Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zamienić wielką budę na łóżko ukochanej Pani i dwóch superowych Panów - marzenie się spełniło!

Maja odwdzięczy się Wam swoją wiernością, jest naprawdę wyjątkowym psiakiem...

• Replies 622
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mówiłam wczoraj i dzis do znajomych ,ze miałam bardzo fajne święta a tu jeszcze Fiziula-Majunia na podsumowanie fajności świąt!Wszystkiego dobrego Fiziu!Jak widzę rodzina Fizi zarejestrowana na dogo to i wiesci będa na bieżąco!Lubie takie zakończenia!

Posted

Dobra, trzeba zalozyc watek pchelce. mshume?
i wszystkie sie tam ewakuujmy bo sie transport zbliza ;)

ja chce sie na miejscu z Baranska umowic i popstrykac troche fotek i pogadac o Dt. a wycieczka tuz tuz :D !

fiziulec! aj low ju! ;)
milo,. cholernie milo sie oglada takie zdjecia ;)

Posted

[quote name='mshume']Romka, pisałam Ci jakis czas temu pw w sprawie Pchełki z Głowna, dostałaś?[/QUOTE]

Dostałam ,dzwoniłam juz do Madalleny i jestesmy umówione!Nie ogarniam wszystkiego ale Was czytam!Jestem gotowa 18 kwietnia tak jak chciałyscie!Ja proponuje imie Lulu,była u nas taka suczka1A imie ładne i szczęsliwe bo ma dom!

Posted

Magallena jak przyjedziesz wyjade po Cebie na dworzec,chyba ,że bedziesz samochodem!Na dworcu -buła i tak zaspokojona jedziesz do Głowna,trase juz ustaliłam i wiem ,że działaja takze w niedzielę!

Posted

Maddalena, to pogadaj z Barańską.Ja byłam w kontakcie z Panią Kasią i prosiła mnie o wcześniejsze przesłanie skanu dowodu i danych osoby adoptującej.:roll: