Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Tahoma]WPŁYWY STYCZEŃ:[/FONT]

[FONT=Tahoma]Deklaracje stałe:[/FONT]
-Managua - 20zł (20.01.2010)

[FONT=Tahoma] Razem: 20zł
Deklaracje jednorazowe:[/FONT]
[FONT=Tahoma]
-znajomi managuy - 150zł (20.01.2010)
-managua - 50zł (20.01.2010)
-Agnieszka - 20zł (20.01.2010)
[/FONT]
[FONT=Tahoma]
[/FONT]
[FONT=Tahoma]RAZEM: 220 zł
-Ellig - 50zł (21.01.2010) (nie wiem czy deklaracja stała czy jednorazowa)

[/FONT]
[FONT=Tahoma]RAZEM: 290 zł na dzień 21.01.2010[/FONT][FONT=Tahoma]
[/FONT]

• Replies 522
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jest blisko Was Ranczo Natura pod Zgierzem. Blisko, hm.. W miarę. Muszę się zastanowić, gdzie jeszcze. DT nie mam.
Pod Zgierzem są boksy w budynku dawnej stajni. Czy to jest odpowiednie miejsce? Nie wiem. Trzeba dzwonić i pytać.
Jestem gotowa sfinansować pobyt i leczenie Lady w jakiejś porządnej klinice - wydaje mi się, ze ona tego potrzebuje - porządnej diagnostyki i intensywnego leczenia. Potem, na kontynuację może jechać do hotelu lub DT.
Ocelot, co macie w pobliżu godnego zaufania? Klinika ze szpitalikiem?
Namiary na Ranczo Natura
http://ranczonatura.eu/
Mam tam 2 psy, ale nie mam zdania. Dziewczyny z OS tam bywaja, moga powiedzieć cos wiecej.
Będę po południu.

Posted

W ZWIĄZKU Z PROGNOZAMI METEO ZAPOWIADAJĄCYMI NA KONIEC TYGODNIE WIELKIE MROZY OK -30 stopni CELSJUSZA
ZWRACAMY SIĘ DO WSZYSTKICH O PISANIE MAILI DO KIEROWNICTW SCHRONISK O NALEŻYTE ZABEZPIECZENIE PSÓW PRZEZ ŚMIERCIĄ Z ZAMARZNIĘCIA!!
Słoma. wysoko energetyczna karma w zwiększonych racjach i ciepła woda do picia ( najlepiej z dodatkiem oleju)
PROSIMY TEŻ WŁAŚCICIELI, ABY ZABDALI O SWOEJ E PSY W NADCHODZĄCE, TRUDNE DO PRZETRZYMANIA DLA ZWIERZĄT , DNI!!

Każde zwierzę, które przez ludzkie niedbalstwo zginie od mrozu - to hańba !!!

To apel EMIR, ja też się podpisuję czterema łapami, kto jeszcze ???
Podaj dalej !!!!! tyle możesz

Posted

MAM MIEJSCE SUPER, ALE MUSZE ZARAZ ZADZWONIC I POTWIERDZIC.

Najlepsze chyba w kraju,10 dziennie plus karma, tu chyba specjalistyczna, wewnątrz, dobra opieka nie wymaga juz sprawdzania bo mam tam sporo psiaków. polecam . jeśli ok to dzwonię natychmiast po zgodę na zamianę suń, jest w MIELCU. mam też inne miejsce, awaryjnie równie dobre i sprawdzone. czekam na zielone światło.

dziewczyny, kupcie suni sok żurawinowy naturalny, wspaniały na pęcherz. dodawać do karmy . świetnie działa na człowieka i psiaka też. Pomaga mi w leczeniu suni po b. ciężkiej operacji pęcherza. ale tylko naturalny z apteki zielarskiej.

Posted

Teresa, z nieba spadlas - dzieki :D

Ocelot, miejsce o ktorym pisze terasa to raj na ziemi dla psow, jeden z moich "podopiecznych" tam za pare dni jedzie......

Teresa, koniecznie potwierdz czy by Lady wzieli w takim stanie jak jest? Czy jak radzi Malibo, najpierw do kliniki a pozniej do hotelu jak sie ja podleczy?

Ocelot - ile od miejsca gdzie sunai jest do Mielca? Daloby sie transport zorganizowac?

Lady - trzymaj sie malutka, bedzie dobrze... :D

Posted

Ocelotek ma teraz zebranie w pracy, wiec nie bedzie jej jakis czas. Mamy problem z wyciagnieciem Lady ze schroniska.Ona nie jest ani zaczipowana, anie wysterylizowana. O ile sterylizacje mozna przeskoczyc, wystarczy opinia weta, ze nie mozna ze wzgledow medycznych, to czip musi byc. Nasz wet schroniskowy wraca dopiero w poniedzialek, wiec czip moze byc najwczesniej w poniedzialek.

Posted

Sniadanie?

NO cos Ty.. psuc sniadaniem smak porannego papierosa i kawy?

heheheheh

Ocelot.. gdzie jestes..........

Czekam az Teresa potwierdzi ze Mielec wezmie Lady.....- pewnie wisi na telefonie teraz....

?????????

Posted

Managua - a do kliniki ja puszcza?

Macie tam jakas dobra? Malibo zaoferowala pomoc finansowa na leczenie, tylko znajdzcie cos suni szybko zeby ja wyciagnac z tego schronu chora biedule - w klinice by mogli zaczipowac nie?

Posted

A nie da się zaczipować w klinice? Do kliniki sponsorowanej dla leczenia takiego stanu, nie powinni robic obiekcji. A potem już łatwiej. Byłoby dla schronu lepiej i taniej. Jako pies idący do adopcji. Koszt jest niewielki. Gdzie ona jest ? Jaka odległość od mielca?

Skąd i kiedy jedzie olek. Może by połaczyć transporty. Tam będą nasi dogo krewniacy w mielcu miałaby dodatkową opiekę, choć terrrierkowa i tak jest super.j est tam yoko100, bedzie kilka osób stale dodatkowo bo mamy kilka psiaków i jesteśmy zachwyceni. Zapytam czy nie jedzie ktoś do albo od nich, może pomogą w transporcie. Takie pytanie na zapas.