Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 780
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

I dalej. Starałam się mu cyknąć jak najwięcej przy zieleni i kolorach żeby ładnie w ogłoszeniach wyglądało, ale niestety, nie dość że pada prawie cały czas to jeszcze trawki nie ma i błocko :( :

I wreszcie na trochę się położył, więc fotka na leżąco:

Posted

Szarotko, wiadomo, że gdybym miała aparat to bym tak zrobiła :razz:. Fotki są zawsze robione komórką w której nie mam opcji zoomu :cool3:

Ale i tak chciałam żeby pokazać w ogłoszeniach jaki jest maleńki

Ponawiam pytanie: czy jego allegro jest uaktualniane? To bardzo ważne, no i dobrze byłoby dodać te nowe fotki.
Ja wyróżniłam Mumska na alegratce.

Ze złych wieści jest to, że on dalej się drapie, niestety będzie trzeba znowu do weta iść z nim, dziś go znowu smarowałam. Tylko to pewnie wet dopiero w weekend przyszły, bo na tygodniu to u nas ciężko do 18 zdążyć. :shake:

Posted

wet powinien pobrac jakieś próbki i wysłać do laboratorium. zrobił to? a po drugie; dostaje antybiotyk i potem przerwa i w przyszły weekend znowu dostanie? Przypilnuj tego weta, bo tak nie można.

Posted

Rodzice Maciusia :) napisał(a):
Szarotko, wiadomo, że gdybym miała aparat to bym tak zrobiła :razz:. Fotki są zawsze robione komórką w której nie mam opcji zoomu :cool3:

Ale i tak chciałam żeby pokazać w ogłoszeniach jaki jest maleńki

Ponawiam pytanie: czy jego allegro jest uaktualniane? To bardzo ważne, no i dobrze byłoby dodać te nowe fotki.
Ja wyróżniłam Mumska na alegratce.

Ze złych wieści jest to, że on dalej się drapie, niestety będzie trzeba znowu do weta iść z nim, dziś go znowu smarowałam. Tylko to pewnie wet dopiero w weekend przyszły, bo na tygodniu to u nas ciężko do 18 zdążyć. :shake:

Allegro bedzie onowione jak tylko Marlena upora sie z awaria komutera

Posted

[quote name='Rodzice Maciusia :)']A czy allegro Mumiśka jest odnawiane? Bo to chyba najważniejsze źródło domkowe.
Ja jutro wyślę smsa i podbiję Mumsa na adopcje.org. A tak w ogóle to nie mam pojęcia czemu on jeszcze nie w domku :( na czym polega to podbijanie sms-em ??? może ja tez bym mogła w ten sposób pomóc ??
Prosze o 'przyspieszony kurs' :-)

Posted

Marysiu, na adopcje.org i na alegratce jest taka opcja, że można wysłać smsa płatnego na psiaka i wtedy jego ogłoszenie, mimo że zrobione np. dwa tygodnie wcześniej wędruje na I stronę i przeglądający od razu go widzą. Ale wydaje mi się, że może to zrobić tylko osoba, która go ogłosiła ze swojego panelu edycji...

A może w międzyczasie ktoś inny mógłby zrobić allegro? Szkoda nawet kilku godzin przerwy.. Ja bym zrobiła, ale nie za ładne mi wychodzą. Poza tym robię też ogłoszenia innym psiakom i schodzi mi na tym tochę codziennie.

Posted

Szarotka napisał(a):
Muminek czemu ty sie drapiesz ??

Czy zaobsetwowaliście jakieś zmiany skórne np łupież,czerwone plamy,szczególne miejsca świądu.Czy drapie się w określonych miejscach,czy świąd obejmuje całe ciało? W jakim stanie są pachwiny mam na myśli zaczerwienienia.

Posted

Dzisiaj w sprawie Muminka dzwonila Pani z naszych okolic - chce malego pieska do domu.
Podalam kontakt do DT, moze cos z tego będzie...
Rodzice Maciusia mają problem z zalogowaniem sie na dogo