Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 386
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

giselle4 napisał(a):
pojechal 7,30
......szczescia

:-( :loveu::bye::thumbs::scared:chce mi się i płakać i śmiać na zmianę. Czy my jeszcze zobaczymy Kapselka ??
Ale nie o to tu chodzi, ważne żeby był szczęśliwy on i Jego pani :)

Posted

giselle4 napisał(a):
pojechal 7,30
......szczescia

Kamień z serca.... tak bardzo chciałam domu dla niego. Tak bardzo...
Powodzenia w nowym życiu, szorściuszku o zawadiackim spojrzeniu...

Posted

I ja też mam taką nadzieję ,że tym razem Kapsel trafił do swego szczęśliwego domu i dobrego człowieka -nie tak jak poprzednio.Zagladałam czasem do Kapselka -po po cichu i życzyłam mu ,żeby jak najprędzej trafil do swego domu. Gdyby tak jeszcze Edytko -udalo się wyrwać ze schronu tego niedużego ,czarnego/łaciatego z przodu / pieska ,ktory tak wmodlonym wzrokiem błaga -obok -po prawej od Kapsla /na fot./ -jakiś skromny domek choć -to byloby super ...

Posted

[quote name='fiorsteinbock']Te spojrzenia mówią same za siebie... Ich samotność boli :-(

To ten nieduży,czarny piesek z żabotem -a także drugi -w 3 poscie na 4 fot. -drugi ,ale kudlaty ,czarny piesek sliczny ..One sa oba na 1 fot. wątku -ale ten po lewej stronie Kapsla jest zaslonięty na fot.ręką /.rękawem/..

Posted

giselle4 napisał(a):
Kapselek juz jest w domku...został warszawianinem
z nami to juz pewnie nie bedzie chciał gadac:)
fotki wstawi i wiecej napisze przewoznik

Fiu,fiu Kapselek mieszka w stolicy,ciekawe czy nas zaprosi do siebie:p

Posted

giselle4 napisał(a):
To jest Ola,
Ola jest po sterylce ma okolo 5-6 lat i nadaje sie nawet do domku z malutkimi dziecmi...to jest mamuska i taki grzeczny anioleczek:)

Ten czarny-podpalany piesek nieduży, z żabotem -obok Kapsla -to wlasnie Ola ? Taka blagalnie wpatrzona w wolont. -ze aż serce się kraje ..? Dziekuję Giselle za inf. o niej .Szkoda i żal każdego bezdomnego psa czy kota ,ale tu na dogo czy inych forach widok tego czy innego zwierzęcia -jego błagalne oczy i postawa ,sprawia ,że wielu z nas chętnie by przygarnęło wiele takich zwierząt do swego domu -ale fizycznie często nie jest to możliwe -niestety...

Posted

olga7 napisał(a):
Ten czarny-podpalany piesek nieduży, z żabotem -obok Kapsla -to wlasnie Ola ? Taka blagalnie wpatrzona w wolont. -ze aż serce się kraje ..? Dziekuję Giselle za inf. o niej .Szkoda i żal każdego bezdomnego psa czy kota ,ale tu na dogo czy inych forach widok tego czy innego zwierzęcia -jego błagalne oczy i postawa ,sprawia ,że wielu z nas chętnie by przygarnęło wiele takich zwierząt do swego domu -ale fizycznie często nie jest to możliwe -niestety...

Oj znam to
ale Ola to wspaniala suczka
i szkoda ze siedzi w schronie,mi tez jej zal
jzu tyle razy ją podsylałam ludziom a wybierali młodsze:(
szkoda

Posted

Jestem juz na watku. Przepraszam, ale jak mam juz chwile czasu to dogo mi sie muli i za nic nie moge zalogowac!!!
Po kolei :)
Olga7 sunia, o ktorej piszesz to aniolek - nie pies. Starsza wiekiem i dlatego jej nie chca :( a szkoda, bo uwielbia ludzi i jak Kapsel zawsze wybiega aby sie przywitac. Jedyne co mnie uspokaja to fakt, ze jest w spokojnym boksie. Domku nie ma swojego, ale jest najedzona ma cieplutko a koledzy i kolezanka PERELKA calkiem znosni :)

Czekamy na zdjecia Kapselka, nie moge sie doczekac!!!

Grazynka, rozmawialas z ta Pania, zostawi mu imie schroniskowe?
I jeszcze jedna kwestia, chlopaki pojechali a dlug pozostal. Grazynko, ile jestesmy winni?