Ilka21 Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Obarczus87 podałam swój nr już Kago na pw. Jak coś to też on jest na mojej stronie, wystarczy kliknąc w banner i wejsć w kontakt ;) Quote
obraczus87 Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Ilka21 napisał(a):Obarczus87 podałam swój nr już Kago na pw. Jak coś to też on jest na mojej stronie, wystarczy kliknąc w banner i wejsć w kontakt ;) Oki. Sorka, myslałam że Tylko Aga podejmuje decyzje w sprawie psiulków, ale sie myliłam jak widac ;) Quote
Astaroth Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 kurcze znowu szczeniaki i to w mojej okolicy. Niestety w tej chwili nie mam miejsca. Po 20lutym ma się trochę rozluźnić ale jest już kolejka. Może dwa szczeniaki udło by mie się przemycić ale co z suką :shake: Quote
Kago Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Generalnie zajmuję się na forum molosów rasą cane corso. Mam suńkę tej rasy odebraną babie, która ja chciała uśpić, bo "za dużo żarła i straszyła ludzi po wsi", mixa doga z labkiem znalezionego w lesie 4 lata temu 6-tygodniowego szczeniaczka i suczkę 12 letnia w typie labka wziętą ze schronu 11 lat temu. Wiem co sobie biorę na plecy, dlatego zaznaczyłam, że mogę tylko na tymczas. Ostatnio pomagałam rozparcelować 9 szczeniaków suni - włóczęgi podobnej do tej Waszej. Udało się a sunia już po sterylce. Wiem, że "z domu" łatwiej wyadoptować zwierza, a poza tym wiem co sie robi ze szczeniaczków niesocjalizowanych. Jestem już po urlopie, nigdzie sie nie wybieram na dłużej, więc mogę się tym maluchem zająć. Ewentualny zwrot kosztów weta, jeśli wydarzyłoby się coś poważniejszego, wymagającego kosztownej interwencji, ale maluchy na oko wyglądają na zdrowe, więc chyba nic się nie powinno dziać. Pozdr Kago Quote
obraczus87 Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Kago, na forum molosów działasz pod tym samym nickiem?? :) Jak dla mnie bobma :) Quote
AGA35 Posted February 11, 2010 Author Posted February 11, 2010 szczegóły dograne jedenz maluchów jedzie w niedziele do dt do KAGO .Bardzo dziękujemy :-) Quote
ana80 Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Super, że kolejny maluszek trafia w dobre ręce ! Quote
obraczus87 Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 AGA35 napisał(a):szczegóły dograne jedenz maluchów jedzie w niedziele do dt do KAGO .Bardzo dziękujemy :-) super!!!!!!! :) to ile maluchów zostanie??? Quote
Ilka21 Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 no tam zostaną jeszcze dwa i suka ale do wyadoptowania nadal 3 i suka :( Asraroth najważniejsze są szczylki żeby miały dostęp do ludzi a jakby co sukę da się nawet do tego hoteliku co obarczus pisała jak uzbieramy środki, bo na razie Aga35 ze swoich jedzonko finansuje a ja nawet nie mogę pomóc jej i dorzucić bo po prostu nie mam ale może z bazarku coś uzbieramy. Quote
AGA35 Posted February 12, 2010 Author Posted February 12, 2010 ciotki kochane jeden dzikusek jedzie do BEZPŁATNEGO DT (JESZCZE RAZ DZIĘKUJEMY KAGO ):loveu: Quote
AGA35 Posted February 12, 2010 Author Posted February 12, 2010 Zostają jeszcze dwa i Bunia (tak nazwałyśmy sunie). Same z ILKA 21 nie podołamy finansowo . Chcemy te trzy sieroty z tamtąd zabrać. Tworzymy bazarek ale to jest nasz pierwszy więc to zapewne troszke potrwa .Także zbieramy deklaracje po 5zł . W koszyku Buni leży już 100 zł.Ale to kropelka w morzu .Pomożecie? Quote
Vasco Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Aga pomożemy, deklaruje na maluchy i mamę 20 pln/miesiąc. Niestety narazie tylko tyle mogę. Quote
malgorzatahubertszymon Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Jedyne,co mogę,to ogłosić je u siebie na NK,bo z kasiurką to i u mnie krucho,mam dwa psiory,dwa koty,w tym jeden pokiereszowany,już drugi dzień u weta jestem.Nie wiem,czy tym coś wam pomogę? Quote
AGA35 Posted February 12, 2010 Author Posted February 12, 2010 pewnie że tak, kazda pomoc jest mile widziana .bardzo dziękujemy Quote
AGA35 Posted February 12, 2010 Author Posted February 12, 2010 Vasco napisał(a):Aga pomożemy, deklaruje na maluchy i mamę 20 pln/miesiąc. Niestety narazie tylko tyle mogę. dzięki VASCO TO DLA NICH NAPRAWDĘ DUŻO!! Quote
Ilka21 Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Ciotki pomóżcie, porozsyłajcie wątek po dogomaniakach bo tu nas mało niestety :( Ja nie wiem kto pomaga bidom, dałam grzywaczowcom, może i na nie coś wpłacą Quote
AGA35 Posted February 12, 2010 Author Posted February 12, 2010 moja deklaracja 50 zł./miesięcznie ciotki dorzućcie grosza dla buni Quote
mru Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 o matko :( czyli zostały 2 i mama..? mogę tylko porozgłaszać :( Quote
Ilka21 Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 tak zostały 2 i mama w tamtych warunkach, jak możesz to będziemy wdzięczne bardzo Quote
ana80 Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Dekleruję dyche na tydzień i jednorazowo na początek 70 zł, bo akurat tyle mam wolnego :) Bunia i maluszki szybko do swojego domku ! Quote
AGA35 Posted February 12, 2010 Author Posted February 12, 2010 super bardzo dziękujemy!Buziaki od dzikusków. Może ktoś jeszcze? Pamiętajcie dla was to "tylko" 5 zł dla buni i jej dzieci to "aż " 5 zł. To pozwoli wyciągnąć ja i maluch spod sterty desek i śmieci to oznacza kontakt z człowiekiem , którego maluchy nie zaznały , to oznacza dla nich dom :-) Quote
AGA35 Posted February 13, 2010 Author Posted February 13, 2010 witam moje maluchy .ciotki chyba zapomniały o was... nie zagladaja juz .... Quote
Recommended Posts