fiorsteinbock Posted March 7, 2010 Author Posted March 7, 2010 Olga7 - nie mam zdjec tego drugiego psiaka :( nie kojarze nawet jak sie nazywa. Quote
Piromanka Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 [quote name='giselle4']Edytko zmien tytuł teraz juz jestem pewna dobrej adopcji...:) :)[/QUOTE] Rany, jak się cieszę!!!!! Quote
Olga7 Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Edytko -rozumiem i dzięki za słowko .. wieczorem poczytam więcej na wątku ..Ta sunia jest taka ladna i przymilna ,że powinna jednak doczekać się kogos o dobrym sercu -kto nie uzna jej za staruszkę wcale ..:roll: Quote
Asiaczek Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Ponawiam pytanie, ile jeszcze zostało do zapłacenia za transort Kapsla do w-wy? Pzdr. Quote
fiorsteinbock Posted March 8, 2010 Author Posted March 8, 2010 Asiaczku, musimy poczekac na Giselle, nie bedzie jej 2 dni, jak wroci odpowie nam na pytanie dot. spraw finansowych. Mysle, ze dlug niewielki, bazarek trwa, tez bedzie pare groszy. Przy okazji zapraszam wlasnie na bazarkowe cudenka: http://www.dogomania.pl/threads/180931-CIUSZKOWO-dla-maA-ych-i-duA-ch-NA-TRANSPORT-2-rottkA-w-do-hoteliku-Do-20-03-2010r Quote
fiorsteinbock Posted March 8, 2010 Author Posted March 8, 2010 Wstepnie szacuje: z naszego watku deklarowano 170zl + Elik, nie wiem ile przelala :) Na watku rottkowym Gisella napisala, ze uzbierano 110zl. Na ostateczne rozliczenie poczekajmy do czasu powrotu Grazynki :) Przy okazji dziekujemy wszystkim, ktorzy zagladaja do Kapsla, pomagaja, wspieraja i go kochaja - kolejny raz dogomaniacy sa z Nami :loveu::loveu::loveu: Quote
Piromanka Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Edytko, kogo tam macie następnego? Poproszę o jakieś linki do wątków. Quote
fiorsteinbock Posted March 8, 2010 Author Posted March 8, 2010 Eh, kochana jestes :) Znasz Kevina i Szmegesa? to sa priorytety, jakbys pomogla oglaszac :oops::loveu: Niestety zdjecia slabej jakosci :( Kevin: http://www.dogomania.pl/threads/180269-Piasek-pustyni-i-serce-dla-ludzi-kim-jestem-mam-na-imie-Kewin Szmeges: http://www.dogomania.pl/threads/179910-Szmeges-smutna-historia-psiego-istnienia-Moze-ktos-pokocha-moze-da-dom Szmeges nie radzi sobie zupelnie w schronie, gryzie łapki, zrywa opatrunki. Tymczas by sie przydal, ale ciezko z deklaracjami - dlatego musimy oglaszac, moze akurat domek sie odezwie:roll: Quote
elik Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 [quote name='fiorsteinbock']Wstepnie szacuje: z naszego watku deklarowano 170zl + Elik, nie wiem ile przelala :)... Elik przelała 50 zł :) Quote
kamilawa Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Jak wczoraj rozmawiałam z Grażyną brakowało do opłacenia transportu 160 zł, jeśli dobrze pamiętam. Dlaczego dopiero teraz ja trafiłam na wątek... hmmm ;) Quote
fiorsteinbock Posted March 8, 2010 Author Posted March 8, 2010 Z deklarowanych kwot wynika inaczej, zatem moze jeszcze wszystkie wplaty nie zostaly zaksiegowane. Jesli dobrze licze, to z elikową wpłata bedzie 330zl :) Dziekuje Elik :* Quote
fiorsteinbock Posted March 8, 2010 Author Posted March 8, 2010 Kamila, to Ty nie znasz mojego/naszego Kapsla?? Quote
kamilawa Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Uciekł mi gdzieś wątek i zapomniałam o nim zupełnie. Pamiętam go z wątku AZYLA... bylam tu kiedyś, ale chyba miałam wtedy problemy z dogo i mi umknęło później... Quote
giselle4 Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 na trnsport Nicki-71-30zl* julka-30zl* Gos-50zl* Kapsel Piromanka-50zł* Poker-30zl* Fiorsteinbock-30zl* Martini77-40zl* danal1983-20zł* elik- 50zl* -------------------------------- razem-330zł Elik czy Ty masz na nazwisko na Wi? bo dostałam wpłate -50zł bez nicku? na dzien dzisiaejszy to jest rozliczenie z * otrzymane juz sa na koncie:) Quote
elik Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 giselle4 napisał(a):na pierwsza.....:multi: Giselko, a co Ty podrzucasz ?? Przeca to wątek Kapselka, który już w domku doopke grzeje :) giselle4 napisał(a):na trnsport [...B]elik- na dzien dzisiaejszy to jest rozliczenie z * otrzymane juz sa na koncie:) Cioteczko, a sprawdź dobrze. Moja wpłata 50 zł na pewno już jest na koncie :) a nie ma przy mnie nie tylko kwoty ale i * Quote
giselle4 Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 elik napisał(a):Giselko, a co Ty podrzucasz ?? Przeca to wątek Kapselka, który już w domku doopke grzeje :) Cioteczko, a sprawdź dobrze. Moja wpłata 50 zł na pewno już jest na koncie :) a nie ma przy mnie nie tylko kwoty ale i * juz napisze ,mam jakies pieniadze ale nie mam nicku:( Quote
elik Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 [SIZE=2]Sprawdź wpłaty na konto, na pewno trafisz na moja wpłatę - 50 zł. w rubryce tytułem, napisałam: elik na transport Kapselka. Wpłaciłam na konto nr 50 xxxx xxxx xxxx xxxx xxxx 0063 Jeśli mogłabym Ci coś poradzić, to dobrze byłoby zrobić w pierwszym poście chronologiczne zestawienie wpłat, a dla czytelności, poczynając od kwoty, a nie nazwiska wpłacającego. Np: [SIZE=2]30 zł[SIZE=2] - [SIZE=2]fiorsteinbock [SIZE=2]50 zł - Piromanka 20 zł - Danal1983 30 zł - Nicky71 (wątek rottkowy) ========================= 130 zł Wymaga tego regulamin i zapewne oczekują wpłacający :) Quote
giselle4 Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 elik napisał(a):[SIZE=2]Sprawdź wpłaty na konto, na pewno trafisz na moja wpłatę - 50 zł. w rubryce tytułem, napisałam: elik na transport Kapselka. Wpłaciłam na konto nr 50 xxxx xxxx xxxx xxxx xxxx 0063 Jeśli mogłabym Ci coś poradzić, to dobrze byłoby zrobić w pierwszym poście chronologiczne zestawienie wpłat, a dla czytelności, poczynając od kwoty, a nie nazwiska wpłacającego. Np: [SIZE=2]30 zł[SIZE=2] - [SIZE=2]fiorsteinbock [SIZE=2]50 zł - Piromanka 20 zł - Danal1983 30 zł - Nicky71 (wątek rottkowy) ========================= 130 zł Wymaga tego regulamin i zapewne oczekują wpłacający :) sorry ale ja tego zrobic nie moge nie moj wątek,poczekamy na Edytke:) Jezeli masz na nazwisko...Wi...to Ty i bardzo dziekuje Quote
elik Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 [quote name='giselle4']sorry ale ja tego zrobic nie moge nie moj wątek,poczekamy na Edytke:) Jezeli masz na nazwisko...Wi...to Ty i bardzo dziekuje Podałam początek i koniec numeru na jaki wpłaciłam pieniądze, czy Twoje konto ma takie numery ? Być może ktoś podał mi nieprawidłowy nr konta. Ja wpłaciłam 6.03. sprawdź dobrze, bo jeśli nie wpłynęła ta kwota na Twoje konto, to będę reklamować w banku Quote
fiorsteinbock Posted March 16, 2010 Author Posted March 16, 2010 Post pierwszy zaaktualizowany, pod ogloszeniami pelne rozliczenie. Quote
fiorsteinbock Posted March 17, 2010 Author Posted March 17, 2010 Pani wlascicielka badz Pan Daro maja podeslac. Czekamy :) Quote
Recommended Posts