Jump to content
Dogomania

Dramatyczne warunki suczki błagamy o deklaracje na dt . Szczeniaki w ds.

Recommended Posts

• Replies 392
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ilka21 napisał(a):
Mela od poczatku była bardziej wycofana ale mam nadzieję, że wreszcie się trochę otworzy. Kago jeszcze raz wielkie dzięki.
Karma dla Buni kupiona 20kg za 75zł i czekamy na wieści jak tam noga naszego DT się czuje ;)

A o co chodzi Ilonka z tą nogą? ja już chyba kiepsko trybię pod koniec tygodnia

Posted

kiedys te duble usunę na razie nie umiem, a net mi chodzi jak by chciał a nie mógł i jakieś fikołki wyczynia, więc póki co musi tak być:(

Posted

obraczus87 napisał(a):
Ilka podeslij mi prosze link do tej karmy. Dobra cena jak na 20kg. :)

Niestety nie podeślę, bo ja ją kupuję u znajomej, która ma sklep z art. zoo w Wołominie. Normalnie jest droższa trochę(85zł), ja mam taniej przez rabaty. Mogę ci podać namiar na sklep i włascicielkę, bo chyba nawet byłaby możliwość odbioru z Wawy karmy ale to musiałabyś sama dopytać. W tej cenie jest jeszcze jedna karma ale nie pamiętam nazw(jak się powie karmy po 20kg za 85zł to Beata będzie wiedziała o które chodzi).

Kago dziewczyna, która bierze Bunie na DT na chwile przed naszym wyjazdem do niej wychodzac z pracy przewróciła się,uszkodziła kolano i wylądowała na pogotowiu, stąd odwołany przewóz Buni został.Czekam na wieści co z nogą, bo wtedy będzie wiadomo dokładnie kiedy Bunia do niej dotrze.

Posted

Drogie ciotki, nasz DT ma problemy z nogą i nie wiadomo kiedy wydobrzeje. Na ta chwilę w poniedziałek sunia jedzie do hoteliku AlinyS. Dogadałyśmy sie, ze w związku z tym, że AlinaS woli karmić psy karmą własną (i będzie problem z dowozem przez nas naszej) a, że sunia ma już zakupioną karmę to za ten miesiąc koszt utrzymania będzie 350zł + 20zł za szczepienie na wścieklizne. Kolejny miesiąc będzie kosztował 450zł z karmą wliczoną w cenę. Jest możliwość zrobienia sterylki tam w cenie ok.200zł więc fajnie się zapowiada. Za hotelik trzeba płacić z góry więc na ten miesiąc mamy a na kolejny prosimy o pomoc no i na sterylkę suni nie mamy na tą chwilę, bo to co miało iśc na sterylkę teraz idzie na zapłatę hoteliku. Z mojego bazarku nie długo będzie jakiś grosik też. Sunię przewozi Kago:loveu:

Posted

Wyedytowałam swoje posty prosiła o to Aga .

P.S. Postaram się przenieść wszelkie ewentualne uwagi na PW lub GG :)

Prawda jest chyba taka , że zbyt mało nas by jeszcze się kłócić a ja już tak mam , że jak coś mi nie pasuje to mówię a nie milczę czasem to dobrze czasem źle z resztą wszystkim się i tak nie dogodzi .

• 2 weeks later...
Posted

A Fionie w dalszym ciągu uszy się nie mogą zdecydować czy chcą wstać czy pozostać oklapnięte:-) Cudne z nich jełopy. Kto by pomyślał, że takie fajniaki będą.
Niedługo będę miała fotki Juniora, to znowu się do Ilony uśmiechnę o wstawienie, bo jak dostaję cholery z wstawianiem zdjęć na dogo