Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 522
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cudnie.

Własnie rozmawiałam z mielcem i zaproponowalam,by ją przyjeto bez leczenia w klinice, ale u weta pani joasi którego oceniamy na 6. Jeśli transport jest to proszę dograc i dać znać zaraz zadzwonie i uprzedzę aby na was czekano. Proszę zabrać wszelką dokumentacje medyczną, i leki na początek przepisane.

Ja bardzo proszę aby któraś w aptece zielarskiej kupiła ze 2 buteleczki czystego naturalnego soku żurawinowego. Leczę sunie z poważnymi problemami pęcherza i układu moczowego , po operacji na dodaek w dt, i lekiem zawsze mocno wspomagającym jest żurawina dodawana do jedzonka. Pani joasia dopilnuje tego.proszę podać adres i komórkę kierowcy. Tel. 606 612 957, brzyście 5, gawłuszowice, zjazd przed mielcem hotel terrier.

Ogromnie sie cieszę.!!!

Posted

Kto jedzie, reno czy ajli.?

Super ogromna radość .
Macie namiary na hotelik, zjazd przed mielcem. W razie kłopotów komórkowy macie joasi. Weżcie jakieskoce na droge dla psinki na wszelki wypadek!!

Nie zapomnijcie soku żurawinowego !!!! O której wyjeżdżacie? Zaraz uprzedzę hotelik.

Posted

Mamy wszystkie namiary. Wyjezdzamy ok 14.30. Wczesniej nie damy rady. I tak musialysmy sie zwolnic wczesniej z pracy. Do hoteliku juz dzwonilysmy, wiec wiedza. Dzieki za pomoc

Posted

:lol::multi::multi:CUDOWNE WIEŚCI, JESZCZE CUDOWNIEJ BĘDZIE JAK SZCZEŚLIWIE ZAJEDZIECIE NIE ZAMARZNIĘTE.:multi::multi::multi::loveu:

WSZYSCY TRZYMAMY KCIUKI ZA SZCZEŚLIWĄ PODRÓŻ:thumbs::thumbs::modla::modla:

Posted

No i teraz dopiero ochłonęłam.
Teresko a właścicielka hoteliku nie jest zalogowana na dogo prawda?
Powiedz mi jak się zdobywa informacje o psiaku? Dzwoniąc? Czy może ktoś z dogo tam jeździ czasami i robi jakieś fotki?
Teraz zaczynam dopiero myśleć...
Sok żurawinowy zabrany, ale obroża nie...

Lady jest bardzo spokojna, tylko bardzo głęboko patrzy dziewczynom w oczy... chyba prosi, żeby już jej nie zostawiać...