Cudak Posted February 12, 2013 Author Posted February 12, 2013 http://www.dogomania.pl/forum/threads/239895-Na-bezdomne-koty-tanie-ubrania-różne-rozmiary-i-nie-tylko-)-do-20-02 - zapraszam na nowy bazarek, w porcie dużo problemów ostatnio, a największy teraz z karmą.... Z Fundacji jeszcze nie dotarło zamówienie, a zaraz koty zostaną bez jedzenia :( Z ostatniego bazarku będzie ok 50 zł, gdyby ktoś mógł się dołożyć do worka karmy, to byłabym ogromnie wdzięczna, bo sama nie mam w tej chwili z czego dołożyć :oops: Quote
Kamila Proc Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 oczywiscie wpadne, choc nic z tego nie wyniknie Quote
Cudak Posted February 12, 2013 Author Posted February 12, 2013 Podnoszenie też potrzebne, a jakby Ktoś miał chwilkę by kilka zaproszeń wysłac, to byłabym ogromnie wdzięczna... Quote
__Lara Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 Cudak napisał(a):Podnoszenie też potrzebne, a jakby Ktoś miał chwilkę by kilka zaproszeń wysłac, to byłabym ogromnie wdzięczna... To ja się postaram w pracy coś porozsyłać. Quote
Cudak Posted February 12, 2013 Author Posted February 12, 2013 __Lara napisał(a):To ja się postaram w pracy coś porozsyłać. Dziękuję! :) Quote
aikowo Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 Przepraszam z offa ale zapraszam na pyszny bazarek :) http://www.dogomania.pl/forum/threads/239821-Na-ostro-i-s%C5%82odko-paprykowo-i-dyniowo-dla-tymczas%C3%B3w-aikowo-do-24-02-g-22! Quote
Cudak Posted February 13, 2013 Author Posted February 13, 2013 Zamówiłam dla kotów karmę Pitti: http://www.zooplus.pl/shop/koty/karma_dla_kota_sucha/pitti/32317 Mam nadzieję, że im posmakuje :) Quote
Cudak Posted February 16, 2013 Author Posted February 16, 2013 Koty wybiegają już prawie, jak dawniej: Inne nadal się boją i chowają: Quote
Cudak Posted February 16, 2013 Author Posted February 16, 2013 A taką mają willę dzięki kasiar1234 z miau :loveu: w środku (wymiana polarków ;)) Quote
Clean Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 Wow!Ale super!Fajna wilę maja!Ogrodzony teren, już chyba psy im tam nie wejda:angryy: Quote
__Lara Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 AlfaLS napisał(a):Ale fajowsko mają! Cudownie, że mają taki domek :D :D :D Quote
Cudak Posted February 17, 2013 Author Posted February 17, 2013 W końcu BEZPIECZNE :) (mam nadzieję, że jak najdłużej, bo zgodę na postawienie domku dostałam z UG tylko czasową). i budki w środku nie będą niszczone przez deszcz, mróz, psy... Na zewnątrz stoją budki z daszkami takimi, że pod nimi jedzonko też nie moknie, dla tych kotków co do środka nie chcą wejść. A taką odpowiedź dostałam z Gminy, na prośbę o wsparcie w postaci karmy dla kotów z portu i dla kotek po sterylek, które u siebie przetrzymuję: Wpłat na konto Fundacji KD niestety jak na lekarstwo, bazarki różnie idą, a żadnych zapasów nie mamy :( od pt kotki jedzą makaron i psią karmę, ale w tygodniu powinna dojść zamówiona karma (z bazarków) i wsparcie z miau - na miesiąc to powinno wystarczyć, ale bardzo prosimy o wsparcie: Fundacja Kocia Dolina Lukas Bank SA /O. Toruń 47 1940 1076 3018 9272 0000 0000 koniecznie z dopiskiem w tytule przelewu: "na koty ze Stepnicy" Myślę, żeby zrobić nowe wydarzenie na facebooku dla naszych kotów, kiedyś trochę pomocy z tego miały, tylko przez te wszystkie ostatnie problemy nie miałam głowy do tego... Dziś Światowy Dzień Kota... Piękny prezent dostałam :roll: Pilnie potrzebny DT, bo malucha umieściłam chwilowo w klatce, a klatka potrzebna mi na kotki po sterylkach (w tygodniu chcę kolejną kotkę z zakładu drzewnego wysterylizować). Quote
AlfaLS Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 Kochani bardzo proszę postarajmy się nazbierać na drugą klatkę dla kociaków Cudak. Ja na dobry początek daję 20 zł. na ten cel. Quote
Cudak Posted February 17, 2013 Author Posted February 17, 2013 http://www.zooplus.pl/shop/psy/transporter_klatka_dla_psa/klatki_transportowe/transportowe/30817 Dł. x szer. x wys.: 92 x 62 x 69 cm, dwudrzwiowa(219 zł) - powinna być w sam raz, brakowałoby 199 zł... AlfaLS zgodziłabyś się zbierać pieniążki na ten cel na swoje konto? Klatka później i dla kotek po sterylkach i dla takich w trakcie leczenia by się przydała... Quote
AlfaLS Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 [quote name='Cudak']http://www.zooplus.pl/shop/psy/transporter_klatka_dla_psa/klatki_transportowe/transportowe/30817 Dł. x szer. x wys.: 92 x 62 x 69 cm, dwudrzwiowa(219 zł) - powinna być w sam raz, brakowałoby 199 zł... AlfaLS zgodziłabyś się zbierać pieniążki na ten cel na swoje konto? Klatka później i dla kotek po sterylkach i dla takich w trakcie leczenia by się przydała... Nie ma sprawy, mogę zbierać i mogę zamówić. Tylko mi później podeślesz swój adres żeby przesyłka poszła od razu do Ciebie, ok? Bardzo prosimy o pomoc - ta klatka będzie nam długo służyła. Niestety u Cudak ciągle są jakieś potrzebujące kociaki. W klateczce będzie im bezpieczniej... Quote
Cudak Posted February 17, 2013 Author Posted February 17, 2013 Dziękuję AlfaLS :) Prosimy o pomoc! Każda złotówka się przyda! Brakuje 199zł.... Quote
Kamila Proc Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 ja niestety moge jedynie podbijac watek Quote
Clean Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 Ja się dorzucę:-)Nie ma sprawy:-) bidulek ten kotuś:-(Trzymam kciuki żeby wydobrzał! Quote
Cudak Posted February 18, 2013 Author Posted February 18, 2013 Klatka już zamówiona (zamówiła ją dla nas ksb z miau :)). Ogromnie dziękuję również AlfieLS, że o klatce pomyślała, bo DT to byśmy raczej nie znaleźli.... Zobaczymy, co wet powie, jeśli będzie potrzeba to założę maluchowi osobny wątek (Z pieniążkami u mnie krucho, a leczenie może być kosztowne, no i karmę dla swoich kotów kupuję najtańszą - niemieckie puszki po 1,50 zł, a dla chorego kociaka pewnie coś lepszego by się przydało. Dzisiaj jakieś mięsko jej kupię i ugotuję.) Trzymajcie kciuki... Quote
Cudak Posted February 18, 2013 Author Posted February 18, 2013 Doszła karma dla kotków (20 kg Pitti). Jeszcze takiej nie miały, ciekawe czy będzie smakować im. Faktura (karma zamówiona z pieniążków z bazarków - jeszcze nie rozliczonych ;) ): Quote
Lacia Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 Biedny maluszek. Przy tej klatce uważaj żeby ci koty dołem nie wyszły, ona ma duże szpary i my podnosimy zawsze dno.. poza tym poproszę numer konta, coś podeśle, na malucha bądź na koty z portu, jak zadecydujecie. Quote
Recommended Posts