yewcia1 Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 Ulv musisz zaczac dbać o siebie i o nogę. Ale moje Aksowe słoneczko miało wczoraj fajny dzień:loveu: Quote
ulvhedinn Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 Noga uszkodzona, to nie moja tylko mojej cioci... ale paskudnie niestety:shake: Dzisiaj miała mieć badania, bo na rtg nic nie wyszło, a boli okropnie i chodzić nie może, ani prowadzić.:shake: Kilka fot Aks z Książa: Aksa w bajorku- fajne to błotko!!!:evil_lol: Ciotka, nie uciekaj!!! I tak cię złapię i wypaćkam błotem:eviltong: (a ogonek w górze, bo było koo w biegu...) Na urwisku... Quote
ulvhedinn Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 No URWIS na URWISKU :eviltong: A w ogóle to co? Żadna ciotka więcej tu nie zagląda? To po co ja sie męczę i fotki wstawiam, co?:mad: Quote
agusiazet Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 Zaglądamy i czytamy, ale nic nie piszemy, bo co tu pisać - super wątek super psa u super Pani!!!! Quote
Monia70 Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 No jak to nie zagląda:crazyeye: :crazyeye: :mad: Jestem prawie codziennie, zawsze jak dogo to obowiązkowo księżna Aksa:lol: Zawsze jestem u was, ciotka ulv ma o tym pamiętać! No chyba , że załozymy liste obecności i kadrowa będzie sprawdzać , a jak bumelka to nagana :cool3: :eviltong: Buziaczki dla wszystkich stffffforków;) Quote
Seaside Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 Ja się mogę podpisywać :diabloti: Ulv tylko nie przestawaj pisać, ten wątek działa jak balsam :loveu: Quote
ulvhedinn Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 To w takim wypadku dla kochanych ciotek jeszcze troche KrAksy: O! Studnia! Ciekawe co jest w środku... Łeee.... zarośnięta... A zajrzyjmy głębiej... O! Błoto!!!:multi: Co tam masz? Dawaj!!!! (KrA z Basią, moją koleżanką:evil_lol: ) P.S.Ciociu Monia, Ty się faktycznie czasem melduj, bo sie martwię, jak Cię tak długo nie widać.... Quote
Agnieszka(Visenna) Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 Sliczne fotki :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Korenia Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 Agnieszka(Visenna) napisał(a):Sliczne fotki :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Lata po galeriach, a do siebie nawet nie zagladnie :mad: ja sie staram 50 fotek wkejam, a tu nic :mad: :angryy: Quote
ulvhedinn Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Ha! To nie fotki są piękne, tylko pies:evil_lol: Uważam, że wszyscy powinni zzielenieć z zazdrości, że to nie oni mają KrAksę, tylko ja!!! :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
Evelin Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Witaj Aksa.....Cieszę się,że jest dobrze....A najpiekniejsze jest zdjęcie jak Aksica (w całym ogromnym osprzętowieniu ) zrywa się do biegu... To dopiero radość życia.... Dobrze,ale Aksa ciągle szuka domu z ogrodem....Ciekawe jakiego domu i z jakim ogrodem.... Quote
Korenia Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Nie widze pierwszej foty :angryy: Wstaw jeszcze raz... Quote
yewcia1 Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Korenia napisał(a):Nie widze pierwszej foty :angryy: Wstaw jeszcze raz... Mam to samo:angryy: :angryy: :angryy: :angryy: też nie widzę:shake: Quote
ulvhedinn Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 A teraz: ?? W pędzie powiadacie??? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Korenia Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Już widzę :) Tylko foty są za duże! Przez to dogo się psuje! Max rozmiar- 500 x 500! Quote
yewcia1 Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Foty za duże - aj tam - psiak piekny wiec i fota duża sie nalezy:evil_lol: Quote
Korenia Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 yewcia1 napisał(a):Foty za duże - aj tam - psiak piekny wiec i fota duża sie nalezy:evil_lol: A potem narzekasz, że nikną posty :angryy: Quote
justynavege Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 o rety dobrze ze jezor wystwaila bo by nie bylo wiadomo gdzie przod a gdzie tył :evil_lol: Quote
yewcia1 Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Korenia napisał(a):A potem narzekasz, że nikną posty :angryy: Od zadużych fot posty wcina:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Quote
karina1002 Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Nieee, no co wy. Coś z serwerem się porobiło a admini byli na urlopie (albo jeszcze są :)) Quote
yewcia1 Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Bazarek Kraksowo - Uciechowski:lol: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=5303007#post5303007 Quote
Korenia Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 yewcia1 napisał(a):Od zadużych fot posty wcina:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Tak, serwer się robi przeciążony i się wysztko psuje. Quote
Recommended Posts