Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 422
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

.Acha. napisał(a):
Ależ ten dług "pięknie" rośnie... Zmniejszę go chociaż troszkę, o 50zł, dzisiaj wpłaciłam.

Serdeczne dzięki!:loveu:
Wieczorem będzie raport Ziutki i Luki z zabrania Bastera z Otrębusów

Posted

Baster już u mnie. Przyjechał bez oporów. Jak zwykle zadowolony z wszystkiego co się dookoła niego dzieje. Po zrobieniu siusiu powędrował do gabinetu. Tam ma swoje posłanko, miskę z jedzonkiem i wodę. Jutro zapoznanie z terenem i narazie przez szybkę - z pozostałą bandą.

Posted

[quote name='luka1']Baster już u mnie. Przyjechał bez oporów. Jak zwykle zadowolony z wszystkiego co się dookoła niego dzieje. Po zrobieniu siusiu powędrował do gabinetu. Tam ma swoje posłanko, miskę z jedzonkiem i wodę. Jutro zapoznanie z terenem i narazie przez szybkę - z pozostałą bandą.[/QUOTE]

Fantastycznie!!!! :)

Posted

[quote name='Vasco']Super, że Baster się przeprowadził.

Mam pytanie, czy dotarła moja wpłata za bazarek zdrojki?[/QUOTE]
Tak :) właśnie zajrzałam na konto i doszła Twoja wpłata :)
Doszła też dzisiaj wpłata 10,- od K-WIKI z bazarku cegiełkowego :)
Serdecznie dziękujemy!!!

Posted

Figomania za bazarek wpłaciła dziś 40 zł!!! :multi:
Poprosiłam też o wpłatę za bazarek kolejną "rozliczoną", zobaczymy, czy ma jakąś swoją bidę do wpłat, czy pójdzie na Basterka :p

Posted

Basterek został oddany w Otrębusach CZYSTY i NAKARMIONY - po 2 dniach prawidłowego karmienia już widać różnicę.
Myślę, że w piątek dr Olkowski zdziwi się poprawą w wyglądzie Bastera - proponuję przekazać mu dokładnie, jak się sprawy miały, żeby nie było przekłamań z drugiej strony.

Posted

Doszły wpłaty dla Basterka

CAROLINASCOTTIE­S 10,-
FIGOMANIA 40,-
PIROMANKA (bazarek cegiełkowy) 10,-
ACHA 50,-

BARDZO ALE TO BARDZO DZIĘKUJEMY :):):):):):)

Posted

Witam wszystkich po Świetach, i po przerwie zabieram sie za podnoszenie bazarkow basterkowych. Dzis widzialam,ze K-wiki kupila 2 cegielki na bazarku dla Basterka wiec pieniazki powinny jeszcze od niej wplynąć

Posted

[quote name='luka1']Baster śmiga jak burza po obejściu. Jest bardzo grzecznym psiakiem i może nie wygląda na arystokratę ale maniery ma super.[/QUOTE]

No i nie musi wyglądać, kundle są taaakie fajne:) A gdzie on tak śmiga? Pogubiłam się chyba i nie wiem gdzie on teraz jest - wrócił do hotelu?

Posted

Baster będzie pięknym kundelkiem, tylko jeszcze odnowi futerko, pocwiczy łapkę. Kiedyś na niej stanie, musi tylko uwierzyć. Narazie gryzie gdy ćwiczymy, ale też nie tak mocno, tylko pokazuje że mu się to nie podoba. To taki świetny pies.