Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ossa98 napisał(a):
Dziewczyny, jak miałaby wyglądać opieka nad Lady na czas choroby, kiedy już znalazłaby się u kogoś w DT? CZy wymaga częstszego niż standardowo wychodzenia na dwór?

Dokładnie nie wiemy:( Lady jest w schronisku i nikt z nią w ogóle nie wychodzi na dwór.
Nie wiem czy ona wstaje, żeby się załatwić.
Zadzwonimy jutro i się dowiemy

Kochani zaraz wszystko zaktualizuję, wyjątkowo długo w pracy mi zeszło.

• Replies 522
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kochani potrzebne nam są nadal deklaracje stałe i miejsce.
jeśli będzie miejsce to chciałybyśmy ją w piątek zabrać.

Obrączusiu w razie czego Zamość aktualny? Wolałabym bliżej choroba.
Jutro wizyta u weta i antybiotyk.

Posted

Emigrantka napisał(a):
Ocelot - jak dobrze ze sie sunia zainetresowalas i zajmujesz.. ona taka biedna strasznie jest :(

Oj to managua suńkę chorą zobaczyła i podniosła alarm na pół miasta.
Strasznie się cieszę, ze dziewczyny są.

Posted

Emigrantka działa skutecznie - przeczytam jutro - bo padnę zaraz...
Jednorazowo mogę wspomóc (za dużo mam tych bid)- 20 zetów.
Tylko nie wiem w który dzień wpłacę...

Posted

Dzięki Ocelot, to bardzo ważne informacje z punktu widzenia potencjalnego DT. Czy Lady wymaga tylko ciepłego domku, spokoju i dobrego jedzenia? czy będą potrzebne jakieś dodatkowe zabiegi, jak długo może trwać leczenie?

Posted

W tej chwili nie mamy mozliwosci stwierdzic co jest potrzebne i jak mialaby wygladac ewentualne leczenie, poniewaz Lady przebywa w schronisku, a zadna z nas nie ma mozliwosci zabrac jej do siebie na dt. Weterynarz nie stwierdzil i nie wykluczyl nowotworu (specjalisci weterynarii w naszym miescie nie naleza napewno do najwybitniejszych, wiec..). Jutro dziewczyny beda rozmawiac z kierownikiem schroniska, w jakim stanie jest Lady, czego wymaga itd. Ossa98 a czy Ty bylabys chetna przygarnac Lady na dt? Pytam, wnioskujac z Twoich pytan :)

Posted

Witam cieplutko! Mogę wpłacić 30 zł na sunię, chwilowo więcej nie dam rady. Poprosze o dane do wpłaty. Mam jeszcze pytanie: przejeżdżałam dziś polną drogą i przy opuszczonym starym domu w którym nikt nie mieszka siedział piękny pies rasy owczarek niemiecki. Na widok zbliżającego się samochodu podniósł się z ziemi. Istnieje prawdopodobieństwo że pies został porzucony lub się zgubił, z naciskiem na to pierwsze. Miejscowość to okolice Krzeska Starego (niedaleko Siedlec ok. 30 paru kilometrów w woj. mazowieckim). Przejadę sie tam jutro i sprawdzę czy ten piesek jeszcze tam jest. Jeżeli będzie to, do kogo mam sie zwrócić o pomoc w tej sprawie. Sama nie mogę go wziać gdyż już mam kilka piesków. A przecież nie mogłabym go tam zostawić, tym bardziej teraz, kiedy nadchodzą mrozy piesek może zginać. Proszę o pomoc.

Posted

Emigrantka napisał(a):
.. bo zalozyciekla watku chyba padla spac snem sprawiedliwych....

Założycielka wątku wczoraj w pracy 12 godzin i padła wieczorem...
doi tego przeziębienie i .... sami widzicie.

Katarzyno koniecznie zrób mu zdjęcia i załóż wątek. Trzeba psiaka ratować.

Posted

Ocelot - no wlasnie myslalam ze padlas snem sprawiedliwych to wyslalam Katarzynie konto na PM....

Lady, jak sie czujesz malutka..... Wytrzymasz az uzbieramu? Bo juz masz w skarpetce troche, na miesiac starczy a pozniej bedziemy znowu kombinowac malutka, tylko sie trzymaj...

HOpaj do gory dziewczyno...