Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 422
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

DIF napisał(a):
Chodzi Ci o to ostatnie, prawda?
Jest boskie, dlatego je wkleiłam... Tylko szkoda, że takie nieostre mi wyszło!:placz:

Może je "podrasujesz" troszkę?

Posted

Wczoraj nagrałam świetny filmik z Basterem w roli głównej! :loveu:

Widać na nim jak świetnie bawi się sam ze sobą.
Zabawka której do tego celu używa to jakiś zabawkowy odpad. Został brzuszek (piszczący) i nóżka. Baster nikomu nie pozwala się nią bawić i dzielnie jej broni przed pozostałymi psami. A konkurencję w postaci Pinezki ma nie byle jaką :cool3:.

Zabawa Basterka

Na filmiku przemyka Fancia a Witosław Mały całuje nosem obiektyw pozdrawiając wszystkie ciotki !!
Zwłaszcza malibo, która (z tego co wiem;)) w noskach rozkochana jest!:loveu:

Posted

[quote name='malibo57']Rozczuliłam się wprost! Ten buziak Witusia był cudny:)
A Basterek jest kochany, dopiero na tym filmiku widać, że to młodziutki psiak - cieszy się życiem.[/QUOTE]

Buziak Witka był specjalnie dla Ciebie :) a filmik rzeczywiście rozczula. Można go podsyłać potencjalnym chętnym do adoptowania Bastera.

Ta zabaweczka piszczy jak ją Baster podgryza i szalenie mu się to podoba. Ciekawe jest to, że on jej w ogóle nie niszczy. Nie rozgryza, nie ciągnie, nie szarpie. Tylko nią piszczy:)
Będzie mu smutno jak się w końcu rozpadnie.

Posted

Kupiłam Basterowi piszczące udko kurczaka. Nie polubił go....
Generalnie woli wszystkie sznurkowe zabawki i piszczące piłeczki.
Sznurkowe mam, ale piłeczki muszę nabyć. Kurczak okazał się chyba za twardy i mało piszczący...:evil_lol:

:loveu::loveu::loveu:

• 2 weeks later...
Posted

malibo57 napisał(a):
No, Basterek nie pękał:) A, co u Kumpla? Układa sie jakoś?

Basterek nie pękał i to bardzo "nie pękał". Na dzień dobry rzucił się na Kumpla z zębiskami, bo podszedł za blisko jego zabawki. W ogóle Baster jest bardzo "terytorialny" jeśli chodzi o zabawki. Najchętniej zgarnąłby wszystkie z całego domu pod siebie i ... "wysiadywał" broniąc swoich "pisklaczków".
Kumpelek to już nie jest sympatyczny mały szczeniaczek. Jest większy od Bastera i ma "odruchy dominacyjne" co Basterowi się nie bardzo podoba :) Poza tym jest sporo silniejszy od Bastera i Baster nie daje mu rady w zapasach!
Ale jest naprawdę bardzo grzeczny :)

Posted

malibo57 napisał(a):
Myślisz, że się nie potłuką?

Gdyby byli sami na 100 %, ale NIGDY nie zostawiam ich bez opieki. Dzisiaj były już dwie nieciekawe sytuacje, ale od razu "wydarłam japę" i się rozeszli w (s)pokoju!

Posted

APSA napisał(a):
Wow
A co to takiego ten boomer egg?
Googiel mi nie znalazł, znaczy że nie istnieje.

To to różowe czym się bawi Baster! :cool3:
Ja mówię na to boomer ball.... W googlach jest tego mnóstwo!;)

No i filmik "z lotu ptaka":

[video=youtube;rA8rFGTtu_Y]http://www.youtube.com/watch?v=rA8rFGTtu_Y&feature=player_embedded[/video]

Posted

DIFciu, to jest Boomer Egg! Nie ma nic wspólnego z Ball, bo nie jest okrągły:diabloti:
Nawet mój Maks nie dał mu rady, a to juz coś. Te kilka "rysek" pomijam.;-)

Posted

malibo57 napisał(a):
DIFciu, to jest Boomer Egg! Nie ma nic wspólnego z Ball, bo nie jest okrągły
Nawet mój Maks nie dał mu rady, a to juz coś. Te kilka "rysek" pomijam.

Ależ oczywiście, że masz rację! "Egg" czyli jajko w obcym języku, ale zasada działania ta sama co w przypadku "ball"... Jak to zwał tak zwał, byle była zabawa przednia!:evil_lol:

A filmik się podobał ciotce?:cool3: