Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 622
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='mshume']Nana to moja ulubienica ;): podeszła,popatrzyła i pomyślała: ech, te kurduple, zero godności:diabloti:[/QUOTE]

Nana to podeszla i kontrole zrobuila. :) Qwidzialas jak sie uspokoily.

mamanabank Kobieta SWIETNA!!!!! (ta z Katowic).

Dzewczyny, trzeba bedzie NA CITO znalezc kogos na przedadopcyjna i to na dzisiaj.jutro bo oni sa rewelacyjni! bardzo kochaja zwierzaki. Bardzo dobrze sie nuimi opiekuja. Sa przygotoani na to, ze Fizia moze nie chciec od razu ioch pokochac tylko np za kilka godzin :D i co najwazniejsze chca po nia przyjechac w sobote.

Przy dobrych wiatrach Fizia bedzie swiecic jajka w Katowicach.

Posted

Jestem :D szlag mnie trafiał w pracy cały dzień, bo tylko podczytywalam a nie mogłam nic napisać !!! (cholerny IE)
Zgadzam się uczestniczyć w eksmisji Glowna, napisałam już do soboz4, która się kiedyś zaoferowała, ze jak będziemy potrzebować pomocy w Katowicach to pomoże :D Jak tylko odpisze dam znac:)

Madallena jestem zachwycona Twoimi psiurami :D :D :D jeden lepszy od drugiego :D :D :D
A Fiziulec??? czy to ten sam pies wpatrzony w mamenabank i nie odstepujący jej o krok??? Nie wierzę... :D :D :D

Posted

[quote name='mamanabank']Madallena masz adres i telefon pani z Katowic?

Napisałam do MOniki z Katowic, może któraś z dziewczyn będzie mogła szybko pomóc

Edit: dałam info na wątku katowickiego schroniska - mialam dla nich robić wizytę przedadopcyjna dla jamniczka i umówilysmy się, ze będziemy w kontakcie :D mam nadzieję, ze ktoś się szybko znajdzie :D

[quote name='Andzike']Cioteczki na CITO potrzebuję kogoś do wizyty przedadopcyjnej dla Fizia (z lowickiego schroniska, obecnie na DT w Warszawie). Fizia ma szanse świecic jajka juz w nowym domu, więc pomóżcie proszę !!!

http://www.dogomania.pl/threads/178837-FIZIA-potrzebna-osoba-z-KATOWIC-do-wizyty-na-juA

Dajcie znać na PW do mnie lub do mamanabank - to naprawdę bardzo ważne !!! Z góry dziękuję !!!

Posted

rany rany, moze się uda :)

Trochę ich "prześwietliłam" przez tel i czuję że to może być TO!

Mąż, żona, syn 14 letni.
Pracują zmianowo, tzn zawsze ktos jest w domu. Fizia nie bedzie sama.
Gotuja i sucha - na przemian (w suchej sa witaminy itp i wiedza, ze wskazane, zeby ja tez dawac)
Wakacje - nie zdarza sie, zeby wszyscy wyjezdzali wszyscy.
Jak wyjada to psiaki wedruja do tesciowej.
Kleszcze - problemu nie bylo. Zawsze sa odkleszczane kropelkami.
Ich sunia Latka odeszla 16 marca. Najpierw miala cos w stylu zachwiania rownowagi. terapia sterydowa pomogla ale po miesiacu znowu sie zaczelo i dostala jakiegos wylewu do oka. Operacja byla ustalona ale dzien wczesniej Latka zaczela sie bardzo zle czuc, juz nie wstawala i weterynarz stwierdzil, ze najlepsze dla niej w tym stanie to eutanazja.
Kobita naczytala si dosc duzo w necie przy okazji jak Latka byla chora i jak najbardziej popiera sterylke.
O czyms zapomnialam? :D

Posted

oj ciotki ciotki :

[Katowice] Reyes
[Chorzów] Natussiaaa (Katowice i okolice)
[katowice] amikat
[Katowice] __Lara (jak będę miała możliwość)

Posted

napiszecie do nich maile ? plisss!

chcialam rowniez dodac, ze Fizia i Alwin genialnie do siebie pasuja. swietnie sie razem czuja, spia obok siebie czy to na kanapie czy na mnie. mam nadzieje, ze ludzie przyjada stosunkowo wczesnie. Moze jak zobacza ta milosc wezma dwa Mikropieski :D:D (w sobote Alwin ma transport do Bialegostoku na DT)

Posted

[quote name='Andzike']Nadal szukam... zaraz napiszę do tych osób wyżej :)[/QUOTE]

Andzike jestesmy Ci winne po prostu mnóstwo czasu, który poświęcasz dla naszych psiaków, dzięki!!!

Posted

[quote name='mamanabank']Andzike jestesmy Ci winne po prostu mnóstwo czasu, który poświęcasz dla naszych psiaków, dzięki!!![/QUOTE]

Mamanabank, nie wygłupiaj się :D Postawisz flaszkę i po sprawie ;) w końcu nam wszystkim zalezy na tym, zeby Fizia trafiła do DS, do swojego idealnego człowieka :)
Mam kogoś, kto mógłby to zrobić jutro po poludniu, o ile będzie blisko :) Poproszę adres na priv:) Ta dziewczyna jest z Katowic, więc jeszcze popyta po znajomych :)