Jump to content
Dogomania

Dramatyczne warunki suczki błagamy o deklaracje na dt . Szczeniaki w ds.

Recommended Posts

Posted

ewatonieja szczeniaki 2 nadal pod "deskami" (2 suki). Jakie Fundacje mamy poinformować? Te służby co były informowane mają psiaki w d...... bo one są na terenie prywatnym a to, że bezpańska ta suka się tam zadomowiła i oszczeniła to ich nie interesuje....

• Replies 392
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Właśnie dostałam tel od Kago i skaczę z radości do góry!!! Junior znalazł domek u Pani weterynarz do której poszła Kago, zakochała się i w pt młody jedzie do domu. Kago zabiera szczeniaczki pozostałe na DT !!! Zostaje tylko ich mama bez DT/DS.

Posted

Ilka21 napisał(a):
Właśnie dostałam tel od Kago i skaczę z radości do góry!!! Junior znalazł domek u Pani weterynarz do której poszła Kago, zakochała się i w pt młody jedzie do domu. Kago zabiera szczeniaczki pozostałe na DT !!! Zostaje tylko ich mama bez DT/DS.

:loveu: super, ja też poproszę o taką Panią weterynarz...

Posted

AGA35 napisał(a):
no to na stanie mamy dwie sunie na szczęście bezpieczne i bunia do sterylki .Kolejny krok do przodu :-)

Witam i potwierdzam, że pani Doktor aż się oczy zaśmiały jak zobaczyła Juniora:lol: Koleżka waży 9,5 kg jest zdrowiutki. Został odrobaczony - już na koszt nowej właścicielki i pojedzie do nowego domku w najbliższy piątek po zaszczepieniu lub w przyszłym tygodniu. Będzie mieszkał u jej rodziców i prywatnego weta będzie miał do dyspozycji:evil_lol:
Facecik bardzo się już dzisiaj rozruszał, ale w dalszym ciągu jest grzeczniutki. Siusia na wyznaczoną pieluszkę lub w ogródku. Dostał piłeczkę, która mu się bardzo spodobała. Gania z nią jak opętany. Postaram się zrobić kilka fotek, tylko jeszcze go dzisiaj wykąpię żeby był przytulaśny.

Posted

W Wołominie tez ta akcja jest co roku, bo ja kastrowałam/ sterylizowałam swoje psy zawsze wtedy. Zapisac to prosto tylko co potem bo deklaracji ciągle za mało a nie wysterylizuje suki bez DT bo to nie bezpieczne