Jump to content
Dogomania

Dramatyczne warunki suczki błagamy o deklaracje na dt . Szczeniaki w ds.

Recommended Posts

• Replies 392
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ilka21 napisał(a):
Obarczus87 podałam swój nr już Kago na pw. Jak coś to też on jest na mojej stronie, wystarczy kliknąc w banner i wejsć w kontakt ;)

Oki. Sorka, myslałam że Tylko Aga podejmuje decyzje w sprawie psiulków, ale sie myliłam jak widac ;)

Posted

kurcze znowu szczeniaki i to w mojej okolicy. Niestety w tej chwili nie mam miejsca. Po 20lutym ma się trochę rozluźnić ale jest już kolejka. Może dwa szczeniaki udło by mie się przemycić ale co z suką :shake:

Posted

Generalnie zajmuję się na forum molosów rasą cane corso. Mam suńkę tej rasy odebraną babie, która ja chciała uśpić, bo "za dużo żarła i straszyła ludzi po wsi", mixa doga z labkiem znalezionego w lesie 4 lata temu 6-tygodniowego szczeniaczka i suczkę 12 letnia w typie labka wziętą ze schronu 11 lat temu.
Wiem co sobie biorę na plecy, dlatego zaznaczyłam, że mogę tylko na tymczas. Ostatnio pomagałam rozparcelować 9 szczeniaków suni - włóczęgi podobnej do tej Waszej. Udało się a sunia już po sterylce.
Wiem, że "z domu" łatwiej wyadoptować zwierza, a poza tym wiem co sie robi ze szczeniaczków niesocjalizowanych. Jestem już po urlopie, nigdzie sie nie wybieram na dłużej, więc mogę się tym maluchem zająć. Ewentualny zwrot kosztów weta, jeśli wydarzyłoby się coś poważniejszego, wymagającego kosztownej interwencji, ale maluchy na oko wyglądają na zdrowe, więc chyba nic się nie powinno dziać.
Pozdr
Kago

Posted

no tam zostaną jeszcze dwa i suka ale do wyadoptowania nadal 3 i suka :(

Asraroth najważniejsze są szczylki żeby miały dostęp do ludzi a jakby co sukę da się nawet do tego hoteliku co obarczus pisała jak uzbieramy środki, bo na razie Aga35 ze swoich jedzonko finansuje a ja nawet nie mogę pomóc jej i dorzucić bo po prostu nie mam ale może z bazarku coś uzbieramy.

Posted

Zostają jeszcze dwa i Bunia (tak nazwałyśmy sunie). Same z ILKA 21 nie podołamy finansowo . Chcemy te trzy sieroty z tamtąd zabrać. Tworzymy bazarek ale to jest nasz pierwszy więc to zapewne troszke potrwa .Także zbieramy deklaracje po 5zł . W koszyku Buni leży już 100 zł.Ale to kropelka w morzu .Pomożecie?

Posted

Vasco napisał(a):
Aga pomożemy, deklaruje na maluchy i mamę 20 pln/miesiąc. Niestety narazie tylko tyle mogę.

dzięki VASCO TO DLA NICH NAPRAWDĘ DUŻO!!

Posted

Ciotki pomóżcie, porozsyłajcie wątek po dogomaniakach bo tu nas mało niestety :( Ja nie wiem kto pomaga bidom, dałam grzywaczowcom, może i na nie coś wpłacą

Posted

super bardzo dziękujemy!Buziaki od dzikusków. Może ktoś jeszcze? Pamiętajcie dla was to "tylko" 5 zł dla buni i jej dzieci to "aż " 5 zł. To pozwoli wyciągnąć ja i maluch spod sterty desek i śmieci to oznacza kontakt z człowiekiem , którego maluchy nie zaznały , to oznacza dla nich dom :-)