Jump to content
Dogomania

Skrajnie wychudzona i chora onka z chlewu - MA DOM!!!

Recommended Posts

Posted

[quote name='zoja.']hmm... Bajeczka wcale nie jest smutna.. wprost przeciwnie. Ona totalnie nie zdaje sobie sprawy, ze swojej przypadłości. Lata jak wariat, skacze po łóżkach i ogólnie jakby nigdy nic cwaniakuje na każdym kroku..[/QUOTE]
to rokuje chyba dobrze, prawda? :)

• Replies 367
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A zatem, Mili Państwo: BAJKA MA DOM!!!
Dom, który z pełną świadomością kłopotów zdrowotnych przyjął ją jak królową i zobowiązał się biegać choćby codziennie do kliniki :) Pani była w klinice, przeprowadzała wywiad z lekarzem i mimo to, ze rokowania na wyleczenie są długofalowe Bajka została wybrana, pokochana i obdarowana.

Posted

:multi::multi::multi::multi::multi:Ale dziś nie prima aprilis,Zoja,coś Ty?????????
Ale jeśli to prawda,to bardzo się cieszę,na pewno wszystkie się cieszymy :multi::multi::multi::multi:
Czy możesz powiedzieć,bardziej co i jak?.Np. do kąd pojedzie Bajka,czy to jest daleko,czy do bloku,czy do domu z ogródkiem itd. . . . .?O jej,jaka wspaniała wiadomość. . . . .:multi::loveu:

Posted

jakie cudowne wieści .Bajeczko tak bardzo ci się należał wspaniały dom za to co przecierpiałaś i chyba taki dom ci się właśnie trafił. :bigcool::bigcool::bigcool: :multi::multi::multi::multi:

Posted

A jednak zdarzają się na tym swiecie wspaniali ludzie...zamiast ładować kasę w chorą Bajkę,mogliby kupić sobie rerezentacyjnego,super-rasowca...
Było mi dziś trochę smutno-ale już nie jest
Bajka ma dom,Bajka ma dom,Bajka ma dom !!!!!!!!!!

Posted

Domek z ogródkiem w Warszawie :) Towarzystwo yorka i prawdziwego psa ;) Wszyscy się polubili.. nooo, york (podobnie jak wielu tu obecnych) uważa, że Bajka jest kosmitą... [ona nadal biega z talerzem na głowie..]
Pani już od dłuższego czasu interesowała się sunią. Wymieniłam z nią wiele długaśnych maili, a dalej to już Pani sama jeździła do lecznicy i pani Jola pociągnęła temat proceduralnie :) Rodzina wybrała Bajkę, bo... jest poświstem ;)
[ja wiem co to znaczy, a Wy? ;)]

Posted

Poświst nie poświst :evil_lol: najważniejsze że Bajeczka ma dom :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:
To super wiadomośc :loveu:
P.S. Dziewczyny- czy będzie stały kontakt z nowym domkiem Bajki- w sensie czy będziemy miec od czasu do czasu ;) jakieś nowiny jak się Bajka miewa ?

Posted

Mam nadzieję, bowiem Pani myśli o wolontariacie dla przytuliska -do czego i innych gorąco namawiam :)

Poświst to inaczej nieokiełznana energia, torpeda, coś co w miejscu nie usiedzi, diabeł wcielony, latająco-biegający stwór kosmiczny, rakieta itp. ;)
I powiem Wam, że osobiście nie wiedziałam jeszcze pośwista z taką inteligencją jaką ma Bajka.
Pani dokonała doskonałego wyboru.

Posted

Powiedzcie same,jak można było nie pomóc Bajce,no jak?Przecież umierałaby powoli w tym chlewie.Skrzydeł dostaję,jak co jakiś czas widzę,że warto. . . .Dziękuję Wam wszystkim,jesteście wspaniałe i kochane :Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::buzi::buzi::buzi::buzi::buzi::buzi::buzi::buzi::buzi::buzi::buzi::buzi::buzi:

Posted

a ja dziękuję paros i bajk21 bez nich suczka nie miałaby szans:iloveyou:

zoja - nie wiesz jak zaklimatyzowała się Baja?

Posted

O kurcze fantastyczna wiadomość. Taka byłam zdołowana dobrze, że tu zaglądnęłam.
[CENTER]:sweetCyb: :cunao::sweetCyb:[/CENTER]

Posted

[quote name='enia']proszę się tu nie dołować ! :mad:
zapraszam na film:
http://www.dogomania.pl/threads/183213-HITY-NA-DVD-m-in-Mamma-Mia-Aviator-Marzyciel-bajki-na-psy-Pipi-do-13-IV

Oooo ten link działa, bo ten na wątku Pipi nieeee.
Jak si nie dołować ?? Jutro idę na pogrzeb męża Marysi55 nie składajcie Jej kondolencji, który zmarł w przeddzień świąt i tyle innych nieszczęść, wystarczy wejść na jakąkolwiek stronę z ogłoszeniami.
Przeglądałam ogłoszenia na gumtree - po kilkanaście psiaków na stronie, a stron w chorere:(

Posted

To wszystko prawda...czasem się człowiek zdołuje...
Ale akurat tu na watku Bajki mozna uciec od doła :)
Akurat jak Bajce była potrzebna pomoc to ja zaliczalam doła...jakos tak...pamietam jak przeczytałam post bajk21,że sunia może przyjechać z nr telefonu...Ta bajk21 spadła jak z nieba..
Echhh wolę nie pamietać jej byłego pana i pani...
Po prostu bardzo,bardzo się cieszę,że Bajka ma domek...
Enia,zmień tytuł watku..niech się więcej osób ucieszy

Posted

[quote name='zoja.']........... Rodzina wybrała Bajkę, bo... jest poświstem ;)
[ja wiem co to znaczy, a Wy? ;)][/QUOTE]

ja domyslam sie.
i tak sie ciesze, ze Bajka znalazla wspanialych ludzi.

Posted

[quote name='Evelin']To wszystko prawda...czasem się człowiek zdołuje...
Ale akurat tu na watku Bajki mozna uciec od doła :)
Akurat jak Bajce była potrzebna pomoc to ja zaliczalam doła...jakos tak...pamietam jak przeczytałam post bajk21,że sunia może przyjechać z nr telefonu...Ta bajk21 spadła jak z nieba..
Echhh wolę nie pamietać jej byłego pana i pani...
Po prostu bardzo,bardzo się cieszę,że Bajka ma domek...
Enia,zmień tytuł watku..niech się więcej osób ucieszy[/QUOTE]

Evelin bo to był taki łańcuszek dobrych niezwykłych serc :) Najpierw Pipi, potem Paros, Bajk21 no i oczywiście Ty- jak zwykle niezawodna transportowo :) A po drodze jeszcze masa innych ludzi, którzy pomagali, przejęli się losem Bajeczki itp. :) Musiało się udac :multi: