Madallena Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 mamuśka! to daj maila. bo ja nie ogarniam tych filmikow!:) Tylko wybiore te, na ktorych nie widac, jak je wieszam na drzewie i okladam kijami :D:D Quote
Madallena Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Nie wsysko ;) Jeszcze moj aparat, ale mam nadzieje, ze mi nie bedzie imidż szwankowal to sama wkleje ;) A wiec Fiziulec na rece? PIERWSZA! Fizia pies bez ogona? zobaczice same ;) Fizia pies ktory ucieka? moja noga to jej przyjaciel! Bryka z Nana, orza pole. Bryka za kijkiem (jeszcze nie umie go przynosic, ale jak go dorwie to kladzie sie i gryzie - Nana ja nauczyla :) Sama zaczepia do zabawy. To szczenior jeszcze jest! Taka chetna do zabaw na lozku, ze ho ho! Wlazi mi na szyje, lazi po mnie i bach ! kola do gory i baw sie ze mna ;) 100% pakiety zostawia na spacerach. :) Acha. Pieknie wcina sucha karme biorac ja po kawaleczku na ...kanape! kruszy przy tym jak nie wiem co! (moja malenka Tafinka robila dokladnie to samo! :)) Quote
kajkoowa Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Jaka uśmiechnięta i zrelaksowana Fizia:loveu: Quote
Madallena Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 acha. chcialam zauwazyc, ze zjadla adresatke!!!oh, jaka ona byla przy tym szczesliwa :D z usmiechem na twarzy pokazala mi jak to sie fajosko gryzie. na szczescie mam nowa :P Dziewczyny, czy odwiedzacie czasem głowno? Daleko tam od Was jest? Quote
mamanabank Posted April 1, 2010 Author Posted April 1, 2010 jaki ogon ogoniasty, Madallena a widziałaś wypis ze schroniska? Cechy charakterystyczne: brak ogona! :-) Pracownicy nie widzieli jej ogona, bo w schronisku miała ciągle podkulony. [email protected] Głowno mamy w połowie drogi do Łodzi, a do Łodzi z Łowicza jakaś godzina drogi. Quote
Romka Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Boze jaka szczęsliwa Fizia!Pyszczydło uśmiechnięte!Jęzorek na wietrze!Szczęśliwy pies!Tak Głowno jest niedaleko tam podobno jest schronisko,które jest schroniskiem tylko z nazwy!Tak słyszałam! Quote
Romka Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 [quote name='Madallena']acha. chcialam zauwazyc, ze zjadla adresatke!!!oh, jaka ona byla przy tym szczesliwa :D z usmiechem na twarzy pokazala mi jak to sie fajosko gryzie. na szczescie mam nowa :P Dziewczyny, czy odwiedzacie czasem głowno? Daleko tam od Was jest?[/QUOTE] A w czym mozemy Ci tam pomóc!Bo jesli jedziesz po psiaczka to mozemy podjechac do Głowna moim samochodem a Ty przyjedziesz do Łowicza na bułkę z pieczarkami i tu nastapi przekazanie!O to chodzi? Quote
Madallena Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Romka, skad wiedzialas :) ? Bylam kilka razy w tamtym schronie. Wyjelam dwa psiaki ale jest jeszcze kilka ktorym trzeba pomoc... kilka...;/ Wyciagnelysmy stamtad Lena - wylysialego kudlacza i Lale - szczeniora, ktory jest u przystojnego Pancia, którego razem z Andzike (robila przedadopcyjna) musze "obejrzec" :P Jest niewidomy Puszek, ale na niego na razie zbieramy deklaracje, bo zaden DT go nie wezmie, wiec pozostaje hotel. I jest jeszcze pchelka, mikrosunia, ktora w schronie sie oszczenila (sic!) i ja mshume chce na DT wziac. Dlatego kombinuje, jak ja do mshume dostarczyc (wawa raszyn) no i pomyslalam o was :) A na bulke przyjade, badz spokojna :D tylko nie wiem kiedy,. A zanim ja sie wybiore to ona tam zgnije (nie bułka, Pchelka) Dlatego sobie tak pomyslalam, zebyscie ja wziely stamtad a Andzike jak bedzie do Was 10 jechac to ja przytacha do Warszawy :) Bede wysylala po jednym filmie, bo w pakiecie za cholere nie chca mi przejsc! Quote
Romka Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Jak współpraca to wspólpraca!Daj zdjęcia i powiedz z kim sie tam kontaktowac to złatwię to!Mamanabank jedziesz ze mną?My tez bedziemy miec pewnie wczesniej czy pózniej cos dla Ciebie!Mail i telefon do mnie jest na 1 stronie watku łowickiego. Quote
Madallena Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Poczekajcie, zawolam mshume :D mshume chooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Madallena Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Potrafie sie wydzierac :D ad filmy. Sluchajcie, co jest? one maja po 20 sek jeden ma minute a nie chca przelezc??? Quote
Romka Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Nie pytaj mnie swoje pierwsze filmy zrobiłm przypadkowo , w moim mieszkaniu jak szła do adopcji Miska!i wielce byłam uradowana i zaskoczona!Konto juz mam ale reszta jak dla mnie zbyt skomplikowana! Quote
Madallena Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 No dobra, Pytanie odnosnie filmow bylo skietrowane do wszystkich ZA WYJATKIEM ROMKI :D:D Quote
Romka Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 A na tym koncie mam 2 filmiki!Ale jakies parametry i jeszcze trzeba cos przeliczyc to nie dla mnie! Quote
Romka Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Mshume do kogo tam sie zgłosic i czy zabieramy wszystkie psiaczki czy tylko mamuskę? Quote
mshume Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Szczylek został 1.Ja go wziąć nie mogę. :( Czekam na odpowiedź od nich,czy mi Pchłę przez osoby trzecie wydadzą. Quote
Madallena Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 No wlasnie nie mamy co ze szczeniorami zrobic :( boje sie, ze one tam zgnija i za jakis czas tez bedziemy je wycigac..;/ Dajcie pomysly! to malenkie gnojki i wiekowo i wzrostowo, chodliwe... Quote
Madallena Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Ej, a napisalas juz? Moze nie pisac im tego tylko niech Romka wyadoptuje ja na siebie. o. zostal 1? ciekawe gdzie poszla reszta... na lancuch? :( Quote
mshume Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Napisalam, czekam... W razie odmowy, coś wymyślimy ;) Quote
Recommended Posts