diana79 Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 nadrobiłam w końcu zaległości, cieszę się bardzo w Waszego szczęścia :multi::multi::multi: miłośc czyni cuda :loveu::loveu::loveu: wspaniale, sama radość płynie z wątku :laugh2_2::laugh2_2: Quote
Jasza Posted March 19, 2010 Author Posted March 19, 2010 Zostało nam ubranko posterylkowe, uprałam je, może komuś się przyda? Albo wyślę na adres Fundacji? I czy szeleczki i smycz mam odesłać? Na razie Miśka w szeleczkach chodzi, ale kupię futrzakom nowe komplety, jak już się błoto straszne skończy... Quote
Avilia Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Jaszo czy ubranko byłoby dobre na Hanę?Sięga PRAWIE do kolana.Bo na pewno nam się przyda,a nie wiem czy dostaniemy od Pana Doktora swoje własne. Quote
Jasza Posted March 19, 2010 Author Posted March 19, 2010 Nie wiem czy bedzie dobre, ale wyślę Ci w kopercie. Podaj mi adres na PW. Jeżeli się nie przyda, to przekażesz może innej suni, ok? Quote
Avilia Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Nie ma problemu.Na pewno przekażę dalej jak nie będzie pasować.Już wysyłam PW. Quote
Jasza Posted March 20, 2010 Author Posted March 20, 2010 No, chyba będą nowe zdjęcia Miśki. Byliśmy dzisiaj w lesie, zahaczyliśmy oczywiście o kopalnię. Był Pan Adam, więc pożyczyłam od niego aparat i potem podczas dalszego naszego wędrowania zrobiłam małej kilka zdjęć. Właściwie to napstrykałam ich barrrrdzo dużo, ale jak się okazuje Misia nie jest wdzięcznym modelem pozującym do zdjęć w bezruchu...i na większości fotografii widać jedynie, zółtą , słomiastą trawę, błoto i kawałki ogonów - to rudego, to czarnego..:oops: Teraz koleżeństwo śpi..właściwie Misia już się obudzila, bo usłyszała, że coś chrupie... Chrupałam ja - krakersiki z sezamem..no i już chrupiemy we dwie. Reksio taki zmęczony, że tylko głowę podniósł, powęszył i stwierdził, że dla ciastek nie warto się zrywać i drzemki przerywać...tak się fajnie śpi, kiedy pada... No, Misia zjadła parę ciastek, teraz znowu spi, wśród okruszków... Mogłabym tak pisać i pisać.. Właściwie nie dzieje się nic szczególnego, dni mijają podobne jeden do drugiego, ale moja ekscytacja i ciepło w sercu na myśl, że jest już nie tylko Reksio ale i Misisa - nie mijają. Oby tak dalej, no nie? Oby tak dalej... Quote
malawaszka Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 Pewnie - oby tak dalej :) Cudownie się czyta dobre wieści, kiedy wokół tak dużo złych Quote
__Lara Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 malawaszka napisał(a):Pewnie - oby tak dalej :) Cudownie się czyta dobre wieści, kiedy wokół tak dużo złych Dokładnie! :) Quote
maciaszek Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 Jasza napisał(a):Mogłabym tak pisać i pisać..Pisz tak dalej i pisz... Będziemy bardzo szczęśliwi. Quote
Jasza Posted March 21, 2010 Author Posted March 21, 2010 Dzisiaj idziemy na urodziny, a futrzaki zostają z moją mamą. Mam nadzieję, że będą się grzecznie sprawować. Macie jakiś pomysł na wykąpanie Miśki bezstresowe? Jest przy tej pogodzie brudna jak nieboskie stworzenie, ja nic tylko wycieram i odkurzam...ona ma mnie juz pewnie za wariatkę z miotłą w ręce.. No chyba, ze zaczekamy jeszcze na prawdziwie wiosenną pogodę i wtedy zrobimy akcję kąpielową.. Nie wiem..Reksio nie lubi wanny i mycia, ale nie ma wyjścia i on o tym wie,. Natomiast Misia jest tak wystraszona, że po chwili zaczyna przeraźliwie płakać i nie mam serca jej tak bardzo stresować. Czekam na zdjęcia od Pana Adama... Mam nadzieję, że chociaż kilka z nich będzie udanych... Quote
Andzike Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Cuuudna jest !!! Nie dziwie Ci się Jasza, ze Misia tak podbiła Twoje serce ! Quote
maciaszek Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Ona cały czas się zmienia. Na lepsze :). Sierść coraz bardziej błyszcząca, wyczesana. Pięknie wygląda :). Quote
Jasza Posted March 21, 2010 Author Posted March 21, 2010 Fotosik mi szwankuje... Ale mam jeszcze trochę... Tutaj w poszukiwaniu myszy.. I zamyślona.. Quote
Awit Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Nie wiedziałam, że Misia ma białe włoski na karku:-) Quote
__Lara Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 To jest świetne :D http://images44.fotosik.pl/274/8861b94cd3a9ea7bmed.jpg hihi, jak jej to błotko leci do tyłu :D A tak w ogóle to słodka jest Jaszo :D Quote
AlfaLS Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 W tej Misi to się tylko zakochać można.........:loveu: Quote
Jasza Posted March 22, 2010 Author Posted March 22, 2010 Można się zakochać, można....:loveu: Mam nadzieję, że uda mi się dodać więcej zdjęć, jak mnie fotosik polubi...:roll: EDIT: Nie polubił mnie... Ale mam jeszcze jedną smutną Miśkę... http://img201.imageshack.us/i/maami.jpg/ Quote
diana79 Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 przepiekna Misia :loveu: :loveu: :loveu: i jaka szczęśliwa :multi: ps. ostatnie zdjęcie mi się nie wyswietla Quote
Jasza Posted March 22, 2010 Author Posted March 22, 2010 Wczoraj futrzaki zostały z moją mamą,bo byliśmy z TZ-tem na urodzinach.. Mama mówi,że cały czas były smutne,przy czym Reksio rozpaczał ( wiadomo - on się zgadza na nasze wyjścia tylko rano - bo do pracy...w innych przypadkach nigdy sam nie zostaje..:diabloti:) Misia nie płakała, ale cały czas leżała,nie chciała się bawić..dopiero jedzonko ją skusiło..:razz: No,chyba tęskniła tak jak ja za nią...:oops: Za to powitanie było nieziemskie i potem spacer w deszczu i szaleństwa w błocie.. Ech...ogony moje... A ja już sobie zamówiłam trampki, czekam z utęsknieniem i uparcie, na ciepłe wiatry, suche ścieżki, zieloność dookoła.. Czekam na suche psie łapki i brzuchy, na wysiadywanie pod drzewem szumiącym, na zabawy piłką, która nie grzęźnie w błocie, na słonko.. I Reksio czeka i Miśka i zaklinamy pogodę... No i dni będą jeszcze dłuższe,jaśniejsze... Rozmarzyłam się... Quote
maciaszek Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Ja też z utęsknieniem czekam na wiosnę, na zieleń, na ciepełko... Quote
Andzike Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 maciaszek napisał(a):Ja też z utęsknieniem czekam na wiosnę, na zieleń, na ciepełko... I ja! I ja!!! Marzą mi się wyjazdy na działke, spacery po lesie, w planach mam też wypad nad morze.... Niech już będzie ciepło... A Misiunia jest cudna :) Jak jej stosunki z TZ? Idzie ku lepszemu? :) Quote
Jasza Posted March 23, 2010 Author Posted March 23, 2010 Idzie,idzie ku lepszemu,a nawet jest bardzo dobrze .... Jeszcze troszkę z dystansem - ze strony Misi - ale ok. Dzisiaj jest pięknie,mam nadzieję, że błoto obeschło troszeczkę, no i w związku z tym spacer będzie udany! Quote
NaamahsChild Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Jasza napisał(a):Idzie,idzie ku lepszemu,a nawet jest bardzo dobrze .... Jeszcze troszkę z dystansem - ze strony Misi - ale ok. Dzisiaj jest pięknie,mam nadzieję, że błoto obeschło troszeczkę, no i w związku z tym spacer będzie udany! To tak jak z Miszką, już mojemu TŻtowi zaczyna łapę podawać.. A on ją ukradkiem przekupuje:) No cóż - ja udaję, że nie widzę:) Quote
Recommended Posts