Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 422
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Lukasek, mozesz rano zadzwonić do Auxilium? To naprawdę istotne. Może trzeba mu natychmiast karmę zmienić.
22 724 92 17.
Niech nie mówią, że dobre lub nie, tylko niech ślą na maila, ok?

Posted

[quote name='malibo57']Lukasek, mozesz rano zadzwonić do Auxilium? To naprawdę istotne. Może trzeba mu natychmiast karmę zmienić.
22 724 92 17.
Niech nie mówią, że dobre lub nie, tylko niech ślą na maila, ok?[/QUOTE]
Dzwoniłam...mają przesłać, czekamy!

Posted

Tak, Baster jest jeszcze szczeniakiem. na podstawie zdjeć rtg kości, pani dr Żak "wyceniła" go na jakies pół roku, nie wiecej.
Białko w moczu Bastera jest śladowe. Ma niedobory wapnia i fosforu - typowe dla niedożywionego szczeniaka. Dostaje Calo-pet, ale jakos nie mozemy sie doczekać na info od wetów, co jeszcze mu podawać, oprócz stosownej karmy.
Lukas, ma sz jeszcze coś dla szczeniaków? Chyab same zdecydujemy, bo bedziemy czekać do..., no, do tego..

Posted

malibo57 napisał(a):
Lukas, ma sz jeszcze coś dla szczeniaków? Chyab same zdecydujemy, bo bedziemy czekać do..., no, do tego..

WITAMINKI witaminki, dla chłpczyka i dziewczynki

Posted

starsze nie dostają szczenięcego jedzonka :angryy:. Może jeszcze parę paczek ( po 1kg) eukanuby jest. Jakodzyję to pojadę i sprawdzę. Narazie usiłuję się postawić na nogi.

• 1 month later...
Posted

Baster przebywa od tygodnia w hotelu Klucznik w Otrębusach, u pani Grazyny. Ma bardzo dobra opiekę. Pod koniec tyugodnia ma nastepna kontrole w Milanówku. Może zrost kości będzie wystarczajacy, aby wyjąc druty i śruby. Trzymajcie kciuki za Bastera.
Gdzie ciotki się podziały? Luka, Ziutka? Podać telefon do Otrebusów?

Posted

No właśnie, ja tu wchodzę na wątek, mam nadzieję, że kasa i szukanie na jak najlepszej drodze, a tu nic :crazyeye:

Jak stoicie finansowo? Bo mam z mojego bazarku kolejne 15 zł do przeznaczenia na dowolnego psiaka, może na Basterka? :roll:
Zawsze coś...