Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ronja']byli - rodzina z dwójką dzieci. Maja szalała z dziećmi, chyba się spodobała. państwo mają dzwonić do Ciebie, Mysza.[/QUOTE]

trzymamy zatem kciuki :)

Posted

Gosia, czy ja mogę Cię znowu zmaltretować :eviltong:? Wymienisz zdjęcia - to ostatnie, które Marta wkleiła jest śliczne, podmień z którymś z allegro gdzie jest sama, tamte mniej ostre są. Sorry:oops:

Gusia- raportuję, że 3x wpłaciła na Majuśkę 10zł. Dziękujemy:loveu:

Posted

[quote name='ronja']byli - rodzina z dwójką dzieci. Maja szalała z dziećmi, chyba się spodobała. państwo mają dzwonić do Ciebie, Mysza.[/QUOTE]
Trzymam kciuki, moze tym razem sie uda:)

Posted

Majusia tak wpatrzona w osobę fotografującą, jakby pytała "co jeszcze mogę dla Ciebie zrobić?"... I coś mi mówi, że osobie fotografującej też Majeczka baaaaaaardzo nie jest obojętna, co?... :)

Posted

[quote name='mysza 1']Źle piszę- opłata za hotel za kwiecień to 286,60+35= 321, 60
35 zł to kasa z bazarku Paxa i dopiszę to do jego dochodu ;)
Gusia, uzupełnisz post rozliczeniowy? Bo na plusie to już dawno nie jesteśmy ;)
Wpłata była od 3x- 10 zł.
[quote name='gusia0106']Ja to się pogubiłam.
Czyli był ktoś Maję oglądać a chce Sabę?
Bo już się zakręciłam ;)

A jak Maja szaleje z moim Chłopakiem!! :)
Ludzi nie znasz, sami nie wiedzą czego chcą...
Glizdy trzeba się pozbyć i chłopak Twój ;)

Posted

[quote name='mysza 1']Gusia, uzupełnisz post rozliczeniowy? Bo na plusie to już dawno nie jesteśmy ;)
Wpłata była od 3x- 10 zł.[/QUOTE]

Poprawiłam, ale sprawdź mnie proszę bo nie wiem czy tak jest poprawnie.

Posted

[quote name='gusia0106']Poprawiłam, ale sprawdź mnie proszę bo nie wiem czy tak jest poprawnie.[/QUOTE]
Wydaje się, że tak, potem jeszcze sprawdzę wpłaty dla pewności.

Posted

i u Majki tez zostawię spam bazarkowy, w tym takze na nią :)

przypominam sie z bazarkami - dzisiaj się kończą
może ktoś sie jeszcze na coś skusi?
zwłaszcza na frywolitki? ;)

linki w podpisie

Posted

[quote name='mysza 1']Gosia, czy ja mogę Cię znowu zmaltretować :eviltong:? Wymienisz zdjęcia - to ostatnie, które Marta wkleiła jest śliczne, podmień z którymś z allegro gdzie jest sama, tamte mniej ostre są. Sorry:oops:
[/QUOTE]

Jasne że podmienię Kochana:)

Posted

[quote name='Tora&Faro']Jasne że podmienię Kochana:)[/QUOTE]
Dzięki.

Byłam dzisiaj na wizycie przedadopcyjnej dla Mai. Nie miałam zastrzeżeń ale uznałam, że to trybu życia Pani adoptującej pasuje Saba i Pani się ze mną zgodziła. To osoba kochająca psy, serdeczna, nauczycielka, więc ma długie wakacje i w miarę wczesnie jest w domu ale nie jest osobą specjalnie aktywną, mieszka w mieszkaniu, Maja mogłaby się nudzić.
Ponieważ Maja lubi dzieci, koty, inne psy uznałam, ze znajdziemy jej inny dom, może z ogrodem, innymi zwierzakami ;)
Poza tym u Ronji jest jej świetnie a Saba pilnie potrzebowała domu, kojec i inne psy ją stresują. Ale kierowałam się dopasowaniem, bo ja je wszystkie tak samo kocham ;)

Posted

Czy wierzycie w to, że każdy w końcu spotka na swojej drodze Anioła? Gusia ma Panią Grażynkę, a ja spotkałam.... Panią Laurę:-), która rozpoczęła akcję poszukiwania pieniędzy dla potrzebujących psiaków i jak narazie ze wspaniałym skutkiem. Ale wczoraj zaskoczyła mnie totalnie:-) Wychodziłam właśnie o 22:45 na spacer z psami i dostaję smsa:-) Muszę go Wam zacytować, bo wprawil mnie w stan zadziwienia, a potem radości ogromnej...

"Dzisiaj puściłam totolotka myśląc o pieskach. Mam 4, czyli 285 zł, jutro wpłacę na Pani konto. Cieszę się. L."

Fantastyczny pomysł i jak fajnie, że udało się trafić tę czwóreczkę!!!
W związku z tym rozpoczynam kolejną akcję rozdzielania kasy i po przeanalizowaniu stanu kasy psów, wyszło, że Majeczka dostanie 150 złotych, bo jest mocno zadłużona, a szukamy jej super domku, więc to może jeszcze chwilę potrwać;-)
Zaraz wysyłam na konto Myszy 150 zł dla Majki + kolejne 50 złotych dla Amigo, który też ma spory minus...

Pani Lauro, nie mam słów, żeby powiedzieć jak bardzo jestem wdzięczna. Wiem, że Pani do nas zajrzy i dlatego tutaj również składam gorące podziękowania za Pani zaangażowanie w pomoc naszym podopiecznym:-)