Kamila Proc Posted December 14, 2012 Posted December 14, 2012 biedne kociaki, jest juz tak zimno Quote
Clean Posted December 14, 2012 Posted December 14, 2012 biedne te portowe kociaki:-( Te z zakładu drzewnego jeszcze bardziej:-( Faktycznie, domki by im się przydały, takie mrozy teraz:-( Quote
AlfaLS Posted December 14, 2012 Posted December 14, 2012 Ok, trudno... Czekam w takim razie na jakiś sygnał i polarki pojadą do Stepnicy ;). Quote
Cudak Posted December 15, 2012 Author Posted December 15, 2012 [quote name='AlfaLS']Ok, trudno... Czekam w takim razie na jakiś sygnał i polarki pojadą do Stepnicy ;). Dziękuję i czekam na nie z niecierpliwością, bo jak myślę o tych kotkach, to mnie ciarki przechodzą... Gdybyś dała rade podrzucić je do aga_w, dziś lub jutro, to prawdopodobnie jutro mogłyby pojechać z pudełkami :) Quote
Kamila Proc Posted December 15, 2012 Posted December 15, 2012 ja moge jedynie wirtualnie przytulic kociaki Quote
AlfaLS Posted December 15, 2012 Posted December 15, 2012 [quote name='Cudak']Dziękuję i czekam na nie z niecierpliwością, bo jak myślę o tych kotkach, to mnie ciarki przechodzą... Gdybyś dała rade podrzucić je do aga_w, dziś lub jutro, to prawdopodobnie jutro mogłyby pojechać z pudełkami :) Jutro polarki zostaną przekazane - spotkanie z agą_w już umówione :lol:. Quote
Cudak Posted December 16, 2012 Author Posted December 16, 2012 [quote name='AlfaLS']Jutro polarki zostaną przekazane - spotkanie z agą_w już umówione :lol:. Bardzo dziękuję :) Quote
Cudak Posted December 16, 2012 Author Posted December 16, 2012 Nie wiedziałam jej kilka dni i już straciłam nadzieję, że kotka żyje.... ale dziś przyszłam wcześniej i była! Pilnie szukamy domu lub chociaż DT. To domowa, wyrzucona kotka, z lekką nadwagą, przez którą może stać się ofiarą psów (kotka wychodzi na ulicę...). Ma dłuższą sierść i jest naprawdę śliczna. Quote
Clean Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 Nabrały ciałka kociaki, ostatnio jak je widziałam to naprawde były chude, no ale to przez robaki zapewne Quote
AlfaLS Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 Polarki przekazane, jak będę miała kiedyś okazję to jeszcze postaram się kociakom coś kupić. A kicia naprawdę piękna... Quote
Cudak Posted December 17, 2012 Author Posted December 17, 2012 [quote name='Clean']Nabrały ciałka kociaki, ostatnio jak je widziałam to naprawde były chude, no ale to przez robaki zapewne[/QUOTE] Na wiosnę zawsze chudną, a na zimę robią się tłuste i sierść mają gęściejszą, ale wiosna to i robaki, bo się sezon na wędkarzy zaczyna, którzy podają kotom surowe rybki (myślą, ze robią dobrze, a surowe ryby, w całości, to główne źródło ich zarobaczenia). Quote
Cudak Posted December 17, 2012 Author Posted December 17, 2012 [quote name='AlfaLS']Polarki przekazane, jak będę miała kiedyś okazję to jeszcze postaram się kociakom coś kupić. A kicia naprawdę piękna...[/QUOTE] Dziękuję w ich imieniu :) Jakbyś Alfo miała kotkę pod uwagą...gydby ktoś był chętny do adopcji, czy DT, to byłabym ogromnie wdzięczna, bo jak jej teraz nie widziałam kilka dni, to już myślałam, że podzieliła los zagryzionego Wampirka [*]. Bardzo się o nią boję, taka gruba i nieporadna jest, a teren nadal nie jest ogrodzony. Jak wpadnie jakiś agresywny pies, to ona nie zdoła uciec :( Quote
Cudak Posted December 18, 2012 Author Posted December 18, 2012 Odebrałam wczoraj polarki i 3 pudełka styropianowe, bardzo dziękuję :) Dzisiaj wybieram się po kolejną kotkę z zakładu drzewnego, na sterylkę... Mam nadzieję, że uda się jakąś zdrową złapac. Quote
Kamila Proc Posted December 24, 2012 Posted December 24, 2012 Radosnych i spokojnych Swiat Bozego Narodzenia Quote
katlis Posted December 26, 2012 Posted December 26, 2012 Cudak napisał(a):Podpytam katlis, czy się wybiera w Twoje okolice :) Dupy z Was Ciotki 23.12 byłam w ok Kołobrzegu na przyszłość mnie trzeba nękać tel bo nigdy nie wiadomo gdzie mnie diabli i kiedy poniosą :evil_lol: Quote
Cudak Posted December 27, 2012 Author Posted December 27, 2012 katlis napisał(a):Dupy z Was Ciotki 23.12 byłam w ok Kołobrzegu na przyszłość mnie trzeba nękać tel bo nigdy nie wiadomo gdzie mnie diabli i kiedy poniosą :evil_lol: To pamiętaj o nas Cioteczko :mad::mad::mad: Quote
Kamila Proc Posted December 28, 2012 Posted December 28, 2012 chcialam sie przywitac, bo dawno mnie nie bylo Quote
__Lara Posted December 28, 2012 Posted December 28, 2012 Kamila Proc napisał(a):chcialam sie przywitac, bo dawno mnie nie bylo I ja podobnie :) Quote
Clean Posted December 29, 2012 Posted December 29, 2012 Dobry wieczór wszystkim, to tak poświatecznie:-) Quote
__Lara Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 Zaglądam :) Przy okazji, zajrzyjcie cioteczki do wątku kotki z Zabrza, która żyje pod chmurką: http://www.dogomania.pl/forum/threads/237912-Kotka-w-Zabrzu-pod-chmurk%C4%85-w-ci%C4%85%C5%BCy-potrzebne-na-transport-leczenie-karm%C4%99!!!?p=20199619#post20199619 Szukamy transportu, gdyż kochana cioteczka Ginn zaoferowała dla kotki dt - pomóżcie!!! Quote
Kamila Proc Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 wpadne, ale to tradycyjnie nic nie da Quote
zerojeden Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 [quote name='Cudak'] Nie wiedziałam jej kilka dni i już straciłam nadzieję, że kotka żyje.... ale dziś przyszłam wcześniej i była! Pilnie szukamy domu lub chociaż DT. To domowa, wyrzucona kotka, z lekką nadwagą, przez którą może stać się ofiarą psów (kotka wychodzi na ulicę...). Ma dłuższą sierść i jest naprawdę śliczna. ej nie reklamuj mojej kotki!!!!!!!!!!!!!! ja ją biorę do siebie juz jej miejsce w budynku gospodarczym zrobiłam, mam nadzieję że się dogada z resztą tam maja spanka i taki na kaloryferze hamak i 12 stopni ;) Wezmę ją jak po Perełkę będę jechać więc szybko montuj jej to szczepienie ;) mozesz ja gdzieś w stajni zamknąć na ten czas żeby ją faktycznie nic nie rozjechało? Quote
Recommended Posts