Andzike Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Rozmawialam z Madallena - internet jej padł bo pada deszcz ;) Pańciostwo zapowiedzieli się jutro o 9 ;) zgadnijcie kogo przekonała Madallena, żeby zjawił się u niej też o tej chorej porze w sobotę ??? Mamy niecny plan, a co dwie głowy (i cztery łapy więcej), to nie jedna ;) Tak czy siak fotorelacja z początku nowego życia Fizi już jutro !!! Zostańcie z nami !!! :D mamanabank - nie płacz !!! namówimy Pańciostwa, żeby się zalogowali na dogo i będziesz miała wieści z pierwszej ręki :) Quote
mamanabank Posted April 2, 2010 Author Posted April 2, 2010 Tak, tak tak!!! Namócie chociaż tego dziecka, co ma 14 lat! Proszę... I zdjęcia koniecznie jutro i filmik. Fizia :placz: :placz: :placz: Kocham Cię mała... nie wytrzymam bez wieści od Ciebie :shake: Quote
Andzike Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 [quote name='mamanabank']Tak, tak tak!!! Namócie chociaż tego dziecka, co ma 14 lat! Proszę... I zdjęcia koniecznie jutro i filmik. Fizia :placz: :placz: :placz: Kocham Cię mała... nie wytrzymam bez wieści od Ciebie :shake:[/QUOTE] Właśnie o dziecku myślałam :) Zdjęcia masz jak w banku, filmik też się da zorganizować, ale Ty go wstawisz, bo jeszcze nie ogarniam ;) Quote
mamanabank Posted April 2, 2010 Author Posted April 2, 2010 Wstawię, wstawię, ucałuj tę mordkę ode mnie, dobrze? Quote
Andzike Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Ucałuje, wygłaszcze, pomiziam i posmyram :) I pomacham na do widzenia jak będzie jechać do nowego życia :D Quote
mamanabank Posted April 2, 2010 Author Posted April 2, 2010 Andzike, ambasodorko łowickich psiaków w Warszawie, DZIĘKUJĘ!!!! :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: Quote
Andzike Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 [quote name='mamanabank']Andzike, ambasodorko łowickich psiaków w Warszawie, DZIĘKUJĘ!!!! :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz:[/QUOTE] Oooo bosko ;) dostanę jakąś odznakę??? Nie rycz, bo i ja sie poryczę !!! A jutro muszę być dzielna i pocieszać Madallenę, która mi sie na pewno całkiem rozklei ;) Quote
Romka Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 [quote name='mamanabank']Andzike jestesmy Ci winne po prostu mnóstwo czasu, który poświęcasz dla naszych psiaków, dzięki!!![/QUOTE] Coś wymyslę na 10 kwietnia;) Quote
Andzike Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 [quote name='mamanabank']niebieski papiórek???[/QUOTE] Poproszę różowy albo fioletowy ;) Mamanabank masz maila ode mnie :) Quote
Romka Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Madallena a co sądzisz o naszej Łatce? http://www.dogomania.pl/threads/182154-A-atka-maA-a-sunia-pragnAE-ca-miA-oA-ci?p=14415011#post14415011 To nie jest księzniczka Fizia ale jednak mikropiesek! Quote
Andzike Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Romka - konkret babka :D Poruszę powyższy temat jutro... ;) Quote
mamanabank Posted April 2, 2010 Author Posted April 2, 2010 dobrze, że mi napisałaś, bo tylko tu się teraz głównie gapię... odpisałam Quote
Andzike Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 [quote name='mamanabank']dobrze, że mi napisałaś, bo tylko tu się teraz głównie gapię... odpisałam[/QUOTE] Gapić się będziesz jutro na fotki :D A teraz wysmarkać nos i wytrzeć łzy !!! :) Quote
mamanabank Posted April 2, 2010 Author Posted April 2, 2010 [quote name='Romka']Madallena a co sądzisz o naszej Łatce? http://www.dogomania.pl/threads/182154-A-atka-maA-a-sunia-pragnAE-ca-miA-oA-ci?p=14415011#post14415011 To nie jest księzniczka Fizia ale jednak mikropiesek! bez ściemy, prawdziwy mikropiesek :-) Quote
mamanabank Posted April 2, 2010 Author Posted April 2, 2010 [quote name='Andzike']Gapić się będziesz jutro na fotki :D A teraz wysmarkać nos i wytrzeć łzy !!! :)[/QUOTE] Dobrze, wytrę gila, ale nie wiem kiedy, chyba dopiero jak znów zobaczę, że Pani kocha Fizię... Quote
Andzike Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 [quote name='mamanabank']Dobrze, wytrę gila, ale nie wiem kiedy, chyba dopiero jak znów zobaczę, że Pani kocha Fizię...[/QUOTE] I jak Fizia kocha Panią !!! Quote
mamanabank Posted April 2, 2010 Author Posted April 2, 2010 Tak, ale jak Pani będzie kochała Fizię to tylko kwestia krótkiego czasu, żeby Fizia pokochała Panią... dobra idę już, rano się będę wgapiać i czekac na info :placz: :placz: :placz: Quote
Andzike Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 No dobra. Karta w aparacie wyczyszczona, bateria naładowana, dopijam kawę i lecę do Madalleny ... :D Odezwę się bo na dogo będę pewnie dopiero 14. I nie płakać mi tutaj !!!! ;) Quote
Andzike Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 [quote name='Kana']Fizia w nowym domkuuu?????? :O:O:O[/QUOTE] Jeszcze nie... ale mam nadzieje, że jeszcze dziś zmienimy tytuł watku :) Quote
Recommended Posts