Andzike Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 [quote name='Madallena']Andzike! Dzieki! Moze wpadniesz do mnie, sasiadko, w piatek na fajny spacer po moich fajoskich terenach, albo w sobote jak panciostwo przyjedzie ;)[/QUOTE] W piątek odkurzam, myje okna, zmieniam firanki, robie pranie i wszystkie inne mile rzeczy, które mnie obrzydzają :( Uwierz, spacer z Tobą zdecydowanie bardziej do mnie przemawia, ale obowiązki... ehhh... Ale sobota :D poświęce jajeczka (na Sadybie) i mogę się zjawić :D Quote
Andzike Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 MAAAAAAAAAAAAAAAM !!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D Boska soboz4 z Katowic zrobi wizytę jutro po południu !!!! :D :D :D Dziękujemy soboz !!!! :) Quote
Madallena Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 SU P E R :) !!! No to z niecierpliwoscia czekamy na wynik wizyty. Cokowliek nie tak, male zajakniecie przy jakimkolwiek pytaniu i ...do widzenia! nie dacie kanapy, nie bedziecie miec Fiziulca! Ona jest tak rewelacyjna suka, ze moze u mnie siedziec jak dlugo zechce :) mi sie nie spieszy, jej juz tez nie ;) Andzike, umowie sie z nimi o ktorejstam godzinie (dzisiaj padla propozycja sobota 8 rano. zart to byl chyba prima aprilisowy!) i podjedziesz do nas z jajkami :) Quote
mshume Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 No wiecie, Ciotkę Maddalenę chcą budzić w środku nocy, źle rokują ;) Ja mam jutro jazdy doszkalajace o 6.00 ;) Quote
Madallena Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 no wiecie co??? to SKANDAL! Co to za schron, po ktorym spiaki marudza, jak daje im sie skorke od chrupiacej buleczki!!!! To schron w Lowiczu!!! Nie chciala, zmielila i wyplula! tak, Wasza rozpieszczona kaszankami Fizia! Dzieki Bogu moje psy to psy "normalne" poschroniskowe. Takie, dla ktorych buleczka z pieca to RARYTAS! Nauczyly gowniare, ze u mnie, takie rzeczy to smakolyki. No i stala i żebrała! :) pierwsza sie pchala! Ale najfajniej jest jak otwieram lodowke (przeciez z lodowki wyciagam parowki, nie? ;) ) chocby byla MEGA zmeczona, chocby spala najtwardszym snem, dzwiek otwieranej lodowy obudzi ja z najglebszego snu zimowego i postawi na nogi...jak najblizej lodówy :D Quote
mamanabank Posted April 2, 2010 Author Posted April 2, 2010 Ja mam psa nie ze schroniska, który za bułkę da się pokroić :-) A jeśli chodzi o schron, to żarcia u nas nie brakuję, wiele psów jest zapasionych, rzuć okiem na różowy banerek w moim podpisie, Balbina waży 24kg!!! a jest wysokości standardowego jamnika. Fizia jest mądra i linię trzyma, bułek nie będzie jadła :-) Quote
Malwi Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 moja psina to suche bułki podkradała! a miały iść na bułkę tartą na kotleciki ..... później cały dom zakruszony xD Quote
Madallena Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Fizia juz je zaczela jesc ;> Nie ma wybrzydzania! inne jedza, ona nie bedzie gorsza :P Moja Nana to nawet kradnie chleb. Na Paluchu suchy chleb byl rarytasem, wiec i jej zostalo. Balbinka rzadzi :D:D ladnie spasiona, ladnie :D:D Quote
mamanabank Posted April 2, 2010 Author Posted April 2, 2010 ja też ja też, myślałam, że już coś wiadomo... Quote
Madallena Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 obgryzam paznokcie.... ej wiecie co? Zarowno Fizia jak i Gabiska (przeciez to siostry, kazdy o tym wie :D ) to psiak...i moje psiaki :) kochane, wdzieczne, cudowne, wspaniale. Takie no takie psiaki moich marzen :) Fizia bedzie kolejnym psem, zaraz po Gabisce, z ktorym rozstane sie z bolem serca :( wiecie jaki tos ie kochany dzieciak zrobil? I to spojrzenie, i ta wiernosc. ehhh. Najwazniejsze dla mnie jest to, zeby juz nigdy nie stala jej sie krzywda! Dlatego z niecierpliwoscia czekam na relacje z wizyty! Andzike! choler jasna! przestan juz szorowac te okna, tylko napisz cos! Quote
mamanabank Posted April 2, 2010 Author Posted April 2, 2010 No to możemy sobie rękę podać mnie też było ciężko, dopóki nie napisałaś, że kocha teraz tylko Ciebie... Andzike.....!!!!!!! Quote
Madallena Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Jezeli pojdzie do nowego domu...daje jej 2,3 dni a bedzie kochala ich tak jak mnie czy Ciebie ;) Andzike!!! Quote
mamanabank Posted April 2, 2010 Author Posted April 2, 2010 I na szczęście nie będzie miała kolejnej przeprowadzki... Andzikeeeeeeeeee!!!!!!!!!! Quote
Madallena Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Tak tak tak. Jezeli dzisiejsza wizyta okaze sie rewelacjha, ja rowniez jutro pozwole sobie na dokladne testy tych ludzi ;) Andzike!!!!!!!!!!!!!! Quote
Andzike Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Ja jestem... ale soboz4 sie do mnie nie odezwała, więc nie wiem co i jak :( miałam nadzieję, że napisała coś na wątku :( Już do niej pisze ... Quote
Andzike Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Aaaaa !!!! Jestem z dobrymi wieściami !!!! Skopiuje z gg, bo za bardzo mi się łapy trzęsą, zeby napisać coś sensownego :D Soboz4 20:34:22 cześć dopiero wróciłam, byłam na 2 wizytach przedadopcyjnych, dobrze że mnie mąż zawiózł bo bym bardzo bładziła Soboz4 20:34:27 domek jest super Soboz4 20:34:34 tylko wymarzyć taki dla sa Soboz4 20:34:44 pies będzie miał królewskie warunki Soboz4 20:34:57 mile wcześniej bardzo podobną sunię która nagle zmarła Soboz4 20:35:08 wszyscy wciąż jeszce mają łzy jak o niej mówia Fizia, szykuj sie !!! Bedziesz święcic jajeczka w nowym domu :D :D :D :D Madallena nie płacz !!! Quote
mamanabank Posted April 2, 2010 Author Posted April 2, 2010 Hura, hura, hura!!! No i co Państwo się wybierają, o której będą? Madallena szykuj umowę i nie płacz!!! Quote
Andzike Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Madallena dzwon do Pańcostwa i umawiaj się na jakąs normalna godzinę, co bym się mogła z Fiziulcem pożegnac :D :D :D Matko jak się cieszę !!! Quote
camisiowa Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Strasznie się cieszę, Fizia jest taka kochana. Quote
mamanabank Posted April 2, 2010 Author Posted April 2, 2010 Ja też... :placz: ja też się cieszę :placz: ale płaczę ze wzruszenia no i dlatego łaaaaaaa :placz: :placz: :placz: że wyjedzie daleko Quote
Recommended Posts