Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Madallena']Andzike! Dzieki!
Moze wpadniesz do mnie, sasiadko, w piatek na fajny spacer po moich fajoskich terenach, albo w sobote jak panciostwo przyjedzie ;)[/QUOTE]

W piątek odkurzam, myje okna, zmieniam firanki, robie pranie i wszystkie inne mile rzeczy, które mnie obrzydzają :( Uwierz, spacer z Tobą zdecydowanie bardziej do mnie przemawia, ale obowiązki... ehhh...
Ale sobota :D poświęce jajeczka (na Sadybie) i mogę się zjawić :D

• Replies 622
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

SU P E R :) !!!
No to z niecierpliwoscia czekamy na wynik wizyty. Cokowliek nie tak, male zajakniecie przy jakimkolwiek pytaniu i ...do widzenia! nie dacie kanapy, nie bedziecie miec Fiziulca!

Ona jest tak rewelacyjna suka, ze moze u mnie siedziec jak dlugo zechce :) mi sie nie spieszy, jej juz tez nie ;)

Andzike, umowie sie z nimi o ktorejstam godzinie (dzisiaj padla propozycja sobota 8 rano. zart to byl chyba prima aprilisowy!) i podjedziesz do nas z jajkami :)

Posted

no wiecie co??? to SKANDAL! Co to za schron, po ktorym spiaki marudza, jak daje im sie skorke od chrupiacej buleczki!!!! To schron w Lowiczu!!!

Nie chciala, zmielila i wyplula! tak, Wasza rozpieszczona kaszankami Fizia!

Dzieki Bogu moje psy to psy "normalne" poschroniskowe. Takie, dla ktorych buleczka z pieca to RARYTAS! Nauczyly gowniare, ze u mnie, takie rzeczy to smakolyki. No i stala i żebrała! :) pierwsza sie pchala!

Ale najfajniej jest jak otwieram lodowke (przeciez z lodowki wyciagam parowki, nie? ;) ) chocby byla MEGA zmeczona, chocby spala najtwardszym snem, dzwiek otwieranej lodowy obudzi ja z najglebszego snu zimowego i postawi na nogi...jak najblizej lodówy :D

Posted

Ja mam psa nie ze schroniska, który za bułkę da się pokroić :-)

A jeśli chodzi o schron, to żarcia u nas nie brakuję, wiele psów jest zapasionych, rzuć okiem na różowy banerek w moim podpisie, Balbina waży 24kg!!! a jest wysokości standardowego jamnika. Fizia jest mądra i linię trzyma, bułek nie będzie jadła :-)

Posted

Fizia juz je zaczela jesc ;> Nie ma wybrzydzania! inne jedza, ona nie bedzie gorsza :P

Moja Nana to nawet kradnie chleb. Na Paluchu suchy chleb byl rarytasem, wiec i jej zostalo.

Balbinka rzadzi :D:D ladnie spasiona, ladnie :D:D

Posted

obgryzam paznokcie....

ej wiecie co?

Zarowno Fizia jak i Gabiska (przeciez to siostry, kazdy o tym wie :D ) to psiak...i moje psiaki :) kochane, wdzieczne, cudowne, wspaniale. Takie no takie psiaki moich marzen :)
Fizia bedzie kolejnym psem, zaraz po Gabisce, z ktorym rozstane sie z bolem serca :(
wiecie jaki tos ie kochany dzieciak zrobil? I to spojrzenie, i ta wiernosc. ehhh. Najwazniejsze dla mnie jest to, zeby juz nigdy nie stala jej sie krzywda!
Dlatego z niecierpliwoscia czekam na relacje z wizyty!

Andzike! choler jasna! przestan juz szorowac te okna, tylko napisz cos!

Posted

Aaaaa !!!! Jestem z dobrymi wieściami !!!! Skopiuje z gg, bo za bardzo mi się łapy trzęsą, zeby napisać coś sensownego :D
Soboz4 20:34:22

cześć dopiero wróciłam, byłam na 2 wizytach przedadopcyjnych, dobrze że mnie mąż zawiózł bo bym bardzo bładziła

Soboz4 20:34:27

domek jest super

Soboz4 20:34:34

tylko wymarzyć taki dla sa

Soboz4 20:34:44

pies będzie miał królewskie warunki

Soboz4 20:34:57

mile wcześniej bardzo podobną sunię która nagle zmarła

Soboz4 20:35:08

wszyscy wciąż jeszce mają łzy jak o niej mówia

Fizia, szykuj sie !!! Bedziesz święcic jajeczka w nowym domu :D :D :D :D
Madallena nie płacz !!!