Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Super, że jedna ma już domek! Choć moim zdaniem ta druga ładniejsza, ale o gustach się nie dyskutuje ;)

Mam nadzieję, ze w tym tyg się wyrobie z bazarkiem (zostało trochę niesprzedanych rzeczy, tylko czasu za mało było), żeby coś na jedzonko dla portowych kotów nazbierać, bo idzie go naprawdę dużo...

Posted

[quote name='Cudak']Super, że jedna ma już domek! Choć moim zdaniem ta druga ładniejsza, ale o gustach się nie dyskutuje ;)

Mam nadzieję, ze w tym tyg się wyrobie z bazarkiem (zostało trochę niesprzedanych rzeczy, tylko czasu za mało było), żeby coś na jedzonko dla portowych kotów nazbierać, bo idzie go naprawdę dużo...[/QUOTE]

Państwo wybierali koteczkę pod względem charakteru i siostra Zdrapki jest bardziej otwarta i przebojowa ;) I taką chcieli ekspansywną i otwartą ;) Ma Zdrapka jest o wiele spokojniejsza i delikatniejsza taka mimoz trochę :loveu:

Posted

[quote name='Hałabajówka']Jak będziesz miała jeszcze jakieś kociaki a Katlis będzie śmigać gdzieś koło mnie...tylko o normalnej godzinie ;) to mogę wziąć za jakiś czas ;)[/QUOTE]

Dzięki! Mam nadzieję, że nie będę miała ;) ale jak się jakieś maluchy jeszcze trafią, to będę pamiętać :)

Posted

[quote name='Hałabajówka']Jak będziesz miała jeszcze jakieś kociaki a Katlis będzie śmigać gdzieś koło mnie...tylko o normalnej godzinie ;) to mogę wziąć za jakiś czas ;)[/QUOTE]

oj tam oj tam o normalnej godzinie Ty się ciesz bo ja kiedyś psicę z pod Warszawy o 4 nad ranem dostarczałam, więc nie narzekaj ;)

Posted

[quote name='Cudak']Czemu kiepska? wygląda na porządną, ocieplona, tylko polarek do środka i kotek nie zmarznie :)[/QUOTE]

Kiepska budka to ta co kot w niej w tej chwili mieszka, wiec chce mu fundnac nowa. Jakies pomysly na temat sterylki ?? a moze ktos zna jakies kocie ciotki w Krakowie ????

Posted

Aaaa, ja zrozumiałam, że taką ma i jest kiepska ;) ta z linku wygląda super i długo posłuży, bo syropianowe ciepłe, ale łatwo się niszczą :(

W Krakowie najlepiej do TOZu się udac w sprawie sterylki.