mamanabank Posted April 5, 2010 Author Posted April 5, 2010 Zamienić wielką budę na łóżko ukochanej Pani i dwóch superowych Panów - marzenie się spełniło! Maja odwdzięczy się Wam swoją wiernością, jest naprawdę wyjątkowym psiakiem... Quote
mshume Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 Maddalena, lecznica na Gagarina to daleko do Ciebie? podobno ktoś tam zawiózł malutką pinczerkę. która się błąkała. Moze jest szansa tam podjechać. Zrobic zdjecie suni. Szkoda jej :( http://www.dogomania.pl/threads/183136-Znaleziona-maA-a-sarenkowata-sunia-czekoladowa Quote
Madallena Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 mshume. Gagrina jest niedaleko mnie ale ja w chwili obecnej na Tarchominie stacjonuje ;/ wiesz, swieta, rodzice, te sprawy :) Quote
Paula03 Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Cieszę się, że nowi państwo Fizi, a właściwie Mai się zalogowali :p Mam nadzieję, że będziecie nas informować co u Mai! Quote
A-s-i-a Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 [quote name='Rico68'] CUDO!!!! Fizia/MAJA fotomodelka - akrobatka!!! Quote
Romka Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Mówiłam wczoraj i dzis do znajomych ,ze miałam bardzo fajne święta a tu jeszcze Fiziula-Majunia na podsumowanie fajności świąt!Wszystkiego dobrego Fiziu!Jak widzę rodzina Fizi zarejestrowana na dogo to i wiesci będa na bieżąco!Lubie takie zakończenia! Quote
Andzike Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Takie zakończenia, będące jednocześnie początkiem nowego lepszego życia są najcudowniejsze :D Quote
mshume Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Romka, pisałam Ci jakis czas temu pw w sprawie Pchełki z Głowna, dostałaś? Quote
Madallena Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Dobra, trzeba zalozyc watek pchelce. mshume? i wszystkie sie tam ewakuujmy bo sie transport zbliza ;) ja chce sie na miejscu z Baranska umowic i popstrykac troche fotek i pogadac o Dt. a wycieczka tuz tuz :D ! fiziulec! aj low ju! ;) milo,. cholernie milo sie oglada takie zdjecia ;) Quote
mshume Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Zaraz jej wątek założę,ale myślę nad imieniem. ;) Quote
Madallena Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 a niech pchla szachrajka zostanie. Nie ma w mikrosuniach pchelki Quote
mshume Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 wiesz, muszę troche zgubić trop. Przeciwnik nie spi i umie w necie szperać. Mylalam o Loli ;) Quote
Madallena Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 o nie! lolka juz byla, z Zamoscia z reszta Lola - szczeniak kosciotrup! nie musisz mylic tropu. Zaraz zadzwonie do Baranskiej ;) Quote
mshume Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Wiesz wszystko już było a ja chcę jakieś yorkowe imię ;) Quote
mshume Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Pchelka nie będzie, bo sobie język połamię i mój 2 latek też ;) Quote
Madallena Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 a moze na watku zrob konkurs na imie dla niej. wiecej osob przyjdzie :P Quote
Romka Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [quote name='mshume']Romka, pisałam Ci jakis czas temu pw w sprawie Pchełki z Głowna, dostałaś?[/QUOTE] Dostałam ,dzwoniłam juz do Madalleny i jestesmy umówione!Nie ogarniam wszystkiego ale Was czytam!Jestem gotowa 18 kwietnia tak jak chciałyscie!Ja proponuje imie Lulu,była u nas taka suczka1A imie ładne i szczęsliwe bo ma dom! Quote
Romka Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Magallena jak przyjedziesz wyjade po Cebie na dworzec,chyba ,że bedziesz samochodem!Na dworcu -buła i tak zaspokojona jedziesz do Głowna,trase juz ustaliłam i wiem ,że działaja takze w niedzielę! Quote
mshume Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Maddalena, to pogadaj z Barańską.Ja byłam w kontakcie z Panią Kasią i prosiła mnie o wcześniejsze przesłanie skanu dowodu i danych osoby adoptującej.:roll: Quote
Madallena Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Andzike! Jade z Andzikie! Sama nie dotre :) Andzikie! jedziemy? Samochodem czy stopem? :P Quote
Romka Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Jak z Andzike to ona ma juz przetarte szlaki do nas,a szczegóły co i jak przed wizytą! Quote
Madallena Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Czynmy sie doczekamy nowego watku Pchelki. Gali Lulu czy jak jej tam bedze na imie czy smiecimy ten ??:) Quote
Recommended Posts