Rodzice Maciusia :) Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 A czy allegro Mumiśka jest odnawiane? Bo to chyba najważniejsze źródło domkowe. Ja jutro wyślę smsa i podbiję Mumsa na adopcje.org. A tak w ogóle to nie mam pojęcia czemu on jeszcze nie w domku :( Quote
Szarotka Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Ja tez nie wiem czemu. On jest taki super:):) Muminek wybacz offa: Kochane Cioteczki bardzo potrzebna pomoc: sunia i 6 szczeniakow bez domu i bez deklaracji: http://www.dogomania.pl/threads/181890-BA-AGAMY-O-WORECZEK-KARMY-DLA-MALUSZKA-W-Tylko-6-przeA-yA-o-zimAE-2-za-TM Quote
agada Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Wysłałam już Muminkowe tekst+zdjęcia do bazarkowych multi ogłoszeń, czekamy na realizację... Quote
Rodzice Maciusia :) Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Agada! Dziękuję, super! Muminio to cudny psiak, musi mieć fajny domek no i zwolnić miejscówkę tymczasową dla innego potrzebującego. :) Quote
agada Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Wiem, wiem, ale tak się czasami zasiedzi jakiś i nic na siłę.... Quote
Szarotka Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Muminek musi trafic do suuuuuuuuuuuuuper domku :):) Quote
Tola Posted March 19, 2010 Author Posted March 19, 2010 czasami tak jest, ze trzeba troche pozcekac na ten jedyny domek. Ale przeciez musi sie udac; Muminek musi miec swoj domek Quote
Szarotka Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 zadra napisał(a):Zawsze się udaje. Na 100%:multi::multi::multi::multi: Quote
Szarotka Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 A o kogo sie on opiera. Muminek wyglada troche niepewnie, ale moze to takie ujecie. Quote
Rodzice Maciusia :) Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 I dalej. Starałam się mu cyknąć jak najwięcej przy zieleni i kolorach żeby ładnie w ogłoszeniach wyglądało, ale niestety, nie dość że pada prawie cały czas to jeszcze trawki nie ma i błocko :( : I wreszcie na trochę się położył, więc fotka na leżąco: Quote
Szarotka Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Jak robisz takie zdjecie z daleka to go wyzumoj :):) tzn. przybliz, ale aparatem. Czyli stoisz daleko, ale psa masz blisko. Wtedy lepiej psa widac a nie chodnik :):) Quote
Rodzice Maciusia :) Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Szarotko, wiadomo, że gdybym miała aparat to bym tak zrobiła :razz:. Fotki są zawsze robione komórką w której nie mam opcji zoomu :cool3: Ale i tak chciałam żeby pokazać w ogłoszeniach jaki jest maleńki Ponawiam pytanie: czy jego allegro jest uaktualniane? To bardzo ważne, no i dobrze byłoby dodać te nowe fotki. Ja wyróżniłam Mumska na alegratce. Ze złych wieści jest to, że on dalej się drapie, niestety będzie trzeba znowu do weta iść z nim, dziś go znowu smarowałam. Tylko to pewnie wet dopiero w weekend przyszły, bo na tygodniu to u nas ciężko do 18 zdążyć. :shake: Quote
Charly Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 wet powinien pobrac jakieś próbki i wysłać do laboratorium. zrobił to? a po drugie; dostaje antybiotyk i potem przerwa i w przyszły weekend znowu dostanie? Przypilnuj tego weta, bo tak nie można. Quote
Rodzice Maciusia :) Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Hmmm, ja myślę jednak, że zaufam wetom, którzy mają odpowiednie wykształcenie ,praktykę oraz doświadczenie :) Jutro postaram się pododawać nowe fotki Mumska do ogłoszeń. Quote
Charly Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 antybiotyku się nie przerywa. nie trzeba skonczyć szkoły, zeby o tym wiedziec. Quote
Tola Posted March 21, 2010 Author Posted March 21, 2010 Rodzice Maciusia :) napisał(a):Szarotko, wiadomo, że gdybym miała aparat to bym tak zrobiła :razz:. Fotki są zawsze robione komórką w której nie mam opcji zoomu :cool3: Ale i tak chciałam żeby pokazać w ogłoszeniach jaki jest maleńki Ponawiam pytanie: czy jego allegro jest uaktualniane? To bardzo ważne, no i dobrze byłoby dodać te nowe fotki. Ja wyróżniłam Mumska na alegratce. Ze złych wieści jest to, że on dalej się drapie, niestety będzie trzeba znowu do weta iść z nim, dziś go znowu smarowałam. Tylko to pewnie wet dopiero w weekend przyszły, bo na tygodniu to u nas ciężko do 18 zdążyć. :shake: Allegro bedzie onowione jak tylko Marlena upora sie z awaria komutera Quote
marysia55 Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 [quote name='Rodzice Maciusia :)']A czy allegro Mumiśka jest odnawiane? Bo to chyba najważniejsze źródło domkowe. Ja jutro wyślę smsa i podbiję Mumsa na adopcje.org. A tak w ogóle to nie mam pojęcia czemu on jeszcze nie w domku :( na czym polega to podbijanie sms-em ??? może ja tez bym mogła w ten sposób pomóc ?? Prosze o 'przyspieszony kurs' :-) Quote
Rodzice Maciusia :) Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Marysiu, na adopcje.org i na alegratce jest taka opcja, że można wysłać smsa płatnego na psiaka i wtedy jego ogłoszenie, mimo że zrobione np. dwa tygodnie wcześniej wędruje na I stronę i przeglądający od razu go widzą. Ale wydaje mi się, że może to zrobić tylko osoba, która go ogłosiła ze swojego panelu edycji... A może w międzyczasie ktoś inny mógłby zrobić allegro? Szkoda nawet kilku godzin przerwy.. Ja bym zrobiła, ale nie za ładne mi wychodzą. Poza tym robię też ogłoszenia innym psiakom i schodzi mi na tym tochę codziennie. Quote
zadra Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Szarotka napisał(a):Muminek czemu ty sie drapiesz ?? Czy zaobsetwowaliście jakieś zmiany skórne np łupież,czerwone plamy,szczególne miejsca świądu.Czy drapie się w określonych miejscach,czy świąd obejmuje całe ciało? W jakim stanie są pachwiny mam na myśli zaczerwienienia. Quote
Tola Posted March 23, 2010 Author Posted March 23, 2010 Dzisiaj w sprawie Muminka dzwonila Pani z naszych okolic - chce malego pieska do domu. Podalam kontakt do DT, moze cos z tego będzie... Rodzice Maciusia mają problem z zalogowaniem sie na dogo Quote
Recommended Posts