Hotel KADIF Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 malibo57 napisał(a):O, rany! Coś pięknego - zdjęcie miesiąca Chodzi Ci o to ostatnie, prawda? Jest boskie, dlatego je wkleiłam... Tylko szkoda, że takie nieostre mi wyszło!:placz: Quote
malibo57 Posted March 3, 2011 Author Posted March 3, 2011 DIF napisał(a):Chodzi Ci o to ostatnie, prawda? Jest boskie, dlatego je wkleiłam... Tylko szkoda, że takie nieostre mi wyszło!:placz: Może je "podrasujesz" troszkę? Quote
Hotel KADIF Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 malibo57 napisał(a):Może je "podrasujesz" troszkę? Może K. poproszę..;) Quote
Hotel KADIF Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 Wczoraj nagrałam świetny filmik z Basterem w roli głównej! :loveu: Widać na nim jak świetnie bawi się sam ze sobą. Zabawka której do tego celu używa to jakiś zabawkowy odpad. Został brzuszek (piszczący) i nóżka. Baster nikomu nie pozwala się nią bawić i dzielnie jej broni przed pozostałymi psami. A konkurencję w postaci Pinezki ma nie byle jaką :cool3:. Zabawa Basterka Na filmiku przemyka Fancia a Witosław Mały całuje nosem obiektyw pozdrawiając wszystkie ciotki !! Zwłaszcza malibo, która (z tego co wiem;)) w noskach rozkochana jest!:loveu: Quote
malibo57 Posted March 8, 2011 Author Posted March 8, 2011 Rozczuliłam się wprost! Ten buziak Witusia był cudny:) A Basterek jest kochany, dopiero na tym filmiku widać, że to młodziutki psiak - cieszy się życiem. Quote
Hotel KADIF Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 [quote name='malibo57']Rozczuliłam się wprost! Ten buziak Witusia był cudny:) A Basterek jest kochany, dopiero na tym filmiku widać, że to młodziutki psiak - cieszy się życiem.[/QUOTE] Buziak Witka był specjalnie dla Ciebie :) a filmik rzeczywiście rozczula. Można go podsyłać potencjalnym chętnym do adoptowania Bastera. Ta zabaweczka piszczy jak ją Baster podgryza i szalenie mu się to podoba. Ciekawe jest to, że on jej w ogóle nie niszczy. Nie rozgryza, nie ciągnie, nie szarpie. Tylko nią piszczy:) Będzie mu smutno jak się w końcu rozpadnie. Quote
Hotel KADIF Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 Kupiłam Basterowi piszczące udko kurczaka. Nie polubił go.... Generalnie woli wszystkie sznurkowe zabawki i piszczące piłeczki. Sznurkowe mam, ale piłeczki muszę nabyć. Kurczak okazał się chyba za twardy i mało piszczący...:evil_lol: :loveu::loveu::loveu: Quote
malibo57 Posted March 14, 2011 Author Posted March 14, 2011 Kurczak pewnie nie doprawiony:-) A co on się tak na Szczotkę gapi? Podejrzanie. Quote
Hotel KADIF Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 [quote name='malibo57']Kurczak pewnie nie doprawiony:-) A co on się tak na Szczotkę gapi? Podejrzanie. Bo ją lubi i podoba sie mu sie :diabloti:! ps. ja Ci dam Szczotkę...:mad: Quote
malibo57 Posted March 15, 2011 Author Posted March 15, 2011 :diabloti: A co z pazurkami? Ócz mnie myli, czy dobrze widzę szpileczki? Quote
malibo57 Posted March 26, 2011 Author Posted March 26, 2011 No, Basterek nie pękał:) A, co u Kumpla? Układa sie jakoś? Quote
Hotel KADIF Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 malibo57 napisał(a):No, Basterek nie pękał:) A, co u Kumpla? Układa sie jakoś? Basterek nie pękał i to bardzo "nie pękał". Na dzień dobry rzucił się na Kumpla z zębiskami, bo podszedł za blisko jego zabawki. W ogóle Baster jest bardzo "terytorialny" jeśli chodzi o zabawki. Najchętniej zgarnąłby wszystkie z całego domu pod siebie i ... "wysiadywał" broniąc swoich "pisklaczków". Kumpelek to już nie jest sympatyczny mały szczeniaczek. Jest większy od Bastera i ma "odruchy dominacyjne" co Basterowi się nie bardzo podoba :) Poza tym jest sporo silniejszy od Bastera i Baster nie daje mu rady w zapasach! Ale jest naprawdę bardzo grzeczny :) Quote
Hotel KADIF Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 malibo57 napisał(a):Myślisz, że się nie potłuką? Gdyby byli sami na 100 %, ale NIGDY nie zostawiam ich bez opieki. Dzisiaj były już dwie nieciekawe sytuacje, ale od razu "wydarłam japę" i się rozeszli w (s)pokoju! Quote
malibo57 Posted March 26, 2011 Author Posted March 26, 2011 Musisz uważać, bo przyjdzie moment, kiedy przekroczą granicę i już nie zareagują. Quote
Hotel KADIF Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 [video=youtube;uR1xniSZtPg]http://www.youtube.com/watch?v=uR1xniSZtPg&feature=player_embedded[/video] Quote
malibo57 Posted March 30, 2011 Author Posted March 30, 2011 DIFciu, to jest ewidentna manipulacja! Nie niszczy, tylko bawi się w przeciąganie z ciocią DIF. Quote
Hotel KADIF Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 [quote name='malibo57']DIFciu, to jest ewidentna manipulacja! Nie niszczy, tylko bawi się w przeciąganie z ciocią DIF. Oj tam.. oj tam!:diabloti: Quote
malibo57 Posted March 31, 2011 Author Posted March 31, 2011 O, Chryste! Jaki różowy woal - nowa koleżanka? Może to "prężenie muskulatury"? Quote
Hotel KADIF Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 :loveu::loveu::loveu: [video=youtube;4eSHM0TfXCU]http://www.youtube.com/watch?v=4eSHM0TfXCU&feature=player_embedded[/video] Quote
malibo57 Posted April 2, 2011 Author Posted April 2, 2011 O, Baster z boomer egg:) Fajne,co? Nijak złapać ani ugryźć. Quote
Hotel KADIF Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 APSA napisał(a):Wow A co to takiego ten boomer egg? Googiel mi nie znalazł, znaczy że nie istnieje. To to różowe czym się bawi Baster! :cool3: Ja mówię na to boomer ball.... W googlach jest tego mnóstwo!;) No i filmik "z lotu ptaka": [video=youtube;rA8rFGTtu_Y]http://www.youtube.com/watch?v=rA8rFGTtu_Y&feature=player_embedded[/video] Quote
malibo57 Posted April 4, 2011 Author Posted April 4, 2011 DIFciu, to jest Boomer Egg! Nie ma nic wspólnego z Ball, bo nie jest okrągły:diabloti: Nawet mój Maks nie dał mu rady, a to juz coś. Te kilka "rysek" pomijam.;-) Quote
Hotel KADIF Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 malibo57 napisał(a):DIFciu, to jest Boomer Egg! Nie ma nic wspólnego z Ball, bo nie jest okrągły Nawet mój Maks nie dał mu rady, a to juz coś. Te kilka "rysek" pomijam. Ależ oczywiście, że masz rację! "Egg" czyli jajko w obcym języku, ale zasada działania ta sama co w przypadku "ball"... Jak to zwał tak zwał, byle była zabawa przednia!:evil_lol: A filmik się podobał ciotce?:cool3: Quote
Recommended Posts