mamanabank Posted March 31, 2010 Author Posted March 31, 2010 Dziękuję, uzupełniłam post z opisem Quote
Malwi Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 nie ma za co ... módlcie sie tylko żeby mnie Madallena nie zabiła za rozpowszechnianie jej nr tel ;p Quote
Kana Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 http://allegro.pl/show_item.php?item=983107004 Czy sunia ma ogloszenia z aktualnym tekstem? Bo te na pierwszej stronie chyba nieaktualne? Quote
mamanabank Posted March 31, 2010 Author Posted March 31, 2010 śliczne allegro, kana wielkie dzięki w imieniu Fiźki! ogłoszenia są aktualne, ale tekst jest inny, ten z pierwszej strony wątku, nie ma też podanego kontaktu do Madalleny, nie wiem czy bahlsa znajdzie czas, żeby to pozamieniać. Bahlsa, co o tym sądzisz? :loveu: Quote
mamanabank Posted March 31, 2010 Author Posted March 31, 2010 [quote name='Malwi']nie ma za co ... módlcie sie tylko żeby mnie Madallena nie zabiła za rozpowszechnianie jej nr tel ;p[/QUOTE] O! Boska Madalleno! Ulituj się nad nami! :modla::modla::modla: Quote
mamanabank Posted March 31, 2010 Author Posted March 31, 2010 jeszcze piękniej aktualizowałam pierwszy post :-) Quote
Madallena Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 zaraz przyjde tylko wykapie mojego nast tymczasowicza ;d Quote
Kana Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 www.alegratka.pl www.ogloszenia.trojmiasto.pl www.cafeanimal.pl www.kupiepsa.pl www.adopcjapsa.pl www.petworld.pl www.gumtree.pl www.animalia.pl www.mojpupil.pl www.kupsprzedaj.pl www.aukcjezwierzat.pl www.eoferty.com.pl www.przygarnijzwierzaka.pl www.pineska.pl www.pajeczyna.pl www.nowe-ogloszenia.hiperogloszenia.pl www.olx.pl www.morusek.pl www.petsy.pl Quote
Madallena Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Gdzie jest Fizia????? Co to jest za pies, ktory zalega u mnie na kanapie!!!! Gdzie jest ta wystraszona sunia, ktorej zdjecia zza krat rozlozyly mnie na lopatki!!!! (Kana, Kropke tez mi podmienili, ale z ta to z deka sie pospieszyli!) Fizia od wczoraj spi...noz gadujcie gdzie :D Od wczoraj tez bawi sie ... no zgadujcie z kim :D Fizia na spacerach biega za ... no zgadujcie czym :D Z Fizia moge zrobic ... no zgadujcie co :D A na deser powstawiam troszke fotek i jak mi sie uda poprosic Malwi to filmik :) ps. juz mialam wysylac....DZisiaj przyjezdza kobieta ogladac Fziulca! Miala taka sama suczke. Mieszka na Mokotowie kolo ul. Srdziemnomorskiej ;) Quote
Romka Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 O rany jakie wiesci!Ale ja wiem gdzie ona śpi!!!Tam gdzie śpiją tez moje psiaki!W łozku śpi nasza Fizia!W Twoim łóżku Madallena!Hurra! Quote
mamanabank Posted April 1, 2010 Author Posted April 1, 2010 No chyba żartujesz!!!! Dawaj tu wieści jak najszybciej po tej wizycie! Quote
Kana Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Madallena odbierz linki i aktywuj ogloszenia. Sprawdzcie dokladnie kobiete ;) Quote
mamanabank Posted April 1, 2010 Author Posted April 1, 2010 Tak, tak, tak, sprawdzenie musi być! Andzike jakby co... szykuj się na przed albo po... Quote
mamanabank Posted April 1, 2010 Author Posted April 1, 2010 a co Ty masz za nowego tymczasowicza? Ja zdjęcia nie widzę... Quote
Madallena Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Dajcie ktoras maila, bo mi szwankuje imidzszok!!!! Nowy chwilowy. Prawdziwy Mikrus ;) Quote
Madallena Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Poszly :) Duuuuzo poszlo :) sa pozmniejszane ;) Dziekuje :) Quote
Madallena Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Ale to oczywiscie nie wszystkie, bo mam jeszcze na swoim aparacie troche...z lozka mam jedno kozackie ;) Dobra, a zaraz ucze sie wgrywac filmy! Quote
mamanabank Posted April 1, 2010 Author Posted April 1, 2010 wgrywanie filmów jest proste, jakby co, jestem gotowa pomóc, bo nie mogę się doczekać! :-) Quote
Recommended Posts