Figafiga Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 dzwoniłam właśnie do mamanabank, sunia już w drodze do Madalleny ;-) był DS na widoku, ale nie było tzw. chemii, czyli ciotka szykuj się na Fizię i na relacje pismienniczo fotograficzne ;-) Quote
Madallena Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Mam ją mam!!!! :) Dziasiaj zdjec ne wstawiam, Andzike wykonala dokumentacje fotograficzna. Wyppstrykala chyba cala klisze :D Fizia zagubiona. pancia - mamusia-mamanabank wyszla, Fizia jej szuka. To lazienka (tam razem z mama sikaly :D) to balkon - tu palily petka, to kanapa - tu siedzialy. Szuka i szuka. Jak towarzystwo wychodzilo zamknelam sie z Fizia w sypialni. Z Fizia i parowka.zeby mi fiziulec nie zalegal po drzwiami i nie wydrapal polowy. Kochana jest ta malenka. Malenka...hehe, do mikropsiakow to ona nie nalezy. Jest puchata, ma piekna siersc. Zdezorientowana diewczyna jest po maxie. Nie wie co jest grane gdzie jej Pancia! po jeszcze kilku parowkach ja bede jej pancia :D Obstawiamy, bedzie siku i kupa rano na panelach (powtorka z rozrywki - Kropa dluuugo zostawiala pakiety a nie odebralam jeszcze z poczty podlkadow ;/) czy nie :) na razie Fizia sterczy na balkonie. Obserwuje a raczej wyczekuje mamynabank. Szczeka na cos. ide zobaczyc na co! Quote
Andzike Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Ja już jestem :D wlasnie zrzuciłam fotki i zaraz będę wrzucać :) Fiziunia jest przepiękna :) śliczna, puchata maleńskość. Z potencjalnym DS chemii nie bylo, za to u Madalleny będzie miała jak pączek w maśle ;) Najpierw będzie trochę wąchania na spacerku :D Ciemno... Fizia z nową koleżanką - Naną :) Quote
Andzike Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Obwąchiwanie z potencjalnym kolegą... A teraz UWAGA, UWAGA !!! Pierwsze zdjęcia Fiziulca na kanapie :D Quote
Andzike Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Prawda, że to dla niej idealne miejsce??? :D Quote
Andzike Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Wyciągamy ryjka po parówkę (Madallena ostro przekupywała:evil_lol:) widzicie ten różyk z tyłu? To jedno z posłanek Fizi ;) Quote
Andzike Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Szybkie zerknięcie na fretki :D Sziszu i Szusza? Szaszu i Szuszu? Jakoś tak ;) Ktoś dziś stwierdził, że są do mnie podobne:evil_lol: Fiziunia, jeśli nie możesz miec od razu DS, to trafil Ci sie najlepszy mozliwy DT :D Bardzo się cieszę, że trafiłaś do Madalleny, oj rozpieści Cię Fiziulcu ciotka, rozpieści ;) Quote
Kana Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Ale ona piękna :D A te oczy takie zdradliwe jak u malej jędzy :P Quote
Andzike Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Kana napisał(a):Ale ona piękna :D A te oczy takie zdradliwe jak u malej jędzy :P Jakie zdradliwe, jakie zdradliwe??? ;) Zapatrzone w mamenabank ;) Ale jeszcze trochę parówek i bedzie calkiem wpatrzona w Madallene :D Quote
Madallena Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Szisza i Szuszu :) Fizuilec zdezorientowany wciąz. zamiast wybrać, jedno z 6 mozliwych posłań, ona leżala na podlodze, kolo mnie. O nie panienko! dobre. podworkowe czasy sie skonczyly! teraz kanapa! i elzy na kanapie ;) moze zasnie... sprobuje wcisnac ja dzisiaj ze mna do wyrka, zobaczymy czy pannica byla kiedy sunia domowa :) dziekuje za przemile slowa andzike ;) zaczerwienilam sie! mam nadzieje, ze nikt nie zobaczyl...ciii... Quote
Andzike Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Fiziula, na kanapę marsz !!! Albo od razu do wyrka z Madallena ;) Wieczór pełen wrażeń :D Ale przemilo było się spotkać :D Ja zabieram swoją w pełni udomowioną zwierzynę do łóżka i machamy Wam łapkami na dobranoc ;) Śpij dobrze Fiziuniu i zapamiętaj co Ci się śniło pierwszej nocy u Madalleny! Quote
mamanabank Posted March 29, 2010 Author Posted March 29, 2010 Zostawiałam Fizię bardzo spokojna, a te zdjęcia mnie już mnie całkowicie uspokoiły. Madallena - DZIĘKUJĘ! Twój dom to bajkowo-filmowe miejsce i jestem przekonana, ze Fizia jutro już mnie nie będzie szukała tylko Ciebie i teraz Ty będziesz miała takie uwalone spodnie :-) Quote
mamanabank Posted March 29, 2010 Author Posted March 29, 2010 Figafiga napisał(a):te bułeczki, o których piszesz to można kupić w małym barze niedaleko stacji, bo na stacji to nic szczególnego juz nie ma - bida z nędzą jak się mówi, mam nadzieję ciotka, że będziesz nas zasypywać zdjęciami Fiziulki...pozdrawiam cię serdecznie Gdzie ten bar??? Quote
Figafiga Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 jak idziesz od dworca, ale nie w stronę miasta tylko w stronę biedronki i tam wzdłuż ulicy jest bar...o chyba się mówi U Brody....pyszne ma zapiekanki ;-) a co do Fizi to jestem pod wielkim wrażeniem ;-) Madallena dzięki wielkie ;-) Andzike super reporterka ;-) Quote
Madallena Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 No no no. Bulki z pieczarkami poszukiwane! Andzike, namierzaj Bar i 10 tuz przed weselem spotkamy sie i opedzluje jedna :P Dziewczyny, to ja dziekuje ze ja zauwazylyscie i ze moge jej pomoc. Noc minela spokojnie. Spala na kanapie, nie chciala do wyrka. Kupa byla :) ale siku nie. chyba zjadla suchego troche bo micha byla pusta. Spacer ok, ogon hop do gory i maszerujemy. ale ani siku ani kupy nie bylo. Coz, czekamy i trzymamy kciuki ;) Wzielam aparat, zeby film jej ogona nakrecic ale.... zapomnialam wlozyc karty :D wiec mam lipe z telefonu, nawet nie wiem jakiej jakosci ;) Z zebowlami poleciala dzisiaj ranop na moja core. (ta ktora wczoraj spala i nie zostala poinstruowana) Nic jej nie zrobila. To byla obrona, bo Julka chciala ja poglaskac i chciala to zrobic "od gory". Generalnie szelki jej zalozylam na "parowke" bo tez sie bala. Ale udalo sie. bedzie w nich chodzic. Ulibione miejsce Fizi - kanapa :D:D Quote
mamanabank Posted March 30, 2010 Author Posted March 30, 2010 Z tymi zębolami to na pewno ze strachu, bo na żadne moje nie kłapnęła. Myślę, że jeszcze trochę i będzie ok. Jesteś naprawdę profesjonalnym DT, nie mam żadnych wątpliwości. NIe przeceniając siebie, może ona myśli, ze to na chwilę i że po nią wrócę. To jedyny pies, który tak się zakochał we mnie od pierwszego wejrzenia, skojarzyła mnie z bezpieczeństwem i pewnie jest trochę zdezorientowana. Ale głupia nie jest i szybko się nauczy, że u Was jest najbezpieczniej. Quote
Madallena Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 najbardziej mi jej zal, jak bedzie szla do DS. Bo znowu bedzie tesknic. ale beda to jej ostatnie przenosiny! Heh teraz leza na balkonnie z Nana i sie opalaja :D:D Quote
Romka Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Masz rację Mamanabank ona była i jest na zdjęciach wpatrzona w Ciebie.W schronisku zakładałas jej szelki i było wszystko ok.Chyba kojarzyła Ciebie z bezpieczeństwem tak jak napisałaś.Wiem ,ze ma super u Madalleny ale bardzo mi jej żal.Biedna mała!Pewnie tęskni za Tobą! Quote
Madallena Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Chciałam powiedzieć, że już nie tęskni :P Uczepiła się mojej nogi jak rzep psiego ogona. I ze mną też poszła zrobić siku :D Na spacerku PIĘKNIE! Pakiecik na trawce (pakiecik=siku+kupa) Dzieciakom tez daje się głaskać bez problemu. W stos do obcych nieufna. zmienimy to ;) Parówki w kieszeni i puściłam ją na chwilę. Pięknie! Nie odstąpiła parówek na krok! Potem poleciała za Naną i razem sobie wąchały. Znowu darli na mnie mordę, że na placu zabaw puszczam psiaki bez smyczy. mam ich gdzieś :P słyszycie sąsiedzi?! Quote
Andzike Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Madallena, super zdjęcia Fiziuni na kanapie :D :D :D dziewczynka się wyluzowuje :) Czekamy na więcej szczęsliwych fotek :) :) :) I rozglądamy sie za domem !!! :D Quote
Romka Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 A ja mam zdjęcia historyczne.Tak opuszczała schronisko nasza Fizia.Ze schroniska udała sie do lecznicy i tu została zaczipowana ,odrobaczona i zaszczepiona. Quote
Recommended Posts