Kago Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Ilka21 napisał(a):Mela od poczatku była bardziej wycofana ale mam nadzieję, że wreszcie się trochę otworzy. Kago jeszcze raz wielkie dzięki. Karma dla Buni kupiona 20kg za 75zł i czekamy na wieści jak tam noga naszego DT się czuje ;) A o co chodzi Ilonka z tą nogą? ja już chyba kiepsko trybię pod koniec tygodnia Quote
Kago Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 kiedys te duble usunę na razie nie umiem, a net mi chodzi jak by chciał a nie mógł i jakieś fikołki wyczynia, więc póki co musi tak być:( Quote
Ilka21 Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 obraczus87 napisał(a):Ilka podeslij mi prosze link do tej karmy. Dobra cena jak na 20kg. :) Niestety nie podeślę, bo ja ją kupuję u znajomej, która ma sklep z art. zoo w Wołominie. Normalnie jest droższa trochę(85zł), ja mam taniej przez rabaty. Mogę ci podać namiar na sklep i włascicielkę, bo chyba nawet byłaby możliwość odbioru z Wawy karmy ale to musiałabyś sama dopytać. W tej cenie jest jeszcze jedna karma ale nie pamiętam nazw(jak się powie karmy po 20kg za 85zł to Beata będzie wiedziała o które chodzi). Kago dziewczyna, która bierze Bunie na DT na chwile przed naszym wyjazdem do niej wychodzac z pracy przewróciła się,uszkodziła kolano i wylądowała na pogotowiu, stąd odwołany przewóz Buni został.Czekam na wieści co z nogą, bo wtedy będzie wiadomo dokładnie kiedy Bunia do niej dotrze. Quote
Ilka21 Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Drogie ciotki, nasz DT ma problemy z nogą i nie wiadomo kiedy wydobrzeje. Na ta chwilę w poniedziałek sunia jedzie do hoteliku AlinyS. Dogadałyśmy sie, ze w związku z tym, że AlinaS woli karmić psy karmą własną (i będzie problem z dowozem przez nas naszej) a, że sunia ma już zakupioną karmę to za ten miesiąc koszt utrzymania będzie 350zł + 20zł za szczepienie na wścieklizne. Kolejny miesiąc będzie kosztował 450zł z karmą wliczoną w cenę. Jest możliwość zrobienia sterylki tam w cenie ok.200zł więc fajnie się zapowiada. Za hotelik trzeba płacić z góry więc na ten miesiąc mamy a na kolejny prosimy o pomoc no i na sterylkę suni nie mamy na tą chwilę, bo to co miało iśc na sterylkę teraz idzie na zapłatę hoteliku. Z mojego bazarku nie długo będzie jakiś grosik też. Sunię przewozi Kago:loveu: Quote
obraczus87 Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Kinia1984 napisał(a):ktory watek Buni jest aktualny??:) Tamten :) ten watek to watek szczeniorkow :) Quote
AGA35 Posted February 27, 2010 Author Posted February 27, 2010 ten nowy aktualny w poniedziłaek jak juz pojedzie to ten zamkne a ewentualne foty szczylków tez tam będziemy wklejać :-) Quote
Ilka21 Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 to ja moze dam jeszcze raz tu że nowy wątek dotyczacy tylko Buni jest tu http://www.dogomania.pl/threads/180800-Dramat-suni-z-szaA-asu-ciAE-g-dalszy-BA-agamy-o-deklaracje/page2 , prosimy wszystkie ciotki o przeniesienie się i o pomoc tam bo teraz już tylko będą tam info dotyczące Buni. Ja sama z rozpędu dałam tu ale już się poprawiam i daję tam. Quote
Laura1108 Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Wyedytowałam swoje posty prosiła o to Aga . P.S. Postaram się przenieść wszelkie ewentualne uwagi na PW lub GG :) Prawda jest chyba taka , że zbyt mało nas by jeszcze się kłócić a ja już tak mam , że jak coś mi nie pasuje to mówię a nie milczę czasem to dobrze czasem źle z resztą wszystkim się i tak nie dogodzi . Quote
Aleksa. Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Czy wszystkie szczeniaki już znalazły domki???:) Quote
Kago Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 A Fionie w dalszym ciągu uszy się nie mogą zdecydować czy chcą wstać czy pozostać oklapnięte:-) Cudne z nich jełopy. Kto by pomyślał, że takie fajniaki będą. Niedługo będę miała fotki Juniora, to znowu się do Ilony uśmiechnę o wstawienie, bo jak dostaję cholery z wstawianiem zdjęć na dogo Quote
Ilka21 Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Kago spoko mi jeszcze dogo pozwala na wstawianie fot ;) Quote
Vasco Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 one są ogrooomne:):) kanapa większa będzie wkrótce potrzebna;) Quote
Recommended Posts