Madallena Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Pojechala :placz: lzy mam w oczach, cholera... Przyjechali po nia i troszek sie spoznili :mad: bo ja lubie sobie pospac :eviltong: Ale Andzike zwalila mnie z wyra o 8.40 Przyjechala i poszlysmy na szalenczy dla naszych psiakow spacer. Panciostwo przyjechali ok 9.45 (juz szlysmy na kafe, a tu telefon, bach - z powrotem ;) No i tak. no co tu pisac, pojechala! Sprzedala sie za parowke :mad: sprzedajna suka! ale wiem, ze bedzie tesknic i sie ogarnie ze mnie nie ma jak parowka sie skonczy...z reszta bez sniadania byla (ale sie tlumacze...) Andzike musiala pojechac jajka poswiecic, al po kawie u mnie zeszlismy na dol. Pani kupila parowki i zaczeli po kawaleczku dawac Fiziulcowi. A gdzie tam ja! parowka byla najwazniejsza! Poszlismy jeszce na pole na siku. Parowlka byla wazniejsza! Schowalam sie a ona poszla...za parowka! nawet sie za mna nie ogladala!! Teskno mi ...:placz: ale wiem, ze bedzie miala dobrze. Ze bedzie kochana, szczesliwa i rozpieszczana! wiem, ze bedzie spala w lozku, tam gdzie jej miejsce. Wiem, ze nie zostanie juz skrzywdzna, do konca swoich dni! :multi::multi::multi: Quote
Madallena Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 a za 20 minut oddaje wiewiorke. Jedzie do Bialegostoku na DT. Rany, dwa psy w ciagu jednego dnia to o 1 za duzo jak dla mnie ... Quote
Malwi Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Fizia już pojechała... Alwin jedzie do DT za chwile ;) Madalleno - a ty nie rycz babo tylko za kolejne sie bierz! nie ma czasu na ryczenie:diabloti: Quote
mamanabank Posted April 3, 2010 Author Posted April 3, 2010 Ojej, to jak Ty jej tak chyłkiem bokiem zniknęłaś to teraz będzie jeszcze bardziej pilnować swojej pani. Dobrze, niech jedzie kochana mała psina, głupio bez niej jak cholera... Zmieniam tytuł Quote
Madallena Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 i Alwin wiewiorka tez juz pojechal :( rany, jak tu pusto u mnie! odnosnie tymczasow nastepnych. Fizia i Alwin byly ostatnimi bezplatnymi. Teraz przeistaczam sie na platny DT (10 zl doba z moja karma) ale traktowac to prosz jako bazaerk uslugowy. Wszystkie pieniadze zebrane z mojego DT ida na benki, ktore tona we dlugach. Jestem chetna brac SUCZKi (psy sikaja u mnie w mieszkaniu) mikrosuczki (Fizia :D) moga byc wycofane i bojace sie. Tylko zeby nie gryzly bo dzieciaki mam. Nana szybko zsocjalizuje takie malenstwa ;) Dawac mi tu propozycje i wyrazac checi! Musimy ratowac benki! Quote
mamanabank Posted April 3, 2010 Author Posted April 3, 2010 Jak mus to mus, w końcu benek też pies :-D jakby na niego nie patrzeć... Ale za Fizię bardzo bardzo dziękujemy, zobacz kilka dni, a jakie szczęście ją spotkało! Quote
Andzike Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Jajka poświęcone :) szkoda, że nie doczekałam do końca, ale cóż - obowiązki świateczne :) Tak czy siak wychodziłam bardzo spokojna - jak pisała Madallena naprawdę super dom się Fizi trafił :) Państwo byli bardzo przejęci :D Syna poprosilam, zeby zalogował się na dogomanii, bo inaczej będzie zamęczany telefonami z prośbą o zdjęcia i wieści ;) A więc tak tak jak pisała Madallena, po tym jak okrutnie wyciągnęlam ją z łóżka w środku nocy, w oczekiwaniu na Pańciostwo poszłyśmy na spacer... Quote
Andzike Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Hmm... generalnie Nana bardzo starała się dobrze sprzedać ;) Quote
Andzike Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Alwin wiewiórka - niesamowity psiak (prawdziwy mikrus do tego... ;) ). Na spacerze biegał, szalal, w domu w kaftaniku nagle stał się najbardziej nieszczęsliwym, skrzywdzonym pieskiem na ziemi ;) Strzela focha ;) Quote
Andzike Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Fiziulec jeszcze przed podróża :) Czyż ona nie jest cudna ??? Mamanabank, Madallena, nie płakać !!! i na różyku :) Filmiki przesłałam do mamanabank - takie kilkusekundowe, mam jeden dłuższy, ale ma 121mb... jak mój brat się pojawi na necie to może coś pokombinuje, zeby go jakoś zmiejszyc ;) Dalszych zdjęć nie ma... Madallena !!! ;) Quote
mshume Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Baaardzo się cieszę,że Fizia ma fajny domek, widać,że Pańciostwo przejęci i zaangażowani:) Maddalena, Ty masz szczęśliwą rękę do dobrych, sprawnych adopcji - powinni jak w dym Ci DT suńki dawać. I przy okazji można beniom pomóc :) Wesołych Świąt dla WAS. Quote
mamanabank Posted April 3, 2010 Author Posted April 3, 2010 No dobrze, to wkleję filmiki, chociaż to są naprawdę szybkie numerki, ledwie psy widać ;-) Zdjęcia mnie przekonały!!! Widac, że rodzina w sam raz dla Fizi. Cieszę się! Poddaję się, coś się zmieniło na you tube i już nie potrafię wkleić http://www.youtube.com/watch?v=HZd-fjQckU0 http://www.youtube.com/watch?v=YnI1tzvP5a4 Quote
Madallena Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 No i co? no i sprzedala sie! Juz kocha swoja nowa Pania... Dojechali szczesliwie. Fizia zakochana w swojej...pAnci! Pancia jechala z nia z tylu w samochodzie. Postoj na siku, Fizia nie skorzystala. Co ja mam pisac...Fizia wcale nie teskni!! Nic a nic!! a liczylam na wycie i wariactwa w samochodzie a tu klapa :P ej, co z tymi filmami sie dzieje ze trwaja po ... 1 sek :D:D Quote
Andzike Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 [quote name='Madallena']No i co? no i sprzedala sie! Juz kocha swoja nowa Pania... Dojechali szczesliwie. Fizia zakochana w swojej...pAnci! Pancia jechala z nia z tylu w samochodzie. Postoj na siku, Fizia nie skorzystala. Co ja mam pisac...Fizia wcale nie teskni!! Nic a nic!! a liczylam na wycie i wariactwa w samochodzie a tu klapa :P ej, co z tymi filmami sie dzieje ze trwaja po ... 1 sek :D:D[/QUOTE] No to super wieści, chociaz wiem, ze "liczyłabyś" na żałość i rozpacz ;) A filmiki... ehhh... marny ze mnie kamerzysta - mam jeden fajny filmik prawie minutowy, ale za dużo waży, a po spakowaniu ma raptem 119mb... buuu :( Quote
Malwi Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Andzike - wyslij mi filmik na stronke: http://netload.in/ abo http://www.wrzuc.to/pl/ ja go obrobie , skompresuje i wrzuce na YT ;) Quote
Madallena Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 [quote name='mshume'] kurna, a mshume lata po watkach i szuka Dt dla tego "pieska". Mamy cos wolnego ? :D Dziekujemy!! Tobie rowniez ;) Quote
mshume Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 W sumie, to mogę tego psiaka potymczasować u siebie.Jest mocno w typie bolonczyka, nie? ;) Będę tylko robić bazarki na zakup karmy ekologicznej:p Quote
Madallena Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Bieeeerz! organizujemy transport :) Te laki to ...holandia, tak??:) Quote
Recommended Posts