mshume Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Walia , Cioteczka, Walia. Dużo ludzi będzie teraz krążyć Wyspy- Warszawa, nie ;)? Quote
Madallena Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 eeee no to trzeba watek zalozyc i tytul we wszystkich watkach pozmieniac! Quote
Andzike Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Coś mi zaraz trafi... Nie powiem co, ale zaczyna się na "k", kończy na "a" i ma siedem liter... Próbowałam wrzucać na 4 różne portale - nie dość, ze ładuje się od cholery czasu, to na końcu wyskakuje błąd i film się nie zapisuje :( Poddaje się. Filmik dostępny do obejrzenia u mnie - serdecznie zapraszam ;) Madallena, wysłalam Ci maila, w sprawie o której dziś rozmawiałyśmy przy okazji telefonu o Lalę ;) Apropos... chyba czas się im przypomnieć ;) Quote
Malwi Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 andzike - próbowalas wrzucic na te 2 stronki co ci podalam ? .. laduje sie dlugo - przy tej wielkości to normalne ;) Quote
Andzike Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 [quote name='Malwi']andzike - próbowalas wrzucic na te 2 stronki co ci podalam ? .. laduje sie dlugo - przy tej wielkości to normalne ;)[/QUOTE] Próbowałam... na pierwszym ładowało sie godzinę i zawisło :( na drugim załadowało się i wywaliło z powrotem główna stronę, bez żadnych linków :( Próbowalam też na przeklejto.pl i image... Powalczę jeszcze jutro, bo dziś mam dość... Quote
Malwi Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 a winrara masz ? jeśli tak to tam przy pakowaniu jest opcja do ilu kb ma mieć paczka - jeśli jest więcej to robi kilka paczek .... może tak spróbuj ? Quote
Andzike Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 [quote name='Malwi']a winrara masz ? jeśli tak to tam przy pakowaniu jest opcja do ilu kb ma mieć paczka - jeśli jest więcej to robi kilka paczek .... może tak spróbuj ?[/QUOTE] ooo ... dobra myśl :) już patrzę jak to zrobic ;) Nie no, to się nie uda dziś... ale obiecuję, ze wrócę do sprawy jutro :) Na razie podziwiajcie Fiziulca na zdjęciach :) czyżby, czyżby... [video]http://www.przeklej.pl/plik/p1100276-mov-0010v1aenagh[/video] Quote
Romka Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 Jeszcze jestem przed śniadaniem świątecznym ale pierwszy kroki skierowałam na wątek Fizi!Madallena bardzo Ci dziekujemy,faktycznie masz rękę do dobrych adopcji!A Ty Andzike jesteś nie oceniona!DZIĘKUJĘ WAM OBU! Quote
Andzike Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 Akcja w Fiziulcem byla ekspresowa :) Znalazłam jeszcze jeden filmik dłuższy niż jedna sekunda... ;) http://www.przeklej.pl/plik/p1100253-mov-0011013esbq4 Quote
Madallena Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 Sluchajcie, nie ma za co dziekowac. To byla mega przyjemnosc moc pomoc takiemu wspanialemu psiakowi. Zaluje oczywiscie, ze tak szybko trafila na wspanialych ludzi, ale coz, taki jest los DT ze zaluje, ze nie moze zatrzymac na zawsze ;) Ja tez dziekuje Wam, ze dalyscie jej szanse! Quote
Rico68 Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 Witam! Dziękuje w imieniu rodziny i Fizi za te komentarze na nasz temat :p Jak tu Pani pisała spóźniliśmy się ale chcieliśmy dać troszkę pospać Pani Magdzie ;) Fizia nam się spodobała od pierwszego wejrzenia ale my jej dopiero po krótkiej chwili. Krótkie przywitanie i poszliśmy do mieszkania Pani Magdy. W mieszkaniu zamiast Fizi w podróż na Śląsk bardziej zainteresowana była... Nela :evil_lol: Gdy już wszystko się uspokoiło przeprowadziliśmy dłuższą rozmowę o Fizi, a później króciutko o psach ogólnie. Spisaliśmy umowę adopcyjną, Pani była na tyle uprzejma że dostaliśmy pól worka karmy, wzięliśmy książeczkę i zeszliśmy na dół. Mama poszła po parówki, tata po smycz gdzie w miedzy czasie uciąłem sobie jeszcze krótką z Panią Magdą. Zwabiona zapachem parówek poszła jeszcze na krótki spacerek po czym Pani Magda schowała się na rogiem. Fizia początkowo była nie ufna i chwilę nam zajęło przekonianie ją do auta. Początkowo Fizia była trochę niespokojna i nie chciała usiąść w aucie, ale po chwili usiadła na kolanach nowej pani. Gdzieś po 2 godzinach jazdy zatrzymaliśmy się, aby Fizia mogła się wysikać jednak nie skorzystała. Po chwili ruszyliśmy w podroż która się ciągła aż do Katowic. Po wyjściu z auta poszliśmy na króciotki spacerek ale także nie skorzystała. Po godzinie nowa pani poszła z nią na spacerek gdzie wydaliła z siebie obydwie opcje ;). Naszykowaliśmy jej legowisko i oprowadziliśmy po mieszkaniu. W między czasie pojechaliśmy do sklepu po zabawkę i kości. Gdy wrociiliśmy do domu Fizia nie odstepowała pani na krok, jednak poźniej przekonała się do wszystkich, skakała, miała apetyt co było dla nas dużym zaskoczeniem że tak szybkoi do wszystkiego przywykła :-o. Później mysleliśmy nad jej imieniem - zostawić czy wymyśleć nowe. Nie mieliśmy pomysłów i miało zostać Fizia ale wymyśliliśmy... będię się nazywać Maja :lol:. Pod wieczór byliśmy zmęczeni porannym wstawaniem i podróża przez co szybko położyliśmy spać. Maja ku kolejnemu naszemu ździwieniu zamiast w łożku lub chcoaiż w legowisku wolała spać... na podłodze koło łóżka :crazyeye:. Nad rankiem wstałem drugi, zaraz po nowej pani to Maja odrazu pmnie przywitała, tak samo jak swojego pana. Później poszłem z nią do babci od której jeszczę troche sie cofała, co przy nastepnej wizycie minie :roll:. Koło godziny 10 Maja pojechała na ogródek gdzie poznała nowe osoby. Niestety baliśmy się ją spuścić z smyczy dlatego dzsiaj jeszcze musiała wytrzymać. Po powrocie jeszczę trochę poleniuchowała. W południe dorwała się do swojej kości którą ciągle gryzie oraz zaczeła reagować na nowe imię. Za chwilę Maja pujdzie na spacer do pobliskiego lasku gdzie będzie miała prawdziwą sesje fotograficzną :eviltong:. Koło godziny 19:30 wrzucę tutaj zdjęcią i być może filmik. Napiszę jeszcze pożniej parę zdań. Przepraszam za dopiero teraz to zamieszczam, ale wczoraj zbyt duże emocje, a dzisiaj do teraz nie miałem za bardzo czasu za co jeszcze raz bardzo przepraszam ! Pozdrawiamy !! Quote
Andzike Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 I super !!! Witamy na wątku :))) To teraz bedziemy miec wieści z pierwszej ręki :D :D :D Bardzo się cieszę, że Fizia/Maja tak szybko się do Was przyzwyczaila - widocznie od początku wiedziala, ze jesteście jej idealnym domem :D Czekamy na fotki :) PS. Chciałam tylko sprostować, że w podróż na Śląsk wybierała się Nana Madalleny, a nie moja Nela :D Ale przy takiej ilości ogonów imiona mogą się pokręcic :D Pozdrowienia ! Quote
mamanabank Posted April 4, 2010 Author Posted April 4, 2010 Witajcie, witajcie kochani tutaj u nas!!!! Będziemy czekac na wieści od Fizi/Majki bardzo wiernie, bo my tu wszyscy ja bardzo kochamy :-) Quote
Rico68 Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 Wróciliśmy z spacerku. Zamieszczam zdjęcia Maji na spacerku: Quote
Andzike Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 [quote name='Rico68']Wróciliśmy z spacerku. Zamieszczam zdjęcia Maji na spacerku:[/QUOTE] No dobra, to teraz mi się zrobiło mokro w oczach... Czy to ten sam przestraszony pies?? Wyglada jakby była z Wami od zawsze :D A skok na Pańcie na ostatnim zdjęciu ??? :D :D :D Super, super, suuuuuper !!! PS. Jak wklejasz zdjęcia to nie wklejaj miniatury, tylko zmniejszaj zdjęcia przy przesyłaniu do 600x480 i wklejaj link do "kod forum" - wtedy pojawiaja się duże zdjęcia :D Ale się cieszę, że do Was trafila :) Quote
mamanabank Posted April 4, 2010 Author Posted April 4, 2010 Ja też, ja też się straaaasznie cieszę i znowu beczę :placz: tym razem z radości. Jesteście wspaniali :loveu: A i jeszcze dodam, że imię Maja pasuje mi do Fizi bardziej niż Fizia :-) Quote
Madallena Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 A niech To!! Nie teskni!!! Zdrajca maly :P:P Ciesze sie, ze jestescie z nami na forum ;) Quote
Andzike Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 Wszystkie się cieszymy ;) I Wy też... Inaczej byście byli atakowani telefonami z pytaniami "co tam u Fizi?", "a co jadła?", "a gdzie spała?" , "a jak się zachowuje?" :D :D :D :D :D Kurcze, to taki super prezent od zajączka, że Fizi/Maji się tak trafiło :D Quote
Madallena Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 wow!! K O Z A K! Takiego domu dla lobuziary wlasnie chcialam :D Quote
Andzike Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 Nie... no leże i kwiczę ... Spełnienie marzeń :D Fiziulec/Majuśka dokładnie w tym miejscu w którym chciałyśmy ją widzieć :D Quote
mamanabank Posted April 5, 2010 Author Posted April 5, 2010 Co prawda Fizia znosi zmiany co raz lepiej ale tak się cieszę, że była to już ostatnia zmiana i to JAKA ZMIANA!!! Lepiej być nie może :-) Quote
Recommended Posts