom) i Muminisko powinien być jak nowy. Chłopisko jest bardzo grzeczne! U weta co prawda jęknął nieco przy zastrzyku, ale miał założony kagańczyk, więc obyło się bez odgryzionych rąk :) Straszny inteligent z niego. Wie już co oznacza nałożenie żółtej obroży, w której jeździ do weta i bardzo smutny kładzie się i niechętnie pozwala sobie ją ubrać. Ale za to chętnie wskakuje do samochodu, nie ma najmniejszego problemu z nakłonieniem go do jazdy. Quote
E-S Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 To się cieszę, że mały wyzdrowiał :) Rodzice Maciusia, ale nie obrażacie się na mnie za ten pakiet ogłoszeń co mu je dla jego i innych piesków dobra wykupiłam? Bo jeśli się wcięłam między wódkę a zakąskę to przepraszam. Zależy mi po prostu na dobrym domku dla Muminka, którego bardzo polubiłam i który mi się wyjątkowo podoba, no i żeby u Was nie "zaległ" jak Ząbek u Kasi a Bugi u mnie i dlatego tak zrobiłam. Ewa Quote
Recommended Posts