ocelot Posted January 22, 2010 Author Posted January 22, 2010 Musimy. jak sie tu ogarnę to napiszę pw. Myślę jeszcze o pati-c. Quote
Ellig Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Oczka_ napisał(a):Czy to jest deklaracja stała czy jednorazowa? :) 70 zl to jednorazowa :) Quote
TERESA BORCZ Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Pati jest chyba dla nas za droga. Sprawdzalismy dla innego psa i nie było nas stać. Napisałam do yoko100. Jest stamtąd może zna kogoś. Quote
managua Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Czy Lady zostanie przyjeta do dt dzisiaj? Bo chyba mamy transport Quote
ocelot Posted January 22, 2010 Author Posted January 22, 2010 Choroba a Reno? Wiem że jeździ z Łodzi do Mielca, ale niekoniecznie musi teraz. Quote
TERESA BORCZ Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Cudnie. Własnie rozmawiałam z mielcem i zaproponowalam,by ją przyjeto bez leczenia w klinice, ale u weta pani joasi którego oceniamy na 6. Jeśli transport jest to proszę dograc i dać znać zaraz zadzwonie i uprzedzę aby na was czekano. Proszę zabrać wszelką dokumentacje medyczną, i leki na początek przepisane. Ja bardzo proszę aby któraś w aptece zielarskiej kupiła ze 2 buteleczki czystego naturalnego soku żurawinowego. Leczę sunie z poważnymi problemami pęcherza i układu moczowego , po operacji na dodaek w dt, i lekiem zawsze mocno wspomagającym jest żurawina dodawana do jedzonka. Pani joasia dopilnuje tego.proszę podać adres i komórkę kierowcy. Tel. 606 612 957, brzyście 5, gawłuszowice, zjazd przed mielcem hotel terrier. Ogromnie sie cieszę.!!! Quote
ocelot Posted January 22, 2010 Author Posted January 22, 2010 a niestety właśnie Monika dzwoniła, że nie może jej zabrać pati-c. Choroba jasna! Quote
TERESA BORCZ Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Ocelotku, a nóż widelec jedzie lada moment? my mamy szczęście może sprawdzić reno? Mam nadzieje ze to chyba jest ok, ale sprawdzamy na wszelki wypadek dalej. Quote
ocelot Posted January 22, 2010 Author Posted January 22, 2010 Napisałam do Reno. No niech się uda to wszystko. Quote
ocelot Posted January 22, 2010 Author Posted January 22, 2010 MAMY TRANSPORT!!!!! DZISIAJ ZAWOZIMY LADY:) Pani teresko dzwonić jeszcze do hoteliku czy już nie? Quote
TERESA BORCZ Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Kto jedzie, reno czy ajli.? Super ogromna radość . Macie namiary na hotelik, zjazd przed mielcem. W razie kłopotów komórkowy macie joasi. Weżcie jakieskoce na droge dla psinki na wszelki wypadek!! Nie zapomnijcie soku żurawinowego !!!! O której wyjeżdżacie? Zaraz uprzedzę hotelik. Quote
managua Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Mamy wszystkie namiary. Wyjezdzamy ok 14.30. Wczesniej nie damy rady. I tak musialysmy sie zwolnic wczesniej z pracy. Do hoteliku juz dzwonilysmy, wiec wiedza. Dzieki za pomoc Quote
TERESA BORCZ Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 :lol::multi::multi:CUDOWNE WIEŚCI, JESZCZE CUDOWNIEJ BĘDZIE JAK SZCZEŚLIWIE ZAJEDZIECIE NIE ZAMARZNIĘTE.:multi::multi::multi::loveu: WSZYSCY TRZYMAMY KCIUKI ZA SZCZEŚLIWĄ PODRÓŻ:thumbs::thumbs::modla::modla: Quote
Cantadorra Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Tak bardzo sie ciesze!! Lady nareszcie bedzie ci dobrze!!! Quote
ocelot Posted January 22, 2010 Author Posted January 22, 2010 Kochani pamiętajmy, że Lady ma bardzo mało deklaracji stałych. Quote
TERESA BORCZ Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Dopracujemy, przecież cioteczki jej nie zostawia. Musi być bezpieczna Quote
natalijo Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Dziś poszła moja wpłata na Lady - przepraszam za zwłokę :) Quote
Monika z Katowic Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Kochana Lady dostaje ode mnie stałą deklarację w kwocie 20 zł od marca 2010. Quote
ocelot Posted January 22, 2010 Author Posted January 22, 2010 Dzięki Monika:) Lady już poza schronem mniej więcej od godziny. Dziewczyny sztuk 4 (licząc naszą Lady już w trasie):):):) Quote
ocelot Posted January 22, 2010 Author Posted January 22, 2010 No i teraz dopiero ochłonęłam. Teresko a właścicielka hoteliku nie jest zalogowana na dogo prawda? Powiedz mi jak się zdobywa informacje o psiaku? Dzwoniąc? Czy może ktoś z dogo tam jeździ czasami i robi jakieś fotki? Teraz zaczynam dopiero myśleć... Sok żurawinowy zabrany, ale obroża nie... Lady jest bardzo spokojna, tylko bardzo głęboko patrzy dziewczynom w oczy... chyba prosi, żeby już jej nie zostawiać... Quote
Monika z Katowic Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Do jakiego hoteliku pojechała LADY? Quote
Recommended Posts