Jump to content
Dogomania

Skrajnie wychudzona i chora onka z chlewu - MA DOM!!!

Recommended Posts

Posted

:iloveyou:trzymamy mocno za wszysciutkie zwierzunki mocnooooooooooooooooooooooo p Jolu jest p aniolkiem kolejnym zaczarowanym :thumbs:psiateczkowo trzmajcie sie !

• Replies 367
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ona i urosła i gruba jakaś,czy ja też mam zwidy?Bajk21,dziękuję za Bajkę.Śliczna jest i jak grzecznie z talerzyka zjada.

Kobiety,gdyby nie Wasza pomoc,BAJKA umarłaby w tym chlewie i nigdy nie poznała normalnego życia.A o siedzeniu przy stole,nawet nie śniłaby.
[SIZE="5"]DZIĘKUJĘ :loveu::multi:

Posted

urosła, to mało powiedziane.. ;) A rozpieszczona jak dziadowski bicz ;) Córka p.Joli się w niej zakochała i zapewniam, że jedzenie na krzesełku to nie najgorsze na co jej pozwala ;)

Posted

Randa napisał(a):
Prawdziwa księżniczka - przyszła z chlewa, a na salonach jakby się urodziła.Jak miło popatrzeć.

Dobrze powiedziane :p
A w ogóle widac, że nam 100 % ONeczka rośnie. Jest śliczna :loveu:

Posted

Własnym oczom nie wierzę....Bajka na krzesełku....
Jak sobie przypomnę warunki w jakich zyła Bajka...no nie wierzę..muszę się przyzwyczaic troche do takich widoków...
Ależ Bajka musi być zdziwiona...z chlewa na salony...kosmos jakiś..ciekwe co sobie mysli w tym psim łebku ..
Madra sunia, swemy byłemu panu łapki na koniec nie podała...

Posted

Ha,ha,nie podała,no właśnie,potwierdzam,widziałam,że odwracała główkę od niego.W ogóle nie chciała z nim gadać.Powinna jeszcze ugryźć na koniec.

Posted

Tak, państwo zrezygnowali, bo nie zdają sobie sprawy, że ona będzie piękną sunią i takich ludzi, którzy nie chcą zaryzykować i uwierzyć, jak mówię, że to będzie piękna sunia, a tylko liczą, aby od razu mieć piękną bez własnego udziału, nam nie potrzeba, Bajce musimy znaleać bardzo dobry domek.

Proszę pomóżcie jeśli możecie, przeczytajcie ten wątek, proszę w imieniu zwierzaków, które u mnie przebywają.
http://www.dogomania.pl/threads/179580-PILNIE-potrzebna-POMOC-dla-psA-w-z-przytuliska-k-Radzymina

Posted

Evelin napisał(a):
mam konto na allegro.Mogę zrobic allegro,ale niestety nie wczesniej niz w niedzielę

Dziękujemy,niedziela już, tuż,tuż.
Bajeczko,buźkam cię kochana psinko.Ucałuj p.Jolę ode mnie.

Posted

Bajka ma się coraz lepiej w przeciwieństwie do swojej niani, niani, bo mamę będzie miała jak pójdzie do stałego domku. Urosła trochę, przytyła i rozrabia.

Idę spać, trzeba trochę odpocząć.

Poleżymy sobie trochę.

Porwiemy Pani ściereczkę, a co tam.

Będę już grzeczna, nie złość się mała.

Powyglądamy trochę przez okno.

Teraz spróbuję zjeść jakoś inaczej.

Spróbuję tej Pańci zdjąc tę czapkę.