Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 622
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie wsysko ;)

Jeszcze moj aparat, ale mam nadzieje, ze mi nie bedzie imidż szwankowal to sama wkleje ;)

A wiec Fiziulec na rece? PIERWSZA!
Fizia pies bez ogona? zobaczice same ;)

Fizia pies ktory ucieka? moja noga to jej przyjaciel!

Bryka z Nana, orza pole. Bryka za kijkiem (jeszcze nie umie go przynosic, ale jak go dorwie to kladzie sie i gryzie - Nana ja nauczyla :)

Sama zaczepia do zabawy. To szczenior jeszcze jest! Taka chetna do zabaw na lozku, ze ho ho! Wlazi mi na szyje, lazi po mnie i bach ! kola do gory i baw sie ze mna ;)

100% pakiety zostawia na spacerach. :)

Acha. Pieknie wcina sucha karme biorac ja po kawaleczku na ...kanape! kruszy przy tym jak nie wiem co! (moja malenka Tafinka robila dokladnie to samo! :))

Posted

acha. chcialam zauwazyc, ze zjadla adresatke!!!oh, jaka ona byla przy tym szczesliwa :D z usmiechem na twarzy pokazala mi jak to sie fajosko gryzie.
na szczescie mam nowa :P

Dziewczyny, czy odwiedzacie czasem głowno? Daleko tam od Was jest?

Posted

jaki ogon ogoniasty, Madallena a widziałaś wypis ze schroniska? Cechy charakterystyczne: brak ogona! :-) Pracownicy nie widzieli jej ogona, bo w schronisku miała ciągle podkulony.

[email protected]

Głowno mamy w połowie drogi do Łodzi, a do Łodzi z Łowicza jakaś godzina drogi.

Posted

Boze jaka szczęsliwa Fizia!Pyszczydło uśmiechnięte!Jęzorek na wietrze!Szczęśliwy pies!Tak Głowno jest niedaleko tam podobno jest schronisko,które jest schroniskiem tylko z nazwy!Tak słyszałam!

Posted

[quote name='Madallena']acha. chcialam zauwazyc, ze zjadla adresatke!!!oh, jaka ona byla przy tym szczesliwa :D z usmiechem na twarzy pokazala mi jak to sie fajosko gryzie.
na szczescie mam nowa :P

Dziewczyny, czy odwiedzacie czasem głowno? Daleko tam od Was jest?[/QUOTE]

A w czym mozemy Ci tam pomóc!Bo jesli jedziesz po psiaczka to mozemy podjechac do Głowna moim samochodem a Ty przyjedziesz do Łowicza na bułkę z pieczarkami i tu nastapi przekazanie!O to chodzi?

Posted

Romka, skad wiedzialas :) ?

Bylam kilka razy w tamtym schronie. Wyjelam dwa psiaki ale jest jeszcze kilka ktorym trzeba pomoc... kilka...;/

Wyciagnelysmy stamtad Lena - wylysialego kudlacza i Lale - szczeniora, ktory jest u przystojnego Pancia, którego razem z Andzike (robila przedadopcyjna) musze "obejrzec" :P
Jest niewidomy Puszek, ale na niego na razie zbieramy deklaracje, bo zaden DT go nie wezmie, wiec pozostaje hotel.

I jest jeszcze pchelka, mikrosunia, ktora w schronie sie oszczenila (sic!) i ja mshume chce na DT wziac.

Dlatego kombinuje, jak ja do mshume dostarczyc (wawa raszyn) no i pomyslalam o was :) A na bulke przyjade, badz spokojna :D tylko nie wiem kiedy,. A zanim ja sie wybiore to ona tam zgnije (nie bułka, Pchelka)

Dlatego sobie tak pomyslalam, zebyscie ja wziely stamtad a Andzike jak bedzie do Was 10 jechac to ja przytacha do Warszawy :)

Bede wysylala po jednym filmie, bo w pakiecie za cholere nie chca mi przejsc!

Posted

Jak współpraca to wspólpraca!Daj zdjęcia i powiedz z kim sie tam kontaktowac to złatwię to!Mamanabank jedziesz ze mną?My tez bedziemy miec pewnie wczesniej czy pózniej cos dla Ciebie!Mail i telefon do mnie jest na 1 stronie watku łowickiego.

Posted

Nie pytaj mnie swoje pierwsze filmy zrobiłm przypadkowo , w moim mieszkaniu jak szła do adopcji Miska!i wielce byłam uradowana i zaskoczona!Konto juz mam ale reszta jak dla mnie zbyt skomplikowana!

Posted

No wlasnie nie mamy co ze szczeniorami zrobic :( boje sie, ze one tam zgnija i za jakis czas tez bedziemy je wycigac..;/

Dajcie pomysly! to malenkie gnojki i wiekowo i wzrostowo, chodliwe...